Cluj Eveniment

CJ | Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Conferinţa Best Marketing, organizată de echipa revistei Biz vine în această toamnă la Cluj. Evenimentul prezintă noile tendinţe în marketing şi analizează noua paradigmă la care profesioniştii în comunicare trebuie să se adapteze că să facă faţă cerinţelor ce vin din partea noului consumator.
Best Marketing va avea loc pe 20 septembrie la Hotelul City Plaza, iar organizatorii au început deja înscrierile. Printre invitații la eveniment se numară specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în comunicare.
Vor vorbi la conferință, printre alții, Sorin Psatta (Integrated Communication Director, BBDO Group România), Lorand Balint (Director Marketing, Federația Română de Handbal), Mugur Pătrașcu (Founder Screen Native), Monica Jitariuc (Co-Managing Director MSLGROUP The Practice), Ioana Borza (Marketing Manager, Farmec) Sergiu Mircea (Marketing Director, Banca Transilvania) și Radu Moldovan-Petruț (Marketing Director, Pernod Ricard România).
În cadrul ediţiei Best Marketing 2016, organizată la Bucureşti, Revista Biz a lansat şi Anuarul Directorilor de Marketing, un proiect unic în România. Aflat la cea de-a treia ediţie, anuarul care îi reuneşte pe cei mai importanţi directori de marketing din România, a devenit un instrument esenţial pentru companii, dar şi pentru agenţiile de comunicare şi pentru jurnalişti. Participanţii la conferinţa din Cluj pot achzitiona anuarul la preţul special de 69 ron, TVA inclus.
Mai multe detalii despre program şi speakeri regăsiţi pe site-ul evenimentului Best Marketing Cluj. Pentru detalii şi acreditări de presă, va rugăm să ne contactaţi la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.
Despre Biz
Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.
Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câștigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției BizSingapore.
Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore și Austria.
Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe trei continente.

Related posts

Desant german la Cluj. 11 companii, prezente la primărie

Nora Dumitrescu

Conferinta Wonderware Romania

Neamțul Ludger Thol continuă în România cu LMT Ingenieure

Stefana Muresan

Aplicațiile tinerilor din Transilvania care ar putea schimba lumea

Nora Dumitrescu

NRCC University – How to build a bullet-proof marketing strategy

Ionut Oprea

Clinică-spital Dr. Leahu în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane de euro

redactia

Nicolae Căpușan, creatorul SunGarden Sport & Spa Resort

Ligia Voro

UNTOLD 2018 – Ziua a 2-a

Stefana Muresan

Translogistica 2017 la Romexpo

Ionut Oprea

Criză de meseriași la Cluj. Marii producători se pun pe recrutări

Nora Dumitrescu

Personalul medical din Cluj se poate deplasa gratuit cu taxiul

Nora Dumitrescu

Hidrocentrala de la Tarniţa, cuprinsă în Strategia energetică a României

Stefana Muresan

Clujul și Timișoara se bat cu Bucureștiul la prețurile apartamentelor

Nora Dumitrescu

NRCC Orange Night la a 6-a ediție

Ionel Albu

Încă un pas pentru Autostrada Nordului. Se face studiul de fezabilitate

Nora Dumitrescu

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Nora Dumitrescu

Endava deschide două noi centre software în Transilvania

Ligia Voro

CJ Cluj a publicat in SEAP anuntul de participare pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a DJ 109 – Drumul Bistritei

Stefana Muresan

Belgian Week 2018: networking & new projects

Ionut Oprea

“Preferatele” fiscului: societățile de construcții și firmele cu datorii

Nora Dumitrescu

Emil Boc: “Clujenii pot să facă 160 operațiuni administrative de la distanță”

Nora Dumitrescu

Academia Română din Cluj se primenește cu fonduri norvegiene

Nora Dumitrescu

În curând, Platinia – Mall-ul din centrul Clujului

Stefana Muresan

The Woman: Locul unde idealurile nu au limite

Transilvania Business

Leave a Comment