Importate Real Estate

Casele inteligente si protectia mediului

Combaterea poluării

 

Ziua Pământului, sărbătorită în data de 22 aprilie, e un prilej ideal pentru a începe să ne preocupăm activ cu privire la consumul de resurse din locuințele noastre. De fiecare dată când uităm un bec pornit atunci când plecăm de acasă sau când nu putem să oprim încălzirea într-o încăpere în care nu se locuiește contribuim nu doar la creșterea costurilor pentru facturile de utilități, dar și la poluare. Casele inteligente vin în întâmpinarea acestei probleme și aduc, pe lângă un plus de siguranță și confort, un control sporit în ceea ce privește consumul de electricitate sau gaze naturale. LifeEvolution vă propune să optați pentru soluții inteligente, economice și ecologice.

 

Ce e o casă inteligentă?

 

Conceptul de casă inteligentă înseamnă posibilitatea automatizării dispozitivelor din locuință, de la sistemul de încălzire la sistemul de iluminat, și control de la distanță a acestora. Dacă deja suntem obișnuiți să folosim un telefon mobil pentru a ne ține la curent cu privire la starea meteo, condiții de trafic sau probleme de actualitate, soluțiile de case inteligente ne permit să ajustăm temperatura din anumite încăperi atunci când ne întoarcem acasă de la serviciu. Opțiunile sunt nelimitate: putem avea grijă de animalele de companie chiar și atunci când suntem plecați în concediu, putem să reglăm luminile din încăperi în funcție de preferințe. Ideea unei case inteligente o să ni se pară la fel de normală ca aceea unui smartphone de pe care putem face toate sarcinile de serviciu. Iar acest viitor, indiferent cât de îndepărtat pare, e disponibil și complet funcționat în acest moment, pentru a ne putea bucura de maximul de confort.

 

Cui i se adresează o casă inteligentă?

 

Fără îndoială, pentru cei în căutare de mai multă siguranță și liniște, pentru cei care vor să își ușureze viața, pentru cei care au nevoie de mai mult control asupra locuinței atunci când sunt la serviciu, în delegații sau concediu, acum e momentul perfect pentru a investi în beneficiile unei case inteligente. Toate aceste beneficii se vor traduce și în mai multă grijă față de natură, pentru că becurile LED folosite sunt mult mai eficiente și au un consum mai mic de electricitate. Limitarea risipei e unul din marile beneficii ale unui astfel de sistem, ducând la un mediu înconjurător mai curat și mai sănătos.

 

Un sistem de automatizare casă de ultimă generație atrage după sine o valoare sporită a locuinței și contribuie la imbunătățirea stilului de viață a fiecărui membru al familiei, copii, părinți, bunici și chiar animale de companie. Avantajele unei case inteligente sunt nenumărate și servesc nevoile fiecărui tip de consumator.

 

Descoperiți experiența LifeEvolution

 

Controlul sunetului, controlul încălzirii, controlul jaluzelelor, controlul luminii și controlul la distanță sunt doar câteva din beneficiile pe care soluțiile LifeEvolution le oferă. În showroom-ul interactiv puteți experimenta ultimele inovații tehnologice de pe piață, iar experții LifeEvolution vă vor consulta și ajuta să descoperiți cele mai potrivite sisteme pentru nevoile dumneavoastră.

Related posts

POZITIV TB: Ioana Oltean (Napoca Imobiliare): „Va fi o perioadă în care se va face diferența între cei care fac imobiliare după „ureche” și cei care lucrează profesionist cu strategii și resurse”

Ligia Voro

Extremele imobiliare ale Transilvaniei: Sălaj și Cluj

Nora Dumitrescu

CADASTER AND REAL-ESTATE REGISTRATION: NEW LEGISLATIVE CHANGES

redactia

Bucharest – skyline transformation 2025: Autograph, a luxurious new business card for Bucharest

Ionut Oprea

Noerr: The crisis demands constant readjusting and agility

Ionut Oprea

Winners celebrate at the inaugural Hungarian & Balkans Real Estate Awards

Ionut Oprea

Kromatic, singura spalatorie inteligenta din Romania

Subsidiara locală grupului internațional El Grupo Número 1, noul chiriaș al P3 Bucharest A1

Ionut Oprea

Inaugurare TRC Park

Ionut Oprea

Credit de 10 milioane de euro pentru Italsofa

Transilvania Business

Fostul sediu al Primăriei Carei a fost cumpărat de o companie din Ungaria

Traian Dan

LOT va conecta Cluj-Napoca cu Polonia și întreaga lume

Transilvania Business

CeBIT Future Match 2016

Transilvania Business

APIA te aşteaptă!

Transilvania Business

Soluții Bosch pentru mobilitate urbană

Ionut Oprea

Vrei sa afli cum sa iti protejezi business-ul?

CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din București

redactia

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Ligia Voro

CBRE lansează Proptech Index 2019: În România, clădirile de birouri sunt pregătite pentru această strategie

Ligia Voro

Avocatul și rolul său în real estate

Ligia Voro

Grupul ROCKWOOL construiește o fabrică de vată minerală bazaltică în Ploiești West Park

Ionut Oprea

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Ionut Oprea

Avantajele Romaniei, promovate la Greet Vienna

Digital Park – Spațiu inovativ pentru afaceri colaborative

redactia

Leave a Comment