Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Abordare non-conformistă în industria textilă, la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca găzduiește între 29 și 30 septembrie evenimentul inedit de business Deco Days, aflat sub semnătura Deco Center, membru al companiei de familie Mendola Group, lider pe piața de perdele și draperii din România. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate trendurile anului 2017 în materie de colecții de draperii și perdele, cu ocazia lansării noilor colecții de toamnă-iarnă în materie de industrie textilă de home&deco.

 

Prima zi a evenimentului include prezentări de business și workshop-uri de specialitate, urmând să fie prezentate noile colecții de perdele și draperii sub semnătura Mendola Fabrics, printr-un Visual Delight Fashion Show, urmat de o seară de cocktail.

 

În cea de-a doua zi va fi inaugurat noul showroom Deco Center, unde vor avea loc întâlniri de business, urmate de prezentări ale noilor trenduri în industrie. Conceptul Deco Days își propune să revoluționeze lansarea colecțiilor toamnă-iarnă în industria textilă de home&deco.

 

„Am creat conceptul Deco Days cu scopul de a împărtăși experiențe și know-how cu partenerii noștri din industrie. Genul acesta de eveniment este o oportunitate fantastică, o premieră pentru nișa de business din care facem parte și ne propunem să oferim o experiență completă invitaților noștri.“, a declarat Zoltán Gündisch, CEO Deco Center și membru în boardul Mendola Group.

 

Compania românească s-a extins pe piața internațională

 

Cunoscută drept un brand local ce reflectă pasiune pentru decorațiuni, textile, porțelan și alte obiecte decorative pentru cămin, Deco Center este, pe piața românească, distribuitorul numărul 1 în materie de textile pentru casă.

 

Compania românească s-a extins considerabil de-a lungul timpului, astfel că, în momentul de față, colaborează cu clienți din țări precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice. Brandul Nobila Casa, aparținând aceluiași grup Mendola Grou.

 

„Parteneriatele cu rețelele internaționale de bricolaj au scos în evidență faptul că în industrie, pe acest segment, exista o plajă restrânsă privind colecții moderne de perdele și draperii cu design-uri în trend, piața fiind dominată de jaluzele verticale. Pornind de la această idee, Deco Center și-a propus ca în 10 ani, să dezvolte un brand care să acopere această necesitate, o companie performantă care să fie leader de piață.” a declarat Zsuzsanna Székely, fondator Deco Center.
Deco Center se poziționează pe primul loc în topul distribuitorilor de textile pentru perdele si draperii la nivel național și în același timp, se bucură de o prezență în peste 23 de țări.

 

Evenimentul Deco Days este primul eveniment de anvergură bazat pe industria textilă organizat în Cluj-Napoca ce va reuni peste 100 parteneri și colaboratori. Deco Days își propune să revoluționeze industria textilă home&deco prin materialele de calitate și atenția oferită partenerilor, Deco Center urmărind să fie în top 3 în regiunea Europei Centrale și de Est.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Salonul Vintest Bucuresti, editia a 6-a

Articolul următor

Perspective internationale in arhitectura, la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share