Constanța Eveniment

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche
 

Si oamenii de business aleg dansul.SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche. Asociatia Romana de Dans, alaturi de Wilmark Dance Academy, pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a XII-a editii a festivalului Salsa Week & Kizomba 2016 din Vama Veche.
 
Timp de sapte zile, participantii vor trai “the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei, reprezentantii scolilor din tara de profil si invitatii speciali ai evenimentului.
Eveniment etalon in comunitatea latino din Europa, Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tara si strainatate, supranumit si “Vacanta salsistilor”.
Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica. Workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si tango argentinian) si petrecerile tematice cu dress code-uri alese: Romantic Night, White Party, Rock Party si Color Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic.
Highligth-ul zilei de miercuri Concert live Tumbaito
Seara continua cu Salsa/Bachata/Kizomba Party in tematica zilei in doua locatii amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.
In cadrul festivalului organizat de catre Asociatia Romana Dans si Wilmark Dance Academy in perioada 1 – 7 August 2016 vor avea loc concursuri importante, printre care:
Romania Latin Dance Cup 6th edition, concurs de interes major in cadrul caruia va fi desemnata perechea care va reprezenta Romania la World Latin Dance Cup, Miami USA
Romania Latin Dance Cup Copii –
Salsa Week Team Contest – premierea celei mai bune trupe de salsa din Romania
Free Style Contest – Cea mai buna pereche salsa la liber (improvizatie)
Printre invitati se numara artisti romani, cele mai bune scoli de salsa din Romania si reprezentanti internationali precum:
Albert Torres (USA), JUAN “PACHANGA” MATOS (USA), NINA & ZERJON (SWE), RAMARK DANCE COMPANY (FRA), MARVIN RAMOS (COL), ANDREA & SILVIA (ITA), EXTRAVAGANCE DANCE COMPANY (ITA), IBRA CHAVEZ (CUB), PAMBOS & ELI (BUL), PASTY & HILDE (HOL), IRON MAMS & ANTHEA (FRA), ENNUEL IVERSON (FRA), HAKIMA KIM (FRA), HICHAM LOKITO (FRA), STARLIN BELÉN (REP. DOM), Orchestra TUMBAITO (BUL)
Cei mai buni DJ latino din Romania, alaturi de DJ internationali vor crea o atmosfera incendiara timp de 7 zile si 7 nopti in Vama Veche. Acestia sunt:
DJ Dobcho (Bulgaria), DJ Raz (ROM), DJ Marius (ROM), DJ Martinelli (ROM), DJ Liviux (ROM), dar si Deej Lindt (HOL), DJ Andy Kiz (ROM), DJ Deea (ROM), DJ Marian Schianu (ROM), DJ Monik (ROM), DJ Del Ole (ROM).
Wilmark, gazda principala a evenimentului, va intretine atmosfera petrecerilor latino americane. Wilmark este Maestru de Ceremonii, dansator, coregraf, membru al juriului “Dansez pentru Tine” si jurat responsabil cu miscarea scenica in cadrul show-ului TV “KidSing”.
Evenimentul va avea si prezentatori de talie internationala, precum Albert Torres (promoter international si organizator World Latin Dance Cup – SUA).
Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.
PRIAevents sustine
Dece sa faci un break in afaceri?
Pentru ca dansul este o forma de exprimare a emotiilor, a creativitatii, o modalitate excelenta de reducere a stresului  si a anxietatii, este ceea mai simpla oportunitate pentru a socializa si de canalizare a energiei pozitive a fiecaruia.
Toata lumea asculta muzica, deci dansul poate fi o alternativa la traditionalele modalitati de a face miscare. De asemenea, exista studii care arata ca, prin dans sunt stimulate activitatile cerebrale, studile arata scaderea riscului de dementa in propotie de 73%. Prin dans copiii pot invata mai rapid si se dezvolta armonios si sanatos, iar adultii isi pastreaza memoria, sanatatea, se distreaza si socializeaza.
Dupa o zi petrecuta la birou, cu deadline-uri si multe responsabilitati, dansul este o optiune excelenta de relaxare si de miscare. De aceea, in intreaga lume, multi corporatisti si antreprenori aleg dansul dupa orele de lucru.
Site-ul official al evenimentului: http://vamaveche.wilmark.ro

Related posts

AHK continuă la Timișoara proiectul „Managementul Deșeurilor și Reciclarea în România“

redactia

Agenția Amprenta anunță organizarea evenimentului PREMIILE MEDIA DE EXCELENȚĂ

Raluca Ursu

Femeia lider va fi premiată la Cluj-Napoca

Transilvania Business

”Supraviețuitorul” Bear Grylls și fostul șef al ABC, speakeri la Oradea

Traian Dan

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

Vorbim despre viitorul din câmpul muncii la Tomorrow@Work

Stefana Muresan

Femei de top la The Woman Cluj

Nicolae Pop

SMART MARKETING

Transilvania Business

Economistul Walter Block susține conferința “THE 𝗣𝗔𝗡𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗩𝗘𝗡𝗧𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗠”. Un eveniment Academeya

Ligia Voro

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Industria de prelucrare a maselor plastice isi da intalnire la SIBIU in cadrul EXPO PLAST

Stefana Muresan

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

Ligia Voro

ROMGAZ va opri alimentarea cu gaze către Electrocentrale Constanţa începând de sâmbătă

Ligia Voro

Cel mai mare târg apicol din România, „Sărbătoarea Mierii” de la Blaj, pe 24 şi 25 martie

Stefana Muresan

HR Summit 2018: We are clujing again!

Stefana Muresan

PRIA Aviation Conference

Ionut Oprea

EXPO&BURN revine la Aeroportul Iași pe 6 și 7 octombrie!

redactia

Peste 70 de companii din România și Ungaria vor fi prezente la Confort Construct & Instal Arad

Stefana Muresan

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Cele mai importante noutăți fiscale se discută la Tax & Finance Forum, București

Stefana Muresan

~Video 2

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Stefana Muresan

Leave a Comment