Eveniment Importate

Briza cu inspiratie business

Conferința Regională “BUSINESS to more BUSINESS”, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii constănțeni, se desfășoară joi, 16 iunie 2016, la Hotelul Zenith din Constanța.

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și pune la dispoziția mediului de afaceri constănțean și al managerilor din județele învecinate consultanța fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor. Conferința face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016 și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București și Sibiu.

,,Evenimentul de la Constanța este o bornă importantă pentru “BUSINESS to more BUSINESS”. Este cea de-a 5-a etapă din cele 10 ale conferinței, ceea ce înseamnă că mediul de afaceri din Dobrogea va fi primul care află concluziile intermediare ale întâlnirilor cu mediul de afaceri național, posibile în acest moment. Venim aici convinși fiind că vom reuși să sprijinim mediul de afaceri și oamenii de afaceri din Constanța să își dezvolte activitatea prin soluții concrete de consultanță financiară, modalități verificate de reacția la schimbarea comportamentului consumatorilor și soluții digitale aflate la îndemână, pe care mulți manageri nu știu că le pot aplica”, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro și unul dintre vorbitorii cheie ai Conferinței în calitate de CEO al Kompass Romania.

Conferința este moderată de jurnalistul Radu Soviani, iar printre vorbitori se regăsesc Iulian Gropoșilă – Președinte al Patronatului IMM Constanța, Radu Nicolescu – Senior Lawyer, Duncea, Ștefănescu&Associates – cel care va dezvolta soluțiile care pot fi implementate de management pentru flexibilizarea raporturilor de muncă, Rares Medrega, Senior Trainer, Allianz-Tiriac Asigurări, care va răspunde la întrebările despre managemenetul riscului și asigurarea afacerilor, Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom, care aduce în fața audienței soluțiile pentru optimizarea costurilor.

Panelul dedicat consultanței fiscale, financiare și managementului performant va fi încheiat de Roxana Mircea – Managing Partner, REI Finance Advisors, care va identifica pentru participanții la eveniment soluțiile imediate pentru accesarea fondurilor europene și răspunsurile potrivite la provocările generate de absorbția de fonduri (ajutoare de stat și fonduri europene).

Conferința continuă cu sesiunea dedicată transformării digitale și reacțiilor la schimbarea comportamentului consumatorilor, respectiv relația dintre tehnologie și marketingul neconvențional, poziționarea în piață și generarea de oportunități imediate de vânzare prin răspunsuri potrivite la provocările mediului on-line.

Evenimentul “BUSINESS to more BUSINESS” de la Constanța se va încheia cu o sesiune exclusivă dedicată dezvoltării personale și executive-coaching-ului, sesiune în care Mihai Stănescu, Executive Coach-RoCoach dezvoltă rețeta echilibrului între viața personală și cea profesională, prin identificarea ingredientelor pentru a merge înainte și prin depășirea barierelor.

Mai multe detalii despre conferință și modalități de înregistare on-line ale participanților sunt disponibile aici:  http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-constanta/.  Participarea este gratuită pentru primele trei persoane din cadrul aceleiași companii, iar evenimentul permite întâlniri bilaterale de lucru/consultanță între participanții care se înregistrează și speakerii prezenți la eveniment (de asemenea gratuit).

Evenimentul de la Constanța marchează jumătatea Conferinței Naționale “BUSINESS to more BUSINESS” care va continua cu evenimentele de la Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016) și Timișoara (decembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference. (detaliile despre CEO Conference organizat în 2015 sunt disponibile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015 ).

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online. Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Related posts

Daniel Loewa, Head of HR Mercedes Benz România, Trust the process: acțiunile mici fac schimbările sustenabile

Nicolae Pop

600 de joburi pentru Juniori la nivel national

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj organizează a patra ediție a „Târgului de Meserii”

redactia

UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

Parteneriat intre UVT si industriile creative timisorene

Din iunie 2017, cursa Blue Air din Iasi spre Constanta

Transilvania Business

Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș

Stefana Muresan

Creșterea de 12% a traficului aerian pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

MIPIM PropTech Summit

Transilvania Business

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

redactia

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Stefana Muresan

Valeriu Toma, head of property – CTP

Transilvania Business

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Papuc Irina

ABSL Romania announces the 6th edition of the Annual Conference: Romania at the Forefront of Innovation. Entering the Gates of Tomorrow

redactia

Meat&Milk, ediția a VI-a

Tirdea Ionut

Proiecte noi The Woman in aceasta toamna

Stefana Muresan

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Ziua Internațională a Jazzului serbată la Cluj

Asociaţia "Hai cu noi în Horă" deschide programul de dezvoltare personală “Joyful Teaching”

Ionut Oprea

S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Stefana Muresan

Ajutor pentru depozitarea cărnii de porc

Transilvania Business

Conferinta „Litigii pe Fonduri Europene” – Program OLAF – Hercule III, Cluj-Napoca, 27-28 septembrie

redactia

Leave a Comment