Lideri si afaceri Mureș

MS | „Ilinca”, mobilierul bebeluşilor fericiţi

Colecţia este a şasea din portofoliul companiei Fortis
Compania reghineană Fortis, specializată în producţia de mobilier din 1994, a lansat pe piaţă o nouă colecţie, a şasea din portofoliu, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 17 ani. Intitulată „Ilinca”, după numele fiicei celor doi proprietari ai societăţii, colecţia promite să revoluţioneze piaţa de profil din România, şi nu numai.
Gamă largă de piese
Elena Pescar, alături de soţul său, omul de afaceri Radu Pescar, ne-a furnizat informaţii atât cu privire la povestea brandului „Ilinca”, cât şi despre piesele colecţiei.
„O avem pe fiica noastră Ilinca de un an şi trei luni şi datorită ei ne-a venit ideea de a proiecta o cameră exclusiv pentru copii între 0 şi 16-17 ani, din nevoia de a oferi confort atât copiilor, cât şi părinţilor. Avem o gamă largă de piese, de la dulăpioare duble sau simple pentru hăinuţe, etajere pentru jucării şi cărţi, comode cu sertar pentru lucrurile mai mici, masă de înfăşat sub formă de comodă care se poate transforma în simplă comodă care poate fi folosită şi în adolescenţă.
La capitolul noutăţi amintesc şi un pătuţ de bebe care se transformă. Începem cu bebeluşul de 0 luni, avansăm la bebeluşul de un an şi luăm grilajul, se transformă într-un pătuţ fără grilaj, după care părţile laterale se detaşează şi se pun pe o somieră mai mare, de 1,90 – 2 metri, care devine un pat pentru adolescenţi. Un pătuţ 3 în 1 se numeşte. Mai avem pătuţ clasic pentru bebeluşi, plus ladă de jucării, cuiere, ţarc plus căsuţă de lemn”, a afirmat Elena Pescar.
Confort şi siguranţă maximă
Proiectanţii colecţiei au gândit astfel fiecare piesă încât bebeluşii, adolescenţii şi părinţii beneficiari ai mobilierului să aibă asigurat confortul şi siguranţa maximă.
„Mobila e gândită astfel încât să fie în primul rând foarte sigură pentru copii. E frumoasă şi practică, este acoperită cu vopsea ecologică, pe bază de apă şi este foarte sigură, nu are colţuri, nu se văd şuruburi sau aşchii. Siguranţa copilului este cel mai important lucru, de aceea Fortis este cel mai sigur mobilier.
Aţi auzit de nenumărate cazuri în care copiii au avut de suferit din cauza mobilerului prost construit? Şi noi. De aceea, am decis să luăm toate măsurile de securitate posibile şi suntem onoraţi că putem să oferim mobilier la standarde ridicate de calitate şi părinţilor din România. Părinţii pot comanda diverse culori, de la alb la crem. De asemenea, mobila poate fi şi personalizată, pictată la cerere, în funcţie de ceea ce îşi doresc părinţii, cu ursuleţi albaştri, fluturaşi sau alte modele”, a menţionat Elena Pescar.
“Orice altceva decât perfect, nu este bun pentru noi”
O altă calitate esenţială a mobilierul Fortis o reprezintă rezistenţa, garantat pentru minim trei generaţii, precum şi folosirea unor soluţii tradiţionale de asamblare.
“Mobilierul Fortis este special şi pentru că este foarte rezistent. Am observat şi noi că noile soluţii de asamblare, folosite astăzi pe scară largă în industria mobilei, nu oferă o rezistenţă decentă, cel puţin nu după standardele noastre.
De aceea, ne-am întors în timp şi am adoptat soluţiile tradiţionale de construcţie, cele folosite de bunicii şi străbunicii noştri, cum ar fi asamblarea în “coadă de rândunică”. Durează mai mult, dar merită, pentru că mobilierul construit astfel nu se deformează, nu se descleiază, sertarele nu se dezmembrează, şi mobilierul este solid, rezistă la încărcare şi mutare.
Toate vopselele şi lacurile utilizate de Fortis sunt non toxice, sunt pe bază de apă şi au un grad mare de rezistenţă. Nu facem absolut niciun compromis de la calitate.
Aplicăm întotdeauna principiul de bază conform căruia este mai uşor să faci ceva atunci când faci cu dăruire şi seriozitate. Când proiectăm şi construim mobilierul nostru nu concurăm decât cu noi înşine. Atunci când alegem lemnul, îl prelucrăm, îl asamblăm şi îl finisăm, construim mobilerul ca şi cum l-am construi pentru copiii noştri. Orice altceva decât perfect, nu este bun pentru noi. De aceea, de cele mai multe ori, noi suntem cei care împingem în sus standardele acestei meserii. Investim în calitate. Avem certitudinea că numai atunci când lucrezi cu pasiune, creezi adevărata valoare. Iar adevărata valoare nu se depreciază niciodată”, a subliniat Radu Pescar.
Magazin Fortis, în Galeriile Luxor
Mobila din colecţia „Ilinca”, precum şi din alte colecţii, poate fi achiziţionată din magazinul Fortis Co situat la parterul Galeriilor Luxor din Târgu-Mureş.
„În acelaşi magazin pot fi achiziţionate şi restul colecţiilor Fortis pentru livinguri şi dormitoare, din lemn masiv, brad şi stejar. Avem cinci mari colecţii, Oxford, Rustic, London, Elegance şi Victorian, iar fabrica Fortis din Reghin este în continuă tehnologizare”, a menţionat Radu Pescar.
Extindere pe piata Marii Britanii
Recent, în luna ianuarie, compania Fortis a avut un stand de prezentare la cea mai importantă expoziţie de profil din Marea Britanie, organizată la Birmingham, unde soţii Elena şi Radu Pescar vor deschide, în acest an, un magazin de prezentare.
„De 25 de ani firma Fortis exportă exclusiv pe piaţa engleză, unde avem clienţi statornici. În ianuarie 2016 am participat cu toate cele patru colecţii la cea mai mare expoziţie de mobilă din Anglia, care a avut loc la Birmingham. Ecoul participării la această expoziţie a fost că avem nevoie de o nouă colecţie la care lucrăm în prezent, Elegance, iar colecţia Rustic a avut cel mare succes în metropola Marii Britanii.
De asemenea, în urma acestui târg, am decis să deschidem un magazin la Londra. Clienţii se simt mai confortabili când văd mobila, când o ating, decât atunci când o văd pe internet. Am identificat spaţiul, actele sunt făcute şi mai sunt de pus la punct unele detalii”, a afirmat Elena Pescar.

Related posts

Tehnologia GPL, integrată de inginerii români și instalată la Mioveni, contribuie la scăderea emisiilor de dioxid de carbon ale vehiculelor A

Nicolae Pop

Paza automatizată reduce substanțial cheltuielile firmelor. Soluția oferită de Gombos Security

Florin Marcel

Vechea staţie de comprimare Sărmăşel, demolată de Romgaz

Ligia Voro

Specialiști recunoscuți la nivel mondial, la Conferinţa CardioNET 2017

redactia

POZITIV TB: Raluca Voivozeanu – CEO Priaevents: “Comunicarea trebuie să continue”

Ligia Voro

La 9 luni, Romgaz – cifră de afaceri mai mare, profit net mai mic

redactia

Made in Cluj, purtat la New-York și Los Angeles. Concepto – brandul românesc creat de două surori cu mașina de cusut a bunicii

Papuc Irina

Globalworth îl numește pe Marian V. Popa Director General pentru România

Ion Surdu

Afacerile furnizorului de soluţii IT Net Brinel au ajuns la 34 mil. euro

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Muzeul Vânătorii din Ibăneşti simbol al faunei din Transilvania

Alexandru Toth

[Enjoy Transylvania!] The first salt baths in Sovata

Transilvania Business

Zitec lansează Mirro – aplicație care ajută companiile să crească performanța echipelor

Stefana Muresan

Târgul de Cariere se va desfășura online în perioada 18 martie – 23 aprilie

Traian Dan

Compania de construcţii CON-A din Sibiu, cifră de afaceri de 120 milioane euro

Stefana Muresan

ADR Centru se implică în susținerea firmelor din Regiunea Centru

redactia

Rezultatele Antibiotice SA în 2019: venituri mai mari cu 7% și creștere cu peste 65% a vânzărilor de produse finite

Papuc Irina

Metropolitan Life, schimbări strategice în echipa de management

Stefana Muresan

Direct One a finalizat preluarea retelei Netcity

Stefana Muresan

Ion Țiriac demarează lucrările de construcții pe fosta platformă Lemexim din Brașov

Stefana Muresan

Producătorul de materiale de construcții Macon Deva, preluat de competitorul Xella

Stefana Muresan

Nomade Communication. Cum să îți spui povestea?

Ligia Voro

Medicina viitorului în tratamentul AVC prezentată la Târgu Mureș

Ligia Voro

Un deceniu de activitate pentru compania mureșeană Vitafoam Luduș

Ligia Voro

Investiţie în laparoscoape performante la SCJU Târgu Mureș

Ligia Voro

Leave a Comment