Eveniment Importate

Cel mai mare eveniment de arhitectura, în aceasta toamna, la Cluj-Napoca

Peste 350 de arhitecţi interesaţi să se dezvolte în domenii precum arhitectură, urbanism sau design, sunt aşteptaţi la cea de-a IV-a ediţie a evenimentului Architecture Conference&Expo, ce va avea loc în 6 octombrie la Cluj-Napoca, sub semnătura Libero Events.

 

Evenimentul desfăşurat sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generații aduce în faţa participanţilor peste 15 speakeri internaţionali, naţionali şi locali, care vor dezbate aspecte legate de noile oraşe, precum impactul tehnologiei în arhitectură, transportul public, clădirile verzi, siguranța în arhitectură sau spațiile publice și rezidențiale.

 

Reprezentanții birourilor de arhitectură BDP și Gehl Architects, prezenți în România la Architecture Conference&Expo
Printre speakerii care au confirmat prezența la eveniment se numără David Cash, preşedinte din anul 2012 la Building Design Partnership (BDP) din Londra şi Eveline Petcu, Project Manager la Gehl Architects din Danemarca. David Cash are o experiență de peste 35 de ani în arhitectură, iar proiectele sale se axează pe retail, educație sau sănătate. Printre proiectele arhitectului se regăsesc Stația Piccadilly din Manchester, Parcul Alder Hey Health, Centrul de Inovație al Universității Strathclyde și Centrul Schonbuhl din Suedia. În anul 2014, biroul de arhitectură BDP a ocupat locul II în Top 100 Architecture Practices din UK, conform AJ100.

 

Eveline Petcu este Project Manager în cadrul Gehl Architects, un lider global în designul urban, iar de curând a finalizat proiecte de dezvoltare ale unor cartiere din Aarhus, Danemarca, dar şi un plan principal pentru oraşul Red Deer din Alberta (Canada). De-a lungul carierei, Eveline a lucrat în proiecte arhitecturale din New York, Rotterdam sau Copenhaga, unde și-a dezvoltat capacitatea de a transmite prin arhitectură schimbările culturale, geografice și climatice.

 

Noutatea ediţiei din acest an o reprezintă Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, unde activitatea şi proiectele importante realizate de-a lungul timpului de către numeroşi arhitecţi, asociaţii şi birouri de arhitectură, vor fi premiate. Înscrierile în cadrul expoziției de proiecte se vor realiza pe site-ul oficial al evenimentului.

 

Pe lângă prezentările şi sesiunile de dezbateri susţinute de speakerii acestei ediţii, participanţii vor avea oportunitatea de a interacţiona cu specialiștii din domeniile conexe în cadrul zonei expoziționale a evenimentului, dar și de a realiza un tur al locației.

 

Înscrierile la Architecture Conference&Expo se realizează pe site-ul oficial al conferinţei, www.architectureconf.ro. La ediţia de anul trecut, printre speakerii prezenți s-au numărat Bas Ten Brinke (CEO, 70F), Charles Phu (Fondator, Office for Architectural Culture), Şerban Ţigănaş (Preşedinte Dico şi Ţigănaş) sau Caroline Fernolend (Director, Mihai Eminescu Trust).

 

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Related posts

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Stefana Muresan

Proiectul de buget pe anul 2019 al Ministerului Transporturilor, aviz pozitiv în comisii. Lista principalelor proiecte

redactia

Sumele plătite pentru pachetele de agromediu

Transilvania Business

Conferințe, un panel unic în țară și peste 40 de companii la Târgul de Cariere IT de la Cluj

Stefana Muresan

100 days to the Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Ionut Oprea

HOTCO 2020, Hotel Investment Platform CEE & Caucasus

Ionut Oprea

Agroturism și gastronomia românească – prima conferință dedicată IMM-urilor și antreprenorilor din mediul rural

redactia

Liderul global eBay, în premieră la TeCOMM Cluj

Stefana Muresan

SunGarden Therme își deschide porțile

Care sunt furnizorii Casei Regale a României. Statutul, o recunoaștere a calității

redactia

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

Prague Property Summit 2017

Ionut Oprea

Investiție de 17 milioane de euro finalizată cu brio de Repcon Oradea

Transilvania Business

Intalnirile europene din Transilvania la UTCN, 14 – 16 martie 2018

Stefana Muresan

Noi zboruri spre Bucuresti de pe Aeroportul Timisoara

Stefana Muresan

Elite Business Women: Cum dezvoltăm afacerile românești?

redactia

SCIENTIFICA aduce expoziția VIITORUL ÎN 3D PRINTING la Brașov

Stefana Muresan

LOT va conecta Cluj-Napoca cu Polonia și întreaga lume

Transilvania Business

Specialiștii în marketing se întâlnesc săptămâna viitoare la Cluj

Transilvania Business

Robotul humanoid vine in premiera in Romania la Bucharest Technology Week

Nicolae Pop

Horizon 2020 – Propuneri de proiecte pentru Renasterea Rurala

Transilvania Business

Află cum să răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual la webinariile „Afacerea ta în mediul online”

Papuc Irina

BUNE PRACTICI ÎN INOVARE URBANĂ LA CONFERINȚA DIALOGURI URBANE ORGANIZATĂ DE CENTRUL CULTURAL CLUJEAN

redactia

Leave a Comment