Importate Infrastructura

Wizz Air, aniversare 12 ani cu un nou website

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi 12 ani de la primul zbor. Prima cursă a operatorului aerian fondat în septembrie 2003 a decolat pe 19 mai 2004, de la Katowice, Polonia, marcând un obiectiv ambițios încă de la început, acela de a deveni o companie aeriană low-cost care operează din Europa Centrală și de Est. După ce a atins această țintă, WIZZ continuă să inoveze pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților și astăzi anunță lansarea noului său website.

 

Noul website Wizz Air are o interfață performantă, ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop și comparativ cu site-urile existente ale altor companii aeriene este cel mai uşor de folosit. Funcția revoluționară Express Booking este o opțiune disponibilă în premieră, care permite clienților să achiziționeze un bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Pentru a răspunde așteptărilor clienților tot mai interesați de tehnologie, WIZZ lansează într-o primă fază versiunea pentru mobil a site-ului, în condițiile în care tranzacțiile de pe mobil se dublează de la un an la altul. În următoarele săptămâni website-ul va fi disponibil pentru toate platformele. Versiunea pentru mobil este deja activă și poate fi accesată de pe orice tip de smartphone la adresa wizzair.com sau m.wizzair.com.

 

Din noiembrie 2007, de la primul zbor din Cluj-Napoca, Wizz Air și-a extins constant operațiunile din regiune. În cadrul bazei locale, compania are în prezent 200 de piloți și însoțitori de zbor și operează cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici în iulie 2016. Până în prezent, din Cluj-Napoca, Wizz Air a transportat 5,9 milioane de pasageri pe 23 de rute spre 13 țări. Din luna iulie, WIZZ adaugă 5 rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de București.

 

József Váradi, CEO Wizz Air a declarat: „ În cei 12 ani de până acum, Wizz Air a revoluţionat piaţa transporturilor aeriene din Europa Centrală şi de Est. În acest moment unim 39 de ţări şi destinaţii care se întind din Europa până în Orientul Mijlociu. Anul trecut am reîmprospătat brandul şi am recepționat primul Airbus A321, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume care, alături de celelalte aparate de zbor primite, face ca flota Wizz Air să fie una dintre cele mai tinere din Europa. Misiunea noastră este să îmbunătăţim constant experienţa călătorilor şi astăzi facem un pas înainte prin lansarea noului site. Reflectând inovaţia pe care WIZZ a oferit-o încă de la primul zbor, venim în întâmpinarea dorinţelor clienţilor şi le propunem un mod şi mai simplu de a-şi achiziționa bilete – cu ajutorul noii opțiuni revoluţionare Express Booking ei îşi vor putea rezerva locurile dorite, cu prețurile reduse WIZZ, în mai puţin de 30 de secunde. Vom continua să ne dezvoltăm reţeaua de rute spre Europa şi în afara ei și suntem nerăbdători să le urăm bun venit la bord clienţilor fideli, dar şi celor care se află la prima călătorie cu WIZZ, pentru a experimenta serviciile de calitate Wizz Air oferite de echipajele noastre.”

 

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj a declarat: „ Angajamentul Wizz Air de a dezvolta baza sa de pe Aeroportul Internaţional Cluj încă din anul 2007 este apreciat de către pasagerii din aria noastră de acoperire, care în fiecare an beneficiază de tot mai multe opţiuni de călătorie către destinaţiile Wizz, la preţuri accesibile. Doresc să transmit felicitări companiei aeriene cu ocazia celei de-a 12-a aniversări şi le suntem recunoscători pentru eforturile continue de a oferi cât mai multe destinaţii din Cluj-Napoca.”

Related posts

Autostrada Lugoj – Deva: şoferii vor economisi 45 de minute după inaugurarea loturilor 3 şi 4

Stefana Muresan

Zona metropolitană a Clujului va avea o nouă centură rutieră

redactia

AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex

Aeroportul Internaţional Baia Mare, redeschis traficului intern şi extern în iunie

Stefana Muresan

Transilvania „Best in travel 2016” pentru piaţa britanică

Transilvania Business

„Transalpina de Apuseni”, cea mai importantă investiție derulată de CJ Alba: Buget de 50 de milioane de lei pentru 2020

Papuc Irina

Clujul a inaugurat prima arteră “smart” din țară

Nora Dumitrescu

Ce aduce nou 2016 din punct de vedere vamal

Peste 80 mil. de euro, fonduri europene, pentru îmbunătățirea apei potabile din Alba

Stefana Muresan

Lucrările de transformare a râului Bega în curs navigabil până la granița cu Serbia încep în acest an. Investiție totală de 14 mil. euro

redactia

WIZZ Air își extinde capacitatea în Iași cu 33%

Ligia Voro

Conferinta Internationala Femei in Afaceri 2016

Transilvania Business

Fostul suveran al României, Regele Mihai I, a murit

Stefana Muresan

Seroussi susține viitorul fotbalului românesc

Stefana Muresan

Cinci contracte de finanțare de peste 100 de milioane de lei, semnate de Primăria Brașov: planuri de mobilitate urbană

Papuc Irina

Lucrări de reabilitare pe DN 76 Deva – Oradea

Stefana Muresan

Clujul își primenește drumurile din zona metropolitană

Nora Dumitrescu

În așteptarea turiștilor. Maramureșul își primenește infrastructura rutieră

Nora Dumitrescu

Autostrada Târgu-Mureș – Ungheni va costa 47 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Nouă cale ferată Ungaria – Serbia – România

Stefana Muresan

ERA PARK Iasi, extindere 30.000 mp

Transilvania Business

Premiantele Galei ”Women in Agriculture”

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Transilvania Business

MBS Group va amenaja complexul de agrement Trei Lacuri

Nora Dumitrescu

Leave a Comment