Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, deschide a doua clinică multidisciplinară la Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 300.000 de euro. Aceasta este situată în Liberty Technology Park Cluj, pe Strada Gării, și oferă acces la zece specialităţi medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie și fizioterapie, precum și programe pentru sănătatea angajaților.

Noua clinică pune la dispoziția clujenilor zece specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrică – ginecologie, dermatologie, medicină fizică și de recuperare, precum și o sală specială pentru kinetoterapie și fizioterapie. Unitatea a presupus o investiție de aproximativ 300.000 de euro.

Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiază de programe dedicate pentru sănătatea angajaților, cu accent pe monitorizarea stării de sănătate, creșterea performanței, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica oferă acces la două săli de conferință pentru susținerea de cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.

„Cluj-Napoca este mai mult decât un oraș în care revin de fiecare dată cu drag, este unul dintre motoarele economiei românești și un centru de business de referinţă pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din România reprezintă un pas natural, întrucât răspunde nevoilor în creștere ale clujenilor și companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Clinica din Liberty Technology Park este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinică este operațională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe Strada Republicii. Medicover Republicii oferă acces la 20 de specialități medicale, inclusiv la servicii stomatologice și de dermato-cosmetologie, și include un centru acreditat de vaccinări internaționale, ce oferă servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicație profilactică și sfaturi medicale de călătorie.

În prezent, echipa de profesioniști a celor două clinici Medicover din Cluj-Napoca reunește peste 40 de medici și va continua să se extindă.
 

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 18 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare eveniment de arhitectura, în aceasta toamna, la Cluj-Napoca

Articolul următor

Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share