Constanța Eveniment

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche

 

Si oamenii de business aleg dansul.SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche. Asociatia Romana de Dans, alaturi de Wilmark Dance Academy, pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a XII-a editii a festivalului Salsa Week & Kizomba 2016 din Vama Veche.

 

Timp de sapte zile, participantii vor trai “the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei, reprezentantii scolilor din tara de profil si invitatii speciali ai evenimentului.
Eveniment etalon in comunitatea latino din Europa, Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tara si strainatate, supranumit si “Vacanta salsistilor”.

Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica. Workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si tango argentinian) si petrecerile tematice cu dress code-uri alese: Romantic Night, White Party, Rock Party si Color Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic.

Highligth-ul zilei de miercuri Concert live Tumbaito

Seara continua cu Salsa/Bachata/Kizomba Party in tematica zilei in doua locatii amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.

In cadrul festivalului organizat de catre Asociatia Romana Dans si Wilmark Dance Academy in perioada 1 – 7 August 2016 vor avea loc concursuri importante, printre care:
Romania Latin Dance Cup 6th edition, concurs de interes major in cadrul caruia va fi desemnata perechea care va reprezenta Romania la World Latin Dance Cup, Miami USA
Romania Latin Dance Cup Copii –

Salsa Week Team Contest – premierea celei mai bune trupe de salsa din Romania

Free Style Contest – Cea mai buna pereche salsa la liber (improvizatie)

Printre invitati se numara artisti romani, cele mai bune scoli de salsa din Romania si reprezentanti internationali precum:
Albert Torres (USA), JUAN “PACHANGA” MATOS (USA), NINA & ZERJON (SWE), RAMARK DANCE COMPANY (FRA), MARVIN RAMOS (COL), ANDREA & SILVIA (ITA), EXTRAVAGANCE DANCE COMPANY (ITA), IBRA CHAVEZ (CUB), PAMBOS & ELI (BUL), PASTY & HILDE (HOL), IRON MAMS & ANTHEA (FRA), ENNUEL IVERSON (FRA), HAKIMA KIM (FRA), HICHAM LOKITO (FRA), STARLIN BELÉN (REP. DOM), Orchestra TUMBAITO (BUL)
Cei mai buni DJ latino din Romania, alaturi de DJ internationali vor crea o atmosfera incendiara timp de 7 zile si 7 nopti in Vama Veche. Acestia sunt:
DJ Dobcho (Bulgaria), DJ Raz (ROM), DJ Marius (ROM), DJ Martinelli (ROM), DJ Liviux (ROM), dar si Deej Lindt (HOL), DJ Andy Kiz (ROM), DJ Deea (ROM), DJ Marian Schianu (ROM), DJ Monik (ROM), DJ Del Ole (ROM).

Wilmark, gazda principala a evenimentului, va intretine atmosfera petrecerilor latino americane. Wilmark este Maestru de Ceremonii, dansator, coregraf, membru al juriului “Dansez pentru Tine” si jurat responsabil cu miscarea scenica in cadrul show-ului TV “KidSing”.

Evenimentul va avea si prezentatori de talie internationala, precum Albert Torres (promoter international si organizator World Latin Dance Cup – SUA).

Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.

PRIAevents sustine

Dece sa faci un break in afaceri?

Pentru ca dansul este o forma de exprimare a emotiilor, a creativitatii, o modalitate excelenta de reducere a stresului  si a anxietatii, este ceea mai simpla oportunitate pentru a socializa si de canalizare a energiei pozitive a fiecaruia.

Toata lumea asculta muzica, deci dansul poate fi o alternativa la traditionalele modalitati de a face miscare. De asemenea, exista studii care arata ca, prin dans sunt stimulate activitatile cerebrale, studile arata scaderea riscului de dementa in propotie de 73%. Prin dans copiii pot invata mai rapid si se dezvolta armonios si sanatos, iar adultii isi pastreaza memoria, sanatatea, se distreaza si socializeaza.

Dupa o zi petrecuta la birou, cu deadline-uri si multe responsabilitati, dansul este o optiune excelenta de relaxare si de miscare. De aceea, in intreaga lume, multi corporatisti si antreprenori aleg dansul dupa orele de lucru.

Site-ul official al evenimentului: http://vamaveche.wilmark.ro

Related posts

Reducerea sancțiunilor pentru fermierii care greșesc

Transilvania Business

Află cum arată un brand puternic în era digitală la Sales & Marketing Conference

Stefana Muresan

Experții Băncii Mondiale lucrează la Strategia de dezvoltare a județului Ilfov pentru următorii 10 ani

Papuc Irina

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Ionut Oprea

Centenar 2018. Iuliu Maniu – Întoarcerea acasă

redactia

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

redactia

8th Black Sea Ports & Shipping 2019

Ligia Voro

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Transilvania Business

Feeric Fashion Week

Transilvania Business

CONNECTING PEOPLE Party&Networking la VIP Lounge Cluj Arena

A. I.

Conferinta PRIA Environment

Ionut Oprea

Robotul humanoid vine in premiera in Romania la Bucharest Technology Week

Nicolae Pop

Fondul pentru Mediu

Transilvania Business

Spectacol clujean pe scenă americană

Transilvania Business

Conferința Business (r)Evolution de la Brașov – 31 octombrie 2018, Hotel Kronwell

redactia

Proiecte noi The Woman in aceasta toamna

Stefana Muresan

Marea Unire a Vinurilor

Stefana Muresan

Cea mai mare expoziție de cristale, pietre prețioase și semiprețioase la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Stefana Muresan

PRIA Competition Conference

Ionut Oprea

Salamul de Sibiu a devenit marca recunoscuta la nivelul UE

Transilvania Business

PRIAevents și RAC organizează conferinta Influencers and Ethics in Advertising în 2 noiembrie la București

redactia

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Ionut Oprea

41 Top Speakers at 2-day CEE Businesss Services Summit & Awards, 30-31 January, Warsaw

redactia

Leave a Comment