Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche
 

Si oamenii de business aleg dansul.SALSA WEEK & KIZOMBA 2016 (Editia a XII-a) – va avea loc in perioada 1-7 august la Vama Veche. Asociatia Romana de Dans, alaturi de Wilmark Dance Academy, pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a XII-a editii a festivalului Salsa Week & Kizomba 2016 din Vama Veche.
 
Timp de sapte zile, participantii vor trai “the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei, reprezentantii scolilor din tara de profil si invitatii speciali ai evenimentului.
Eveniment etalon in comunitatea latino din Europa, Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din tara si strainatate, supranumit si “Vacanta salsistilor”.
Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica. Workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk, kizomba si tango argentinian) si petrecerile tematice cu dress code-uri alese: Romantic Night, White Party, Rock Party si Color Party vor fi ingredientele unui festival latino autentic.
Highligth-ul zilei de miercuri Concert live Tumbaito
Seara continua cu Salsa/Bachata/Kizomba Party in tematica zilei in doua locatii amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.
In cadrul festivalului organizat de catre Asociatia Romana Dans si Wilmark Dance Academy in perioada 1 – 7 August 2016 vor avea loc concursuri importante, printre care:
Romania Latin Dance Cup 6th edition, concurs de interes major in cadrul caruia va fi desemnata perechea care va reprezenta Romania la World Latin Dance Cup, Miami USA
Romania Latin Dance Cup Copii –
Salsa Week Team Contest – premierea celei mai bune trupe de salsa din Romania
Free Style Contest – Cea mai buna pereche salsa la liber (improvizatie)
Printre invitati se numara artisti romani, cele mai bune scoli de salsa din Romania si reprezentanti internationali precum:
Albert Torres (USA), JUAN “PACHANGA” MATOS (USA), NINA & ZERJON (SWE), RAMARK DANCE COMPANY (FRA), MARVIN RAMOS (COL), ANDREA & SILVIA (ITA), EXTRAVAGANCE DANCE COMPANY (ITA), IBRA CHAVEZ (CUB), PAMBOS & ELI (BUL), PASTY & HILDE (HOL), IRON MAMS & ANTHEA (FRA), ENNUEL IVERSON (FRA), HAKIMA KIM (FRA), HICHAM LOKITO (FRA), STARLIN BELÉN (REP. DOM), Orchestra TUMBAITO (BUL)
Cei mai buni DJ latino din Romania, alaturi de DJ internationali vor crea o atmosfera incendiara timp de 7 zile si 7 nopti in Vama Veche. Acestia sunt:
DJ Dobcho (Bulgaria), DJ Raz (ROM), DJ Marius (ROM), DJ Martinelli (ROM), DJ Liviux (ROM), dar si Deej Lindt (HOL), DJ Andy Kiz (ROM), DJ Deea (ROM), DJ Marian Schianu (ROM), DJ Monik (ROM), DJ Del Ole (ROM).
Wilmark, gazda principala a evenimentului, va intretine atmosfera petrecerilor latino americane. Wilmark este Maestru de Ceremonii, dansator, coregraf, membru al juriului “Dansez pentru Tine” si jurat responsabil cu miscarea scenica in cadrul show-ului TV “KidSing”.
Evenimentul va avea si prezentatori de talie internationala, precum Albert Torres (promoter international si organizator World Latin Dance Cup – SUA).
Evenimentul va fi gazduit in incinta complexului D’Or, unde va stau la dispozitie camere spatioase de 2* si 3*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.
PRIAevents sustine
Dece sa faci un break in afaceri?
Pentru ca dansul este o forma de exprimare a emotiilor, a creativitatii, o modalitate excelenta de reducere a stresului  si a anxietatii, este ceea mai simpla oportunitate pentru a socializa si de canalizare a energiei pozitive a fiecaruia.
Toata lumea asculta muzica, deci dansul poate fi o alternativa la traditionalele modalitati de a face miscare. De asemenea, exista studii care arata ca, prin dans sunt stimulate activitatile cerebrale, studile arata scaderea riscului de dementa in propotie de 73%. Prin dans copiii pot invata mai rapid si se dezvolta armonios si sanatos, iar adultii isi pastreaza memoria, sanatatea, se distreaza si socializeaza.
Dupa o zi petrecuta la birou, cu deadline-uri si multe responsabilitati, dansul este o optiune excelenta de relaxare si de miscare. De aceea, in intreaga lume, multi corporatisti si antreprenori aleg dansul dupa orele de lucru.
Site-ul official al evenimentului: http://vamaveche.wilmark.ro
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Padel ajunge la Cluj - Primele terenuri din Transilvania

Articolul următor

CJ | Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share