Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat intre UVT si industriile creative timisorene

Un nou acord de parteneriat a fost încheiat între Universitatea de Vest din Timișoara și industriile creative. UVT, prin Facultatea de Arte și Design, Clusterul de Energii Sustenabile din România – ROSENC și Clusterul Advertising, Printing and Packaging au încheiat demersurile pentru dezvoltarea unei colaborări și a atingerii unor obiective comune.

 

Protocolul vizează studenții de la Facultății de Arte și Design și își propune dezvoltarea competențelor și abilităților profesionale ale acestora. Astfel, firmele grupate în jurul clusterelor vor pune la dispoziția studenților oportunități de practică/internship și vor desfășura vizite de studiu.

 

Totodată, clusterele participante vor asigura oportunități de cercetare și creație aplicată pentru studenții Universității de Vest din Timișoara.

 

„Activitatea studenților în cadrul firmelor contribuie la dezvoltarea unor competențe greu de asimilat doar în sălile de curs. Scopul parteneriatelor cu mediul de afaceri este formarea de abilități pliate pe specificul locurilor de muncă. Astfel, studenții câștigă experiență și au șanse sporite la ocuparea unui post după absolvire. Dorința noastră este să implicăm în procesul de predare/învățare cât mai multe companii, să acoperim toate domeniile de activitate, arte, litere, economie, fizică etc.”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Incepe Transylvania Horse Show, a sasea editie

Articolul următor

Rockwell Automation opens new office in Romania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share