Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale IT & Outsourcing

Cea mai dinamică industrie din Moldova va avea, începând din acest an, o gală de premiere a performanței. În data de 12 mai, se va desfășura  la Iași prima ediție a Premiilor Regionale ale Industriei de IT&Outsourcing, PIN 2016 (www.pinawards.ro).

Aceste premii se vor adresa companiilor de IT si Outsourcing, mediului universitar specific, asociațiilor studențesti, firmelor de servicii conexe (training, recutare, cursuri de limbi străine), organizațiilor neguvernamentale relevante.

Evenimentul iși dorește să celebreze dezvoltarea industriei la nivel regional și să scoată în evidență impactul pozitiv asupra comunității în care aceasta se manifestă. Premiile PIN vor fi  anuale și au ca intenție să răsplăteasca firmele și companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul curajos din regiune, evenimentele comunitare relevante, precum și proiectele durabile ale mediului academic.

Seara de gala va fi incheiata de un show al membrilor grupului Divertis, absolventi ai Facultatii de Automatizari si Calculatoare din Iasi. Evenimentul va fi transmis live.

Cu această ocazie se va lansa și revista industriei regionale de IT&Outsourcing, care se va numi PIN Magazine, și care, pentru început, va avea o frecvență trimestrială.

“La nivelul României de Nord Est lipsea un eveniment de amploare care să pună în valoare dinamismul industriei IT&Outsourcing care va depăși conform unor studii recente nivelul de 30.000 de specialiști în 2030. PIN Magazine, revista industriei ce va fi lansată în cadrul evenimentului din 12 mai, devine astfel o platformă de comunicare relevantă despre comunitatea de specialiști, evenimentele specifice și noile tehnologii. ” (Dan Zaharia, Extind)

Proiectul demarează la nivel regional, însă în următorii 2 ani fondatorii plănuiesc să-l extindă și în alte orașe regionale de succes.

Initiatorii si organizatorii acestui eveniment regional PIN 2016 sunt Dan Zaharia, senior consultant la Extind, cu o experiență de peste 15 ani în management, vânzări și dezvoltare imobiliară si Dan Radu,  managerul Eurolink Promotion, cu o experiență de peste 20 ani in mass-media si dezvoltare de proiect

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grup de lucru pentru invatamant dual

Articolul următor

OPTIM PM wins again at SEE Real Estate Awards

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Total
0
Share