Eveniment Importate

Specialiștii în marketing se întâlnesc săptămâna viitoare la Cluj

Peste 100 de lideri din companii de prestigiu, specialiști în marketing și comunicare și manageri care doresc să fie la curent cu ultimele tendințe din domeniu sunt așteptați în 20 septembrie la cea de-a șasea ediție a Conferinței Best Marketing Cluj, organizată de Revista Biz.

Specialiștii invitați la eveniment vor aduce în prim-plan provocările industriei în 2016 și vor prezenta cele mai eficiente strategii, cu studii de caz relevante.

Industria de media și marketing este într-o continuă transformare, iar pentru a da dovadă de competitivitate este necesar ca acest sector, și implicit companiile care îl compun, să-și îmbunătățească serviciile oferite, pentru ca acestea să aducă valoare adăugată companiei.

Printre invitații conferinței de la City Plaza se numără: Lorand Balint, Director de Marketing, Federația Română de Handbal; Monica Jitariuc, Co-Managing Director al MSLGROUP, The Practice; Mugur Pătrașcu, Fondator Screen Native; Sergiu Mircea, Director de Marketing și Comunicare, Banca Transilvania; Cristina Berdea, Manager de Vânzări Online, Farmec; Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director, Pernod Ricard România; Sorin Psatta, Integrated Communication Director, BBDO Group Romania.

Temele de discuții vor aborda subiecte precum tendințele în marketingul omnichannel, cum se personalizează experiențele de brand prin big data, experiențe de brand memorabile și tehnici de marketing relevante în 2016.

Partenerii evenimentului sunt Banca Transilvania, Farmec, Philip Morris Trading, Chivas, Lufthansa, Ursus, Grafică și Tipar, MDC Promotion și Vitrina Adverting. Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere se găsesc pe pagina www.revistabiz.ro/bestmarketingcluj2016/.

Despre Biz

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, vizând cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 Companii Performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 Companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unicul laureat Red Dot din Romînia. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câstigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției BizSingapore.

Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) și proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării – în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore și Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani, organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Related posts

Procentul Fondurilor atrase prin PNDR 2007-2013 a ajuns la 90%

Transilvania Business

Banat IT Autumn BBQ, la a cincea ediţie

redactia

Este greu să creezi business plan-uri într-o piaţă volatilă

Zilele Inteligenței Artificiale Românești – Dezvoltarea comunității AI din România

Ligia Voro

CEO Conference – Shaping the Future: Slowbalization – How Romanian CEOs are building the organizations of the future, 22 mai 2019, Stejarii Country Club, București

Stefana Muresan

Peste 3 miliarde de dolari în fonduri de venture capital administrate de investitorii care vin la Techsylvania 2018

Stefana Muresan

100 days to the Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

România trebuie să devină mai serioasă în accesarea fondurilor europene

Un nou zbor din Aeroportul Cluj-Napoca, prin Atlasglobal

2000 de angajați Michelin și familiile lor au sărbătorit 40 de ani de activitate a uzinei din Zalău

Stefana Muresan

Acţionarii AAGES – 5,49 milioane lei din vânzarea a 15% din companie

Stefana Muresan

Internet & Mobile World devine go>tech world, casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est

Nicolae Pop

Elite transilvane la ”Celebrate Cluj Party & Networking”

A. I.

Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Aeroportul Iași dezvolta un cluster de turism

International Media Forum 2017 se desfăşoară între 21-25 Mai în Antalya, Turcia

Raluca Ursu

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Ligia Voro

Ambient Construct, ediția 25

Transilvania Business

Lansarea Barometrului de opinie publica al Academiei Romane

Stefana Muresan

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

A 15-a ediție SALSA WEEK ROMANIA va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 August 2019

Stefana Muresan

Pro Business Together

Stefana Muresan

ABSL Romania announces the 6th edition of the Annual Conference: Romania at the Forefront of Innovation. Entering the Gates of Tomorrow

redactia

Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

Leave a Comment