Energie Importate

DIESELpoint Plus, completează portofoliul Oscar Downstream cu un serviciu premium

Oscar Downstream lansează în această toamnă serviciul DIESELpoint Plus, o soluție integrată și eficientă de alimentare ce îmbină beneficiul costurilor reduse oferite de stațiile de incintă cu controlul oferit de sistemul de carduri.

DIESELpoint Plus este destinat clienților cu o activitate complexă ce necesită combinarea mai multor variante de alimentare. Specific pentru aceștia este instalarea unei stații de incintă la baza de plecare/sosire și folosirea cardurilor de carburant pentru alimentările în tranzit în rețeaua de stații Oscar Downstream. Noul serviciu a fost conceput ca o soluție premium, de integrare a celor două variante de alimentare, astfel încât să putem satisface și cele mai exigente nevoi ale partenerilor noștri.

DIESELpoint Plus are la bază o soluție de stocare a carburantului similară unei stații de incintă, pe un model utilizat și în benzinăriile clasice, calibrat și avizat metrologic și echipat cu o sondă de nivel de o foarte bună precizie, care include un terminal extern de tranzacționare cu o platformă de operare prietenoasă, foarte usor de utilizat chiar și în absența unui gestionar.

DIESELpoint Plus include astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă DIESELpoint, cu acces la alimentare prin cardul de flotă Oscar Downstream.

“Toate componentele ce ajută la optimizarea costurilor: flexibilitate, servicii integrate, control, optimizare costuri, automatizare și siguranța alimentărilor sunt esențiale atunci când ai o activitate complexă. Tot mai multe companii iși doresc să țină sub control întregul flux de alimentare, de la aprovizionarea cu carburant până la alimentarea autovehiculului. Aici intervine automatizarea pe care o oferă noul sistem DIESELpoint Plus, ce consolidează într-o platformă informatică integrată toate tranzacțiile efectuate de autovehicule atât în rețeaua de stații Oscar Downstream (DIESELpoint Access) cât și în stația de incintă proprie (DIESELpoint Plus).” declară Ovidiu Irimieș directorul general al Oscar Downstream.

Printre funcționalități amintim setarea de limite cumulate per card, atât pentru alimentarea în rețeaua de stații Oscar Downstream cât și în DIESELpoint Plus, transmiterea online a datelor despre nivelul de stoc din rezervor, atenționare când nivelul scade sub o anumită limită și stația necesită aprovizionare, alerte de tranzacționare, rapoarte integrate disponibile și posibilitatea de a plasa comanda de aprovizionare online. Toate acestea plus verificările, monitorizarea și urmărirea activității fiecărei locații în care există un DIESELpoint Plus se vor realiza de către client online, centralizat prin platforma web, utilizată deja cu succes de clienții noștri.

“Un rol esențial îl are și consultanța oferită de echipa de vânzări și echipa de service în ceea ce privește instalarea acestui tip de stație de incintă precum și modul cel mai potrivit de operare a acesteia pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui client. Ne bucurăm să vedem că a prins viață un proiect dezvoltat de echipa Oscar Downstream împreună cu furnizorii de echipamente pornind de la o nevoie reală a clienților și bazat pe cerințele acestora, personalizat în cele mai mici detalii ca să ofere maximum de confort în utilizare și mai ales control.

Într-o piață dinamică, avantajul nostru competitiv îl percepem ca fiind lanțul logistic integrat care iși are un rol definitoriu în încrederea clienților în serviciile noastre, format din depozitele cu o capacitate de stocare de peste 50.000mc răspândite la nivel național, o flotă de distribuție proprie formată din 48 de autocisterne, rețeaua de stații Oscar și stațiile de incintă oferite în sistem de comodat.

Să nu uităm însă că cel mai important element în susținerea unui astfel de lanț logistic este calitatea umană. Una din prioritătile companiei pe termen scurt este implementarea unui program de pregătire continuă a echipei Oscar Downstream, pentru a putea asigura consultanță pe întreg lantul de aprovizionare și a răspunde cât mai prompt cerințelor clienților. Pe lângă produsele și serviciile oferite, angajații sunt cartea noastră de vizită.”

Despre Oscar Downstream
Inființată în anul 2001, Oscar Downstream este o companie românească ce pune la dispoziția clienților cei 15 ani de experiență pe piața românească.

Portofoliul Oscar Downstream include în acest moment furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: livrări en-gross, stații de incintă, carduri de carburant Oscar Downstream, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte. Portofoliul de produse este completat de benzină, bitum și lubrifianți.

Astăzi compania are peste 4.000 de colaboratori la nivel național pe toate liniile de business și se poziționează ca un partener de încredere al companiilor ce activează în transporturi, logistică, dar și în construcții, agricultură sau alte domenii.

Despre reteaua de stații Oscar Downstream – DIESELpoint Access

Alimentările pe bază de card în rețeaua de stații Oscar Downstream – DIESELpoint Access se adresează în special transportatorilor care tranzitează principalele rute comerciale. Rețeaua a fost construită și se dezvoltă în mod special pentru a acoperi nevoile acestora, punând accent pe nevoia șoferului profesionist, atât a celor naționali, cât și a celor internaționali care pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziționate la un preț competitiv pentru derularea în condiții optime a activității. Parteneriatele dezvoltate, extind accesul în rețeaua Oscar Downstream și pentru posesorii de carduri DKV și Eurowag.

Despre stațiile de incintă DIESELpoint

Serviciul de alimentare prin stații de incintă (DIESELpoint) se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată stația. Este un serviciu integrat ce include: alimentare cu motorină prin intermediul stațiilor de incintă oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic și mentenanță incluse; aprovizionare prin intermediul flotei proprii, din depozitele Oscar Downstream răspândite la nivel național; sistem de gestiune a stațiilor de incintă disponibil pentru client și consultanță în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea clientului, dar și pentru optimizarea consumului.

www.oscars.ro

Related posts

Un adevăr cu ochii deschişi

Transilvania Business

tIMOn toamna 2016: un nou sezon de achizitii imobiliare

Transilvania Business

Romgaz și-a îndeplinit obligația de stocare gaze naturale

Ligia Voro

Cosmetic Plant şi Cotnari- Calitate răsplătită cu aur mondial în 2015

Transilvania Business

KMG notifică România pentru sechestrul Petromidia

Orădenii se pot plimba cu trotinete electrice puse la dispoziție de OTL

Traian Dan

Dezbatere: legea publicitatii la medicamente

Transilvania Business

„Autostrada electrică” îşi continuă extinderea în România

Stefana Muresan

Energynomics organizează la Brașov primul eveniment al anului dedicat eficienței energetice

Ligia Voro

Centrul Medical Cardiomed, premieră în cercetare

Transilvania Business

Arhitectura, factor cheie in evolutia oraselor

Transilvania Business

Nuclearelectrica preia uzina de prelucrare a concentratului de uraniu de la Feldioara

Ion Surdu

Transgaz vrea să cumpere Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Stefana Muresan

The Woman a adus in prim plan femeia lider a zilelor noastre

BUSINESS to more BUSINESS a ajuns la Sibiu

Umăr la umăr cu moartea

Transilvania Business

Belgian Week 2016

De la orașele inteligente, la geometria satului – ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

Județul Timiș are strategie în domeniul energetic. Consiliul Județean vrea transport public în localități sub 5000 de locuitori și schimbarea a zeci de mii de becuri

Robert Bloancă

Black Sea Oil & Gas vrea să înceapă producția de gaze în Marea Neagră în 2019

Stefana Muresan

Orașele din Transilvania, primele în topul înlocuirii centralelor termice

Ligia Voro

Prețul gazelor românești cu 33% mai mare decât cel din import

Ligia Voro

Automotive Logistics Summit

Transilvania Business

Vizita E.S., domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România, la Porțile de Fier

redactia

Leave a Comment