Eveniment Importate

Abordare non-conformistă în industria textilă, la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca găzduiește între 29 și 30 septembrie evenimentul inedit de business Deco Days, aflat sub semnătura Deco Center, membru al companiei de familie Mendola Group, lider pe piața de perdele și draperii din România. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate trendurile anului 2017 în materie de colecții de draperii și perdele, cu ocazia lansării noilor colecții de toamnă-iarnă în materie de industrie textilă de home&deco.

 

Prima zi a evenimentului include prezentări de business și workshop-uri de specialitate, urmând să fie prezentate noile colecții de perdele și draperii sub semnătura Mendola Fabrics, printr-un Visual Delight Fashion Show, urmat de o seară de cocktail.

 

În cea de-a doua zi va fi inaugurat noul showroom Deco Center, unde vor avea loc întâlniri de business, urmate de prezentări ale noilor trenduri în industrie. Conceptul Deco Days își propune să revoluționeze lansarea colecțiilor toamnă-iarnă în industria textilă de home&deco.

 

„Am creat conceptul Deco Days cu scopul de a împărtăși experiențe și know-how cu partenerii noștri din industrie. Genul acesta de eveniment este o oportunitate fantastică, o premieră pentru nișa de business din care facem parte și ne propunem să oferim o experiență completă invitaților noștri.“, a declarat Zoltán Gündisch, CEO Deco Center și membru în boardul Mendola Group.

 

Compania românească s-a extins pe piața internațională

 

Cunoscută drept un brand local ce reflectă pasiune pentru decorațiuni, textile, porțelan și alte obiecte decorative pentru cămin, Deco Center este, pe piața românească, distribuitorul numărul 1 în materie de textile pentru casă.

 

Compania românească s-a extins considerabil de-a lungul timpului, astfel că, în momentul de față, colaborează cu clienți din țări precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice. Brandul Nobila Casa, aparținând aceluiași grup Mendola Grou.

 

„Parteneriatele cu rețelele internaționale de bricolaj au scos în evidență faptul că în industrie, pe acest segment, exista o plajă restrânsă privind colecții moderne de perdele și draperii cu design-uri în trend, piața fiind dominată de jaluzele verticale. Pornind de la această idee, Deco Center și-a propus ca în 10 ani, să dezvolte un brand care să acopere această necesitate, o companie performantă care să fie leader de piață.” a declarat Zsuzsanna Székely, fondator Deco Center.
Deco Center se poziționează pe primul loc în topul distribuitorilor de textile pentru perdele si draperii la nivel național și în același timp, se bucură de o prezență în peste 23 de țări.

 

Evenimentul Deco Days este primul eveniment de anvergură bazat pe industria textilă organizat în Cluj-Napoca ce va reuni peste 100 parteneri și colaboratori. Deco Days își propune să revoluționeze industria textilă home&deco prin materialele de calitate și atenția oferită partenerilor, Deco Center urmărind să fie în top 3 în regiunea Europei Centrale și de Est.

Related posts

Turnul Pompierilor din Cluj, monument de la 1574, în proces de revitalizare. Costuri: 10 milioane de lei, fonduri europene

redactia

Analiza DTZ Echinox, retail S1

Transilvania Business

The Woman 2019: Manageri ai oamenilor care au pus valorile in prim plan

Stefana Muresan

Târgul de Cariere Cluj revine cu o ediție specială

redactia

Clujotronic – Electro Arts Festival, la a șasea ediție

Stefana Muresan

Iubitorii de muzică retro au parte de Another Night to Remember

redactia

Building Home Bucharest 2019

Stefana Muresan

Ambasadorul Italiei în România, Marco Giungi, participă la Cluj-Napoca, pe 24 martie, la conferința ”Fraternitatea italo-română”

Stefana Muresan

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Provocari cheie pentru orase cu viitor

Cluj-Napoca: Sistem de colectare a deșeurilor plutitoare, o premieră în România, în faza de receptie

Stefana Muresan

P3 anunta 300.000 m2 de spatii construite in Romania

Weinfest 2019 la Mediaș: povești și degustări de vin din cramele românești și Republica Moldova

Nicolae Pop

Cea mai spectaculoasă ediție Bookfest Timișoara

Stefana Muresan

Prima ediție a conferinței Salonul de Afaceri, la Târgu Mureș

Ligia Voro

Vin de casa cu must de la Jidvei

Transilvania Business

Michelin, la 40 de ani de existenţă a fabricii de la Zalău: investiţii de 33 milioane de euro și 100 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management la ROFMEX 2019

Ionut Oprea

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Ionut Oprea

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Stefana Muresan

E.ON a investit 650.000 EUR în sisteme de iluminat performante

Transilvania Business

P3 – depozit nou in pregatire

Transilvania Business

HOTCO 2020, Hotel Investment Platform CEE & Caucasus

Ionut Oprea

Bilanţ european: România numără banii pierduţi de la Uniunea Europeană

Leave a Comment