Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casele inteligente si protectia mediului

Combaterea poluării

 

Ziua Pământului, sărbătorită în data de 22 aprilie, e un prilej ideal pentru a începe să ne preocupăm activ cu privire la consumul de resurse din locuințele noastre. De fiecare dată când uităm un bec pornit atunci când plecăm de acasă sau când nu putem să oprim încălzirea într-o încăpere în care nu se locuiește contribuim nu doar la creșterea costurilor pentru facturile de utilități, dar și la poluare. Casele inteligente vin în întâmpinarea acestei probleme și aduc, pe lângă un plus de siguranță și confort, un control sporit în ceea ce privește consumul de electricitate sau gaze naturale. LifeEvolution vă propune să optați pentru soluții inteligente, economice și ecologice.

 

Ce e o casă inteligentă?

 

Conceptul de casă inteligentă înseamnă posibilitatea automatizării dispozitivelor din locuință, de la sistemul de încălzire la sistemul de iluminat, și control de la distanță a acestora. Dacă deja suntem obișnuiți să folosim un telefon mobil pentru a ne ține la curent cu privire la starea meteo, condiții de trafic sau probleme de actualitate, soluțiile de case inteligente ne permit să ajustăm temperatura din anumite încăperi atunci când ne întoarcem acasă de la serviciu. Opțiunile sunt nelimitate: putem avea grijă de animalele de companie chiar și atunci când suntem plecați în concediu, putem să reglăm luminile din încăperi în funcție de preferințe. Ideea unei case inteligente o să ni se pară la fel de normală ca aceea unui smartphone de pe care putem face toate sarcinile de serviciu. Iar acest viitor, indiferent cât de îndepărtat pare, e disponibil și complet funcționat în acest moment, pentru a ne putea bucura de maximul de confort.

 

Cui i se adresează o casă inteligentă?

 

Fără îndoială, pentru cei în căutare de mai multă siguranță și liniște, pentru cei care vor să își ușureze viața, pentru cei care au nevoie de mai mult control asupra locuinței atunci când sunt la serviciu, în delegații sau concediu, acum e momentul perfect pentru a investi în beneficiile unei case inteligente. Toate aceste beneficii se vor traduce și în mai multă grijă față de natură, pentru că becurile LED folosite sunt mult mai eficiente și au un consum mai mic de electricitate. Limitarea risipei e unul din marile beneficii ale unui astfel de sistem, ducând la un mediu înconjurător mai curat și mai sănătos.

 

Un sistem de automatizare casă de ultimă generație atrage după sine o valoare sporită a locuinței și contribuie la imbunătățirea stilului de viață a fiecărui membru al familiei, copii, părinți, bunici și chiar animale de companie. Avantajele unei case inteligente sunt nenumărate și servesc nevoile fiecărui tip de consumator.

 

Descoperiți experiența LifeEvolution

 

Controlul sunetului, controlul încălzirii, controlul jaluzelelor, controlul luminii și controlul la distanță sunt doar câteva din beneficiile pe care soluțiile LifeEvolution le oferă. În showroom-ul interactiv puteți experimenta ultimele inovații tehnologice de pe piață, iar experții LifeEvolution vă vor consulta și ajuta să descoperiți cele mai potrivite sisteme pentru nevoile dumneavoastră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S IMMO AG: Record result leads to dividend increase

Articolul următor

The 4th annual CEE Manufacturing Excellence and Industrial Property Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share