Importate Real Estate

Zacaria Group investește 11 milioane de euro în Valetta Residence

Dezvoltatorul imobiliar maltez Zacaria Group dezvoltă un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei, a doua investiție majoră a acestuia pe piața rezidențială locală. Proiectul va însuma 182 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, în 6 blocuri cu grădini pe acoperiș,accesibile locuitorilor de la ultimele etaje. Valetta Residence se va lansa oficial în ediția de toamnă a Târgului Imobiliar Național – tIMOn, fiind vândut în exclusivitate de agenția imobiliară Imoteca. Investiția totală a proiectului se ridică la 11 milioane de euro.

 

Valetta Residence este un nou complex rezidențial localizat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, în apropierea a numeroase puncte de interes, urmând a fi la câteva minute de viitoarea stație de metrou Străulești. Ansamblul este compus din 6 clădiri de 6 etaje și pune la dispoziția viitorilor proprietari 182 de apartamente de 2,3 și 4 camere. Prima fază a proiectului constă într-un imobil, cu regimul de înălțime S+P+5 etaje, totalizează 40 de apartamente și are ca termen de finalizare luna martie 2017.

 

Ansamblul dispune de 186 locuri de parcare, din care 33 supraterane și 153 subterane.

 

“Construcția primului bloc a început în primăvară, cu mult înainte să dăm startul vânzărilor. În momentul de față, clienții pot vedea atat calitatea construcției, cât și compartimentarea apartamentelor și fațada primului bloc, acesta fiind aproape de finalizare. De asemenea, am acordat o importanță deosebită spațiilor verzi și am creat zone de relaxare și de petrecere a timpului liber care dau complexului un aer modern, dar funcțional în egală măsură. Există 1125 mp de spații verzi pe sol și 792 mp pe placă de beton”, declară Rafaela Nebrada, Mananging Director Imoteca.

 

Acoperișuri “verzi”

 

În următoarele faze ale proiectului, pe acoperișurile celor 6 blocuri vor exista grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiază de terase spațioase, deschise, priveliștea unora dintre ele fiind orientata catre Lacul Grivita.

 

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafețe cuprinse între 55 și 64 mp utili, cu prețuri între 61.500 și 74.000 €+TVA. Pentru 3 camere, suprafețele variază între 70 și 85 mp utili, iar prețurile între 75.500 și 95.500€+TVA, în timp ce pentru 4 camere, între 91-113 mp utili, prețurile pornesc de la 106.000€+TVA și ajung la 120.000€+TVA.

 

Zacaria Group își desfășoară activitatea de peste 11 ani în România și face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie. Deși si-a extins portofoliul de investiții în domenii variate, cei peste 100 de ani de exeriență au păstrat intact caracterul și tradiția unei afaceri începute în familie.

 

Imoteca are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminstrând un portofoliu important de proiecte. În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din România, totalizand 1.300 de locuințe în 10 proiecte din Bucuresti – American Village, GranVia Park, Timisoara 58, Vernescu Residence, Popa Nan, Rotasului Apartments, Aviatiei Apartments, Parisian Views, Valetta Residence, Docentilor 2-4.

 

Targul Imobiliar National tIMOn se va desfășura în perioada 20-23 octombrie 2016 în pavilionul expozițional din Piața Constituției din București și va fi cel mai mare eveniment de profil al anului.

Related posts

Neujahrsempfang 2016

Transilvania Business

IKEA, investiție de 80 mil. euro

Stefana Muresan

Bucharest and Budapest seem attractive from London

Ionut Oprea

Unirii View, cea mai inalta cladire moderna din centrul Bucurestiului, prinde contur

Ionut Oprea

CEE M&A Awards, Warsaw, March 22nd

Ionut Oprea

Romgaz inaugurează o nouă investiție

Investiție de peste 10 milioane de euro în ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei

redactia

Apare Baia Mare Shopping Park, pe platforma industrială Mobam

Nora Dumitrescu

Coronavirusul a tăiat interesul timişorenilor pentru achiziţii imobiliare

Robert Bloancă

The 4th annual CEE Manufacturing Excellence and Industrial Property Awards

Weerts Group a finalizat Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

redactia

CTP a achiziționat Phoenix Logistics Center

Ionut Oprea

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Dunwell: 2.500 mp pentru Farmasi, in CTPark București

Papuc Irina

ADR Vest – 20 de ani de la înființare

Stefana Muresan

S IMMO AG invests EUR 75m in Bucharest projects

Transilvania Business

De anul viitor se anunta zbor direct Iasi-Dubai

Cluj Business Campus: pregătiri pentru întoarcerea companiilor la birou

redactia

Another record year for P3 paves way for major growth in 2017

Ionut Oprea

CBRE este consultantul London Stock Exchange Group în România

Stefana Muresan

Încă un chiriaș în Clădirea One Victoriei Center

Ligia Voro

Prima conferinţă regională de HR sub umbrela HR WORLD – The Future of Talent, desfășurată la Cluj Napoca, un real succes

Stefana Muresan

TÜV SÜD at MIPIM 2018, life-cycle partner of the real-estate industry

Ionut Oprea

Doi chiriași noi în AFI Tech Park pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați

Ionut Oprea

Leave a Comment