Eveniment Importate

Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Doua showuri individuale și două seri de gală la superba poartă III a cetății Alba Carolina deschid ediția din acest an a celei mai importante săptămâni a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Week.

Ediția din acest an debutează cu o prezentare individuală plină e senzualitate și emoție. După ce anul trecut a deschis festivalul de la Sibiu, Asociația Open Your Heart deschide săptămâna modei la Alba Iulia cu prezentarea Atipic Beauty. Modele cu dizabilități vor defila în scaune cu rotile pe pasarela de la poarta 4 a cetății, conduse de modelul internațional Magda Coman, inițiatoarea acestui proiect care își propune să pună într-o cu totul altă lumină persoanele cu dizabilități.

Fiecare model va fi însoțit de una dintre vedetele prezente în această ediție a Feeric Fashion Week. Vor defila alături de modelele în scaune cu rotile Anama Fereira, președintele Anama Models din Argentina, top modelele internaționale Dayana Reeves din Franța și Elena Tretyakova din Ucraina, stilistul Hanzhi din Milano, vedeta TV Andrea Garmendia din Argentina și o parte dintre ambasadorii Feeric din acest an.

Prima seară de gală la Alba Iulia programează cinci prezentări de modă pe pasarela de la Poarta 3. Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentă, va prezenta o colectie de accesorii din piele. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturală, produse manual în procent de peste 60%.

Colecția Mariei Nastacă va continua șirul prezentărilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganță prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodată senzual și dinamic.

Irina Zgâia va prezenta apoi o colecție minimalistă în culoare, cu mult alb, bej și crem, îndrăzneață în forme și descrisă ca un amalgam de conflict și armonie.

Ioana Călin „coboară” pe pasarela Galei Feeric o colecție desprinsă din poveștile cu prințesei, inspirată din rochițele pentru păpuși pe care designerul le cosea în copilărie.

O colecție specială, formată dintr-o selecție a unor designeri români, va fi închegată de A for A, multibrand store-ul din Sibiu, prezent în multe ediții ale Feeric Fashion Week.

Prima seară a festivalului din Alba Iulia se încheie cu un after-party în Social Pub, petrecere cu acces liber.
 
A doua zi de Feeric Fashion Week la Alba Iulia debutează cu o prezentare individuală la mare înălțime, la propriu. Criccs va prezenta colecția „The Beautiful People” deasupra orașului, pe acoperișul unei clădiri celebre din zona centrală.
Colecția se adresează persoanelor lipsite de teamă, reprezentând spiritul liber, care trăiește fără reguli.

Cea de-a doua seară a Galei Feeric va aduce pe pasarela de la Poarta 3 alte cinci colecții semnate de designeri străini și români. Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, vor prezenta în premieră o nouă colecție, si au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos.

Apoi, Ciprian Crăciun va prezenta în Gală o colecție destinată bărbaților sub brandul Spencer, ca apoi să revenim în Argentina, alături de designerul Pimpi Smith. Colecția de genți plic ca și accesorii de lux creată de designerul argentinian se distinge prin utilizarea pietrelor și cristalelor, fiind inspirată din tumultuoasa viață a Mariei Eva Duarte, cunoscută de noi toți sub numele de Evita Peron.

Adriana Timofti vine în fața publicului din Alba Iulia cu prima ei colecție, restrânsă, cu adânci inspirații tradițional românești, tema centrală fiind nodul sacru regăsit în lucrările lui Brâncuși. Iar partea a doua a colecției formată din selecții ale designerilor români, prezentată de All for Art, va întregi a doua seară de Gală la Alba Iulia.

Ambele Gale Feeric vor fi prezentate de vedeta TV Cosmina Păsărin. Cosmina este amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week iar toate evenimentele din festival vor fi prezentate de către ea. Alături de Cosmina, de-a lungul celor două zile de festival, la Alba Iulia vor sosi multe vedete și personalități reprezentative pentru lumea internațională a modei.

Starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modă William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris. La Moda Channel din Barcelona este reprezentată de Gianmarco Boccacio iar Raul Keil de la prestigioasa revistă Schon Magazine din Londra întregește lista invitaților de la Alba iulia. Pe lângă aceștia, designerii de peste hotare, alături de cei români și de Ambasadorii Feeric vor fi protagoniștii ediției din acest an a Feeric Fashion Week.

Luni, Feeric Fashion Week se mută pentru câteva ore la castel. La Castelul Jidvei, unde sub bagheta Dianei Pavelescu invitații vor afla care sunt soiurile românești cu o istorie de peste 3 000 de ani, care este cea mai întinsă podgorie din Transilvania sau cine sunt cei care duc an de an vinul la un alt nivel al calității. Evenimentul se numește The Heritage și este realizat în colaborare cu Jidvei, partenerul principal al Feeric Fashion Week.

Feeric Fashion Week este un eveniment susținut de Primăria Municipiului Alba-Iulia. Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.

Related posts

TPA – new logo and a new office in Cluj

Transilvania Business

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Stefana Muresan

Colectarea eficienta a creantelor

Transilvania Business

Fond de Inovație în Sănătate pentru acces la o medicină modernă

Stefana Muresan

Seroussi susține viitorul fotbalului românesc

Stefana Muresan

Primul cyborg oficial din lume vine la IMWorld 2017

Stefana Muresan

REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand. Unde te înscrii?

Ligia Voro

B2B agenda in May

SG EBS, o noua extindere in West Gate

Transilvania Business

Transformarea digitală: direcția principală spre o societate mai inteligentă la Sibiu Innovation Days 2020

Nicolae Pop

Conferința SMART Marketing: curajul de a fi diferit și de a inova într-un mediu de business tot mai competitiv

Stefana Muresan

Evoluția pozitivă a economiei va diminua efectul Legii dării în plată

HR Summit Cluj-Napoca – influența HR-ului în business

Transilvania Business

GoPharma, cresteri de pana la 10 ori in primele 6 luni

Transilvania Business

S IMMO AG invests EUR 75m in Bucharest projects

Transilvania Business

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

D-Link colaboreaza cu Silicon Labs

Transilvania Business

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

Viziune și acțiune”, planul managerial care va construi o Universitate pentru viitor

In Romania anului 2016, companiile au chef si potential de afaceri

UNTOLD, marele câștigător la European Festival Awards 2015

Transilvania Business

Gala Women in Economy 2020 premiază excelența în business

Ligia Voro

Grand Rhapsody, cei mai buni în organizarea de evenimente

Transilvania Business

21 martie: Cătălina Ponor, Melania Medeleanu, Mona Nicolici sau Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment