Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim PM, felicitari pentru ParkLake

Compania Optim Project Management este onorata să felicite ParkLake cu ocazia deschiderii ce a avut loc pe 1 Septembrie 2016. Cu o suprafață inchiriabilă de 70.000 m2, centrul comercial este conceput în jurul temei de „Parc – Natură – Familie” și aduce noi perspective in sfera activităților comerciale și de divertisment din București.

Investiția în valoare de 180 milioane Euro realizată de Sonae Sierra și Caelum Development, găzduiește peste 200 de magazine, un food court internațional, un cinema Multiplex cu 14 sali, operat de către Cinema City și un Hypermarket Carrefour.

Cu o echipa de 35 profesionisti dedicată proiectului, rolul avut de Optim Project Management în dezvoltarea acestui centru comercial a fost de Procurement, Cost & Construction Management, Coordonare Chiriași și Proiectare Arhitectură pentru zonele publice interioare și finisaje exterioare. Optim PM este în curs de obținere a certificarii BREEAM Excelent pentru ParkLake, oferind suport tehnic constant de la început până la sfârșit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UVT în topurile internaționale

Articolul următor

Clustere. Strategia Dunării. Bioeconomie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Maracana renews lease at MLP Bucharest West

Maracana, a company specialising in transport, warehousing, logistics and distribution services, has renewed its lease contract for 5,000…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share