Importate Infrastructura

Wizz Air, aniversare 12 ani cu un nou website

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi 12 ani de la primul zbor. Prima cursă a operatorului aerian fondat în septembrie 2003 a decolat pe 19 mai 2004, de la Katowice, Polonia, marcând un obiectiv ambițios încă de la început, acela de a deveni o companie aeriană low-cost care operează din Europa Centrală și de Est. După ce a atins această țintă, WIZZ continuă să inoveze pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților și astăzi anunță lansarea noului său website.

 

Noul website Wizz Air are o interfață performantă, ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop și comparativ cu site-urile existente ale altor companii aeriene este cel mai uşor de folosit. Funcția revoluționară Express Booking este o opțiune disponibilă în premieră, care permite clienților să achiziționeze un bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Pentru a răspunde așteptărilor clienților tot mai interesați de tehnologie, WIZZ lansează într-o primă fază versiunea pentru mobil a site-ului, în condițiile în care tranzacțiile de pe mobil se dublează de la un an la altul. În următoarele săptămâni website-ul va fi disponibil pentru toate platformele. Versiunea pentru mobil este deja activă și poate fi accesată de pe orice tip de smartphone la adresa wizzair.com sau m.wizzair.com.

 

Din noiembrie 2007, de la primul zbor din Cluj-Napoca, Wizz Air și-a extins constant operațiunile din regiune. În cadrul bazei locale, compania are în prezent 200 de piloți și însoțitori de zbor și operează cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici în iulie 2016. Până în prezent, din Cluj-Napoca, Wizz Air a transportat 5,9 milioane de pasageri pe 23 de rute spre 13 țări. Din luna iulie, WIZZ adaugă 5 rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de București.

 

József Váradi, CEO Wizz Air a declarat: „ În cei 12 ani de până acum, Wizz Air a revoluţionat piaţa transporturilor aeriene din Europa Centrală şi de Est. În acest moment unim 39 de ţări şi destinaţii care se întind din Europa până în Orientul Mijlociu. Anul trecut am reîmprospătat brandul şi am recepționat primul Airbus A321, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume care, alături de celelalte aparate de zbor primite, face ca flota Wizz Air să fie una dintre cele mai tinere din Europa. Misiunea noastră este să îmbunătăţim constant experienţa călătorilor şi astăzi facem un pas înainte prin lansarea noului site. Reflectând inovaţia pe care WIZZ a oferit-o încă de la primul zbor, venim în întâmpinarea dorinţelor clienţilor şi le propunem un mod şi mai simplu de a-şi achiziționa bilete – cu ajutorul noii opțiuni revoluţionare Express Booking ei îşi vor putea rezerva locurile dorite, cu prețurile reduse WIZZ, în mai puţin de 30 de secunde. Vom continua să ne dezvoltăm reţeaua de rute spre Europa şi în afara ei și suntem nerăbdători să le urăm bun venit la bord clienţilor fideli, dar şi celor care se află la prima călătorie cu WIZZ, pentru a experimenta serviciile de calitate Wizz Air oferite de echipajele noastre.”

 

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj a declarat: „ Angajamentul Wizz Air de a dezvolta baza sa de pe Aeroportul Internaţional Cluj încă din anul 2007 este apreciat de către pasagerii din aria noastră de acoperire, care în fiecare an beneficiază de tot mai multe opţiuni de călătorie către destinaţiile Wizz, la preţuri accesibile. Doresc să transmit felicitări companiei aeriene cu ocazia celei de-a 12-a aniversări şi le suntem recunoscători pentru eforturile continue de a oferi cât mai multe destinaţii din Cluj-Napoca.”

Related posts

CFR Călători va contracta servicii de reparații vagoane de 45 milioane euro

redactia

Asocierea Aktor SA – Euro Construct Trading 98 SRL, câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, de peste 850 milioane lei

redactia

GTC buys two more office buildings

Estimare cuantum ANT bovine

Transilvania Business

Noul vicepreşedinte al Aeroportului „Transilvania”, validat de Consiliul Judeţean Mureş

Stefana Muresan

Cum arată Stadionul Arcul de Triumf, construit de ACI Cluj

Nora Dumitrescu

UMB, ”mobilizare exemplară”. Imagini cu primii kilometri de autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Fonduri europene pentru infrastructura rutieră din Transilvania

Stefana Muresan

Cum afectează noua realitate economică managementul creditului.

World Credit Congress & Exhibition

S-a relansat licitația pentru distribuția gazelor naturale în comuna Sânmartin

Traian Dan

Automotive Logistics Summit

Transilvania Business

170 km de drumuri ce duc spre 40 de obiective turistice din vestul țării vor intra în reabilitare

redactia

Tronsonul de cale ferată Radna – Gurasada – Simeria, reabilitat printr-un contract de peste 9,5 miliarde de lei

Stefana Muresan

Noul sistem de apă-canal din Huedin va costa 5,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Proiectul de buget pe anul 2019 al Ministerului Transporturilor, aviz pozitiv în comisii. Lista principalelor proiecte

redactia

CNAIR: S-a semnat contractul cu italienii de la Tirrena Scavi pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire sud a Timișoarei, contract de 58 de mil. euro fără TVA

redactia

La Cluj-Napoca, nu îţi mai baţi capul cum plăteşti biletul

Ligia Voro

Cities of Tomorrow, marti, la Crowne Plaza

Autostrada din Ungaria, la 26 km de granița cu România. Au fost inaugurate două noi segmente

redactia

Plata cu carduri contactless în transportul public din Cluj

Ligia Voro

Wizz Air a inaugurat baza operationala de la Iasi

AR-MEDICA, cel mai mare eveniment medical din partea de vest

Transilvania Business

S-a dat startul lucrărilor de reabilitare a DN76 între Vârfurile și Ștei

Traian Dan

Leave a Comment