Importate Real Estate

Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, deschide a doua clinică multidisciplinară la Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 300.000 de euro. Aceasta este situată în Liberty Technology Park Cluj, pe Strada Gării, și oferă acces la zece specialităţi medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie și fizioterapie, precum și programe pentru sănătatea angajaților.

Noua clinică pune la dispoziția clujenilor zece specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrică – ginecologie, dermatologie, medicină fizică și de recuperare, precum și o sală specială pentru kinetoterapie și fizioterapie. Unitatea a presupus o investiție de aproximativ 300.000 de euro.

Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiază de programe dedicate pentru sănătatea angajaților, cu accent pe monitorizarea stării de sănătate, creșterea performanței, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica oferă acces la două săli de conferință pentru susținerea de cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.

„Cluj-Napoca este mai mult decât un oraș în care revin de fiecare dată cu drag, este unul dintre motoarele economiei românești și un centru de business de referinţă pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din România reprezintă un pas natural, întrucât răspunde nevoilor în creștere ale clujenilor și companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinică este operațională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe Strada Republicii. Medicover Republicii oferă acces la 20 de specialități medicale, inclusiv la servicii stomatologice și de dermato-cosmetologie, și include un centru acreditat de vaccinări internaționale, ce oferă servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicație profilactică și sfaturi medicale de călătorie.

În prezent, echipa de profesioniști a celor două clinici Medicover din Cluj-Napoca reunește peste 40 de medici și va continua să se extindă.
 

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 18 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Related posts

POZITIV TB: Ioana Oltean (Napoca Imobiliare): „Va fi o perioadă în care se va face diferența între cei care fac imobiliare după „ureche” și cei care lucrează profesionist cu strategii și resurse”

Ligia Voro

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

Prima Conferință Națională de Nutriție Sportivă, la Tîrgu Mureș

Transilvania Business

CBRE: Stocul modern de spații logistice și industriale a atins 3,4 milioane de metri pătrați, la jumătatea lui 2018

redactia

Dunwell: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic magazinele

Papuc Irina

Gala Elitelor Medicale Clujene 2016, ediția I.Cei mai buni MEDICI dintre cei buni

Dată stabilită: Shopping City Târgu Mureș se va deschide în martie 2020

Ligia Voro

KPMG, în ISHO Offices, din a doua parte a anului

Ionut Oprea

FRI-EL Buildings dezvolta Ateneo la Timisoara. 1.300 de apartamente si facilitati integrate sunt prevazute in proiect.

Robert Bloancă

ASA Cons a început lucrările la Dedeman Lugoj

Nora Dumitrescu

AUTUMN TAX UPDATE FORUM

Transilvania Business

10 ani de avocatură de business

CBRE: Dezvoltarea accelerată a Clujului atrage interes și pentru zonele învecinate

Ligia Voro

Provocarea Hyperion Towers: achiziția biroului de catre IMM-uri

Papuc Irina

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Transilvania Business

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

redactia

Mureș: Unirii Park Residence II ”crește” conform graficului. Prima etapă, sold out!

redactia

Opportunities in regional Romanian cities

Ness Digital Engineering – noul sediu in Openville

Ionut Oprea

Element Industrial diversifies its portfolio with new division focused on smaller, incity projects

Ionut Oprea

Raluca Voivozeanu este acum fondatoarea PRIAevents

Transilvania Business

Cum poate Romania sa creasca rata investitiilor straine si sa isi atinga potentialul de dezvoltare?

redactia

Grand Rhapsody, cei mai buni în organizarea de evenimente

Transilvania Business

CBRE: Dezvoltatorii se concentrează pe marile orașe regionale

Ligia Voro

Leave a Comment