Importate Real Estate

Wizmo.ro, o noua platforma imobiliara

Un grup de investitori belgieni şi români, specializaţi în e-commerce şi dezvoltare IT, investeşte 500.000 euro în Wizmo.ro, o nouă platformă imobiliară dedicată atât sectorului rezidențial, cât și celui de business, care își propune să contribuie semnificativ la dezvoltarea pieţei de profil din România, aducând, în acelaşi timp, un plus de transparență.

Wizmo.ro, platformă specializată în listarea de anunţuri imobiliare, targetează, în egală măsură, proprietarii de imobile, agențiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, cât și persoanele şi companiile care sunt în căutarea unui spațiu construit sau teren, fie el de închiriat sau de vânzare.

“Am luat decizia de a investi în această platformă deoarece considerăm că mediul economic din România, cât şi piaţa imobiliară, ne pot oferi toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro într-un proiect de succes. Pentru a demara această investiţie am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentul rezidenţial şi office”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.  

Potrivit lui Maarten Deboo, în următoarele trei luni, Wizmo.ro îşi doreşte să ajungă la 100.000 de listări, pe segmentele rezidențial, comercial, office, industrial şi agricol. Din total, cele mai multe anunţuri vor fi pe segmentul rezidenţial, mai ales că, în perioada vară – toamnă, numărul căutărilor de apartamente de închiriat va fi în creștere.

Piața de profil este aglomerată, dar nu saturată

”Piața de profil din România este aglomerată, însă nu saturată şi credem că, prin lansarea Wizmo.ro, vom arăta că lucrurile pot fi făcute chiar mai bine. În acest sens, suntem de părere că pentru consumatori nu contează ce platformă folosesc pentru orice tip de tranzacții imobiliare,  atât timp cât găsesc ceea ce au nevoie”, a mai afirmat Maarten Deboo.

Astfel, Wizmo.ro îşi propune să ofere clienţilor, fie că sunt persoane fizice, companii sau agenţi imobiliari, o multitudine de instrumente şi funcţionalităţi care să îi ajute să găsească rapid şi eficient răspuns la cerinţele lor.  

„Lansăm această platformă pentru a oferi utilizatorilor o soluție mai bună în tranzacționarea proprietăților. Scopul nostru este să devenim sursa de căutare pentru toți cei implicați în tranzacțiile imobiliare: cumpărători sau chiriași, proprietari, agenții și dezvoltatori imobiliari”, precizează Maarten Deboo.

De ce este Wizmo.ro o platformă diferită

Wizmo.ro se diferențiază prin mai multe aspecte, comparativ cu alte platforme similare existente pe piaţa locală. În primul rând, proprietarii își pot crea cont și adăuga un anunț în mod gratuit. În al doilea rând, cei care caută o proprietate au totul într-un singur loc, într-o interfață prietenoasă, de unde pot accesa cu usurință detaliile proprietăților de referință. În plus, utilizatorii Wizmo.ro pot naviga ușor pe platformă, de pe orice tip de dispozitiv – desktop sau mobile.

”Un alt beneficiu al noii platforme este sistemul de review-uri, prin care clienții pot da feedback legat de calitatea serviciilor agențiilor, un instrument unic pe piața de profil, prin intermediul căruia sperăm să aducem un plus de transparență față de clienții finali, care își pot spune părerea. În același timp, este un factor-cheie pentru agențiile imobiliare și dezvoltatorii imobiliari care investesc în calitatea serviciilor. Astfel, clienții vor valida serviciile prin ratingul oferit, iar dezvoltatorii și agențiile vor câștiga credibilitate”, a mai explicat Maarten Deboo.

Acesta a subliniat că o altă noutate a platformei este serviciul de mesagerie directă cu potenţialii clienţi. În acest fel, părţilor implicate într-o negociere le va fi mult mai simplu să intre în contact şi să definitiveze o tranzacţie. De asemenea, un alt beneficiu este că Wizmo.ro va recompensa anunțurile calitative, cele cu descrieri elaborate, cu fotografii de calitate.

În plus, Wizmo.ro a pregătit pachete pentru profesioniştii din domeniu – agenţii şi dezvoltatori imobiliari – preţurile fiind diferite în funcţie de serviciile incluse şi de numărul de listări disponibil în portofoliul agenţiilor. De asemenea, în următoarele luni, odată cu lansarea platformei, agențiile au 4 luni gratuite, pentru a testa platforma.

Lansată la nivel naţional, pentru moment, Wizmo.ro funcționează în varianta Beta, în scopul perfecționării platformei pe baza opiniilor venite de la primii utilizatori.

Wizmo.ro este o platformă imobiliară dedicată în aceeași măsură segmentului rezidențial și celui de business, creată de o echipă mixtă de specialiști, care și-au propus să aducă un suflu nou și mai multă transparență pieței anunțurilor imobiliare.

Echipa din spatele Wizmo.ro este formată din investitori în domeniul imobiliar la nivel internaţional, specialiști IT și marketing, cu o experiență de 12 ani în online marketing și peste 30 de platforme și magazine online dezvoltate. Investitorii sunt belgieni, echipa de marketing este mixtă, iar cea de development este în Cluj.

Related posts

Creștere accelerată a prețurilor apartamentelor în primul semestru – Cluj, Iași și Timișoara în topul scumpirilor

Stefana Muresan

Investițiile în Hidrocentrala Tarnița, prioritate pentru Ministerului Energiei

Stefana Muresan

Ajutor de stat pentru construirea de grădiniţe cu profil sportiv, buget de 500 mil. euro

redactia

Salonul Auto la BBP

Împreună cu tine, PROFI salvează destine – 2016

Transilvania Business

Ce fel de apartamente de lux inchiriaza strainii în Bucuresti

Rockwell Automation opens new office in Romania

CONTRACTOR Engineering & Construction

Transilvania Business

Energia interesului național

Municipiul Iași conectat la vestul țării de Blue Air

Transilvania Business

Commercial real estate must do more than merely adapt to coronavirus

Papuc Irina

CTP wins ‘Best Warehouse Development and Developer’ and ‘Best Leadership’ awards in 2017

Ionut Oprea

6 milioane de metri pătrați în responsabilitatea unei românce

Ligia Voro

Platforma Europeană de consiliere în materie de investiţii

Transilvania Business

World Credit Congress & Exhibition, ediția a V-a

Transilvania Business

Liniște și confort în oraș. AMA Residence Tîrgu Mureș

Ligia Voro

Raluca Voivozeanu este acum fondatoarea PRIAevents

Transilvania Business

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

redactia

Vinvest Timisoara, intoarcerea granzilor

Clujul și Timișoara se bat cu Bucureștiul la prețurile apartamentelor

Nora Dumitrescu

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Transilvania Business

BT și Fondul European de Investiții, finanțări cu garanții europene pentru IMM-uri în valoare de 100 de mil. de euro

Stefana Muresan

5 lucruri de care mediul de afaceri local are nevoie pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor

Transilvania Business

Cushman & Wakefield Echinox: Dana Sava se alatura departamentului Capital Markets

Ionut Oprea

Leave a Comment