Importate Real Estate

Demarează ansamblul Grünenpark

Esop Consulting aduce în premieră la TNI (Târgul Național Imobiliar) ediția de toamnă 2016 ansamblul Grünenpark, cu 85 de apartamente, construit la standarde germane: clădiri trainice, de talie mică, cu patru etaje, rezistente la cutremur, cu facilități occidentale, precum ascensoare, spălătorii și uscătorii pentru fiecare scară, locuri de parcare subterane și supraterane, boxe pentru depozitare, cameră gunoi echipată în conformitate cu regulile sanitare (aer răcit, apă, canal) etc.

 

„Grünenpark se adresează atât celor care locuiesc în blocurile vechi din Bucuresti și care doresc să facă un pas înainte în privința calității spațiului locativ și a traiului de zi cu zi, cât și celor care nu au o proprietate în București și care doresc să aibă propria locuință într-un imobil cu regim de înălțime mic, construit într-o zonă de vile. Drumul Taberei este un cartier liniștit, prin excelență rezidențial, unde există o infrastructură socială completă, în special pentru familiile cu copii, aici fiind numeroase școli și grădinițe bune, de stat și private, magazine și restaurante. Din primăvara viitoare, locuitorii din zonă vor avea și acces la metrou, urmând a se da în folosință o stație aflată în lucru chiar în apropierea ansamblului Grünenpark”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International

 

Grünenpark este un complex rezidențial în care sunt de vânzare de la garsoniere și apartamente de două camere, cu suprafețe între 37 și 65 mp, care se încadrează în programul Prima casă, la apartamente de trei și patru camere, cu suprafețe cuprinse între 76 mp și 135 mp. Garsonierele au suprafețe cuprinse între 37 și 44 mp, apartamentele de două camere între 51 și 65 mp, apartamentele de trei camere între 76 și 100 mp, iar apartamentele mari de patru camere au o suprafață de peste 110 mp.

 

Locuințele vor avea ca finisaje vopseluri lavabile, parchet, gresie porțelanată în băi, bucătării, faianță în bucătărie, iar pereții despărțitori vor fi realizați din zidărie de cărămidă Porotherm.
Apartamentele vor avea și centrale proprii, radiatoare de oțel, obiecte sanitare, tâmplărie interioară din lemn și ușă metalică la intrare, contorizare individuală pentru apă rece menajeră.

 

Ansamblul se află în zona Drumul Taberei- Valea Oltului, într-o zonă de vile, în apropiere de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței, care se va da în folosință în primăvara viitoare. În proximitate se află două grădinițe (una la trei minute de mers pe jos și una la cinci minute) și trei școli, dar și magazine – un Lidl, un Mega Image și un Kaufland.

 

Prețurile pe metru pătrat variază între 800 și 1.000 euro/mp, TVA inclus, în funcție de finisajele alese și modalitatea de plată.

 

În perioada TNI ediția de toamnă 2016, care se va desfășura la Palatul Parlamentului, sala Unirea, între vineri 30 septembrie și duminică 2 octombrie, cumpărătorii vor primi un voucher care le oferă un loc de parcare gratuit, dacă semnează un precontract până la finalul lunii octombrie 2016.

Related posts

Apartamente mai scumpe în marile orașe ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, 90 de ani de existență

Obiectiv 60 – Cosmetic Plant

Transilvania Business

Mureș: Unirii Park Residence II ”crește” conform graficului. Prima etapă, sold out!

redactia

CBRE a intermediat tranzacții de aproape 22.000 m² pentru Regus și Spaces, în România

redactia

MPR Partners este membru al Consiliului Național de Transformare Digitală

Ionut Oprea

CBRE a fost desemnată să administreze proiectele imobiliare One Tower și One Mircea Eliade

Papuc Irina

Shortlist announced for the inaugural Hungarian & Balkan Real Estate Awards 

Ionut Oprea

C&W Echinox: in 2016, tranzactiile cu terenuri au atins un nou record

Ionut Oprea

Smart City Industry Awards 2016

Transilvania Business

Greet Vienna 2016

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43%

Ionut Oprea

Karpatia Horse Show 2016

Transilvania Business

ABSL digital forum 2020

Ionut Oprea

P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale, o premieră

Ligia Voro

Peste 500 de femei in lumina reflectoarelor la The Woman

Who will represent Romania at Expo Real 2017?

Ionut Oprea

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

Stefana Muresan

City-dwellers take centre stage in MIPIM 2020 conversations

Ionut Oprea

"Real Estate Investment Opportunities in Romania“ economic seminar

Ionut Oprea

Colin Lovering joins Avison Young in Bucharest

Ionut Oprea

Ness Digital Engineering – noul sediu in Openville

Ionut Oprea

Lansarea regională a Romanian Building Awards (RBA) 2017

Ionut Oprea

Napoca Imobiliare o afacere și, mai ales, o familie de succes

Stefana Muresan

Leave a Comment