Importate Real Estate

Zacaria Group investește 11 milioane de euro în Valetta Residence

Dezvoltatorul imobiliar maltez Zacaria Group dezvoltă un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei, a doua investiție majoră a acestuia pe piața rezidențială locală. Proiectul va însuma 182 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, în 6 blocuri cu grădini pe acoperiș,accesibile locuitorilor de la ultimele etaje. Valetta Residence se va lansa oficial în ediția de toamnă a Târgului Imobiliar Național – tIMOn, fiind vândut în exclusivitate de agenția imobiliară Imoteca. Investiția totală a proiectului se ridică la 11 milioane de euro.

 

Valetta Residence este un nou complex rezidențial localizat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, în apropierea a numeroase puncte de interes, urmând a fi la câteva minute de viitoarea stație de metrou Străulești. Ansamblul este compus din 6 clădiri de 6 etaje și pune la dispoziția viitorilor proprietari 182 de apartamente de 2,3 și 4 camere. Prima fază a proiectului constă într-un imobil, cu regimul de înălțime S+P+5 etaje, totalizează 40 de apartamente și are ca termen de finalizare luna martie 2017.

 

Ansamblul dispune de 186 locuri de parcare, din care 33 supraterane și 153 subterane.

 

“Construcția primului bloc a început în primăvară, cu mult înainte să dăm startul vânzărilor. În momentul de față, clienții pot vedea atat calitatea construcției, cât și compartimentarea apartamentelor și fațada primului bloc, acesta fiind aproape de finalizare. De asemenea, am acordat o importanță deosebită spațiilor verzi și am creat zone de relaxare și de petrecere a timpului liber care dau complexului un aer modern, dar funcțional în egală măsură. Există 1125 mp de spații verzi pe sol și 792 mp pe placă de beton”, declară Rafaela Nebrada, Mananging Director Imoteca.

 

Acoperișuri “verzi”

 

În următoarele faze ale proiectului, pe acoperișurile celor 6 blocuri vor exista grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiază de terase spațioase, deschise, priveliștea unora dintre ele fiind orientata catre Lacul Grivita.

 

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafețe cuprinse între 55 și 64 mp utili, cu prețuri între 61.500 și 74.000 €+TVA. Pentru 3 camere, suprafețele variază între 70 și 85 mp utili, iar prețurile între 75.500 și 95.500€+TVA, în timp ce pentru 4 camere, între 91-113 mp utili, prețurile pornesc de la 106.000€+TVA și ajung la 120.000€+TVA.

 

Zacaria Group își desfășoară activitatea de peste 11 ani în România și face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie. Deși si-a extins portofoliul de investiții în domenii variate, cei peste 100 de ani de exeriență au păstrat intact caracterul și tradiția unei afaceri începute în familie.

 

Imoteca are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminstrând un portofoliu important de proiecte. În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din România, totalizand 1.300 de locuințe în 10 proiecte din Bucuresti – American Village, GranVia Park, Timisoara 58, Vernescu Residence, Popa Nan, Rotasului Apartments, Aviatiei Apartments, Parisian Views, Valetta Residence, Docentilor 2-4.

 

Targul Imobiliar National tIMOn se va desfășura în perioada 20-23 octombrie 2016 în pavilionul expozițional din Piața Constituției din București și va fi cel mai mare eveniment de profil al anului.

Related posts

După 10 ani ca CEO al P3, Ian Worboys se implică în proiecte antreprenoriale

Ionut Oprea

VGP NV: Commits to be Carbon Neutral by 2025

Ionut Oprea

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Europa Capital checks into prime Warsaw hotel

Ionut Oprea

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Ionut Oprea

Locuintele din Vox Vertical Village, livrate integral cu sisteme smart home. ”Locuintele inteligente devin tot mai cautate”

Stefana Muresan

CEE investment market sets course for new growth frontiers

redactia

C&W Echinox: Tranzacțiile cu terenuri în București ating un nou record. Dezvoltatorii ridică miza pe proiecte cu destinație mixt

redactia

S IMMO AG purchases two Class-A office buildings in Bucharest

Ionut Oprea

WDP: Investiții suplimentare de 75 de milioane de euro în România

redactia

VGP must constantly be ready to respond to new investment opportunities

Ionut Oprea

Cushman & Wakefield & Skanska Property Poland celebrating the largest office lease in 2017

Ionut Oprea

Estimare cuantum ANT bovine

Transilvania Business

ANCPI soluționează cererile notarilor și persoanelor fizice și juridice – online

Ligia Voro

Sprijin de la Comisia Europeană pentru producătorii de lapte

Transilvania Business

Perspective economice pentru 2016

Transilvania Business

eMAG și BCR susțin olimpicii clujeni la mate și info

DEVO 2019: proiecte de dezvoltare din 15 țări, investiții de peste 10 miliarde de euro

Ligia Voro

Grand Rhapsody, cei mai buni în organizarea de evenimente

Transilvania Business

Compania Gamoni investește în sustenabilitatea procesului de producție pe termen lung

A. I.

Conferinta nationala BUSINESS to more BUSINESS

Transilvania Business

Prima stradă de case pasive din România se construiește la Cluj

Nora Dumitrescu

Smart City Industry Awards 2016

Transilvania Business

Leave a Comment