Cluj Eveniment

CJ | Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Mitch Goldman

 

Cluj-Napoca găzduieşte cea de-a 9-a ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo în 25-26 octombrie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat industriei comerţului electronic targetează peste 300 proprietari de magazine online, alături de furnizori ce oferă produse, servicii și soluții de eCommerce.
 
Sell them your story este tema centrală din acest an prin care top playerii din online, reprezentanți ai companiilor din partea de vest a Europei și speakeri de renume din țară vor analiza ce se află în spatele poveștii de succes – de la structura site-ului, coșul de cumpărături, tool-urile folosite, strategiile adoptate, campaniile și bugetul investit până la transformarea din UX în CX și fidelizarea ulterioară a clientului.
 
Speakeri din UK, piața dominantă în eCommerce, prezenți în această toamnă în România
 
Marea Britanie este recunoscută ca fiind una dintre țările de referință pentru piața de eCommerce, alături de Germania și Franța. Piața europeană online este dominată de UK, aflată pe primul loc, cu creșteri de 16,2% în anul precedent și 14,9 % până în prezent, potrivit centrului de cercetare Retailresearch.
 
Printre cei peste 30 speakeri prezenți la TeCOMM eCommerce Conference se numără și specialiști din UK, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi în această toamnă despre storytelling în era digitală, subiect aflat în tendințele actuale ale eCommerce-ului. „TeCOMM este despre învăţare, colaborare, experienţă şi schimb de cunoştinţe, deci plănuiesc să ofer şi să preiau our next big idea”, a declarat Chippindale, ce deține o experiență de peste 15 ani în eCommerce.
 
Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) şi Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezența la eveniment. Mitchell Goldman reprezintă StoreGecko, cel mai rapid şi uşor sistem de gestionare a informaţiilor despre produs de pe piaţă și este cunoscut pentru e-book-ul de succes: 6 crucial things I wish I knew when choosing Magento. Hando Sinisalu colectează şi analizează studii de caz bazate pe marketing digital și este autorul cărții The Best of Global Digital Marketing, Storybook 1 and 2.
 
De ce este nevoie de informare constantă în eCommerce?
 
La nivel național există peste 8000 de magazine online, conform estimărilor platformei operaționale Frisbo, cifră în continuă creștere. În cadrul TeCOMM, proprietarii magazinelor online își dezvoltă afacerea prin participarea la peste 25 de prezentări, workshop-uri și dezbateri, dar întâlnesc și furnizorii de servicii în zona expozițională. Înscrierile la ediţia din această toamnă au început deja pe site-ul evenimentului: www.cluj.tecomm.ro.
 
Conferinţa TeCOMM a reunit în 5 ani peste 1400 de participanţi, 250 de prezentări, workshop-uri şi dezbateri şi peste 180 de speakeri naţionali şi internaţionali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Related posts

The 4th Transylvanian International Clusters Conference

Stefana Muresan

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

"Real Estate Investment Opportunities in Romania“ economic seminar

Ionut Oprea

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

redactia

RALF 2020: Fermieri în Linia Întâi, pe 20 noiembrie, la București

redactia

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Nora Dumitrescu

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Transilvania Business

Lansarea proiectului european „Calitate, Competenta, Performanta in Consiliul Judetean Cluj”

Stefana Muresan

Turda înființează o nouă companie de transport local

Nora Dumitrescu

Județul Brașov în top 3 după numărul de vânzări de imobile. Alba și Sălaj – cele mai puține

Ligia Voro

Clujul și Timișoara, orașele regionale cu cea mai mare creștere imobiliară

Nora Dumitrescu

Un fost manager al RE/MAX și-a făcut agenție proprie

Nora Dumitrescu

Noi stații de încărcare pentru mașini electrice în Cluj Napoca

Stefana Muresan

Forumul Industriei Auto 2019 are loc mâine, la Craiova

Stefana Muresan

Cea mai modernă fabrică de pâine din Europa își aduce oameni de la 50 de kilometri distanță

Stefana Muresan

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Uber revine în Cluj

Stefana Muresan

Banat IT Autumn BBQ, la a cincea ediţie

redactia

CJ Cluj modernizează 32 km de drumuri judeţene cu 12 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Începe construcția unui nou parking cu 400 de locuri în Cluj-Napoca; executant – asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL

Stefana Muresan

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Stefana Muresan

O nouă destinație de pe Aeroportul Internaţional Cluj: Frankfurt

Stefana Muresan

Leave a Comment