Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Specialiștii în marketing se întâlnesc săptămâna viitoare la Cluj

Peste 100 de lideri din companii de prestigiu, specialiști în marketing și comunicare și manageri care doresc să fie la curent cu ultimele tendințe din domeniu sunt așteptați în 20 septembrie la cea de-a șasea ediție a Conferinței Best Marketing Cluj, organizată de Revista Biz.

Specialiștii invitați la eveniment vor aduce în prim-plan provocările industriei în 2016 și vor prezenta cele mai eficiente strategii, cu studii de caz relevante.

Industria de media și marketing este într-o continuă transformare, iar pentru a da dovadă de competitivitate este necesar ca acest sector, și implicit companiile care îl compun, să-și îmbunătățească serviciile oferite, pentru ca acestea să aducă valoare adăugată companiei.

Printre invitații conferinței de la City Plaza se numără: Lorand Balint, Director de Marketing, Federația Română de Handbal; Monica Jitariuc, Co-Managing Director al MSLGROUP, The Practice; Mugur Pătrașcu, Fondator Screen Native; Sergiu Mircea, Director de Marketing și Comunicare, Banca Transilvania; Cristina Berdea, Manager de Vânzări Online, Farmec; Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director, Pernod Ricard România; Sorin Psatta, Integrated Communication Director, BBDO Group Romania.

Temele de discuții vor aborda subiecte precum tendințele în marketingul omnichannel, cum se personalizează experiențele de brand prin big data, experiențe de brand memorabile și tehnici de marketing relevante în 2016.

Partenerii evenimentului sunt Banca Transilvania, Farmec, Philip Morris Trading, Chivas, Lufthansa, Ursus, Grafică și Tipar, MDC Promotion și Vitrina Adverting. Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere se găsesc pe pagina www.revistabiz.ro/bestmarketingcluj2016/.

Despre Biz

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, vizând cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 Companii Performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 Companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unicul laureat Red Dot din Romînia. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câstigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției BizSingapore.

Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) și proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării – în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore și Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani, organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bosch - solutii inteligente pentru service-urile auto

Articolul următor

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share