Eveniment Importate

Conferința Regională Business to more Business,la Oradea

Conferința Business to more Business, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii regionali, se desfășoară la Oradea, în data de 20 octombrie 2016, la Hotel Ramada.

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro și permite participanților să ia la cunoștință informații relevante pentru mediul de afaceri, atât în ceea ce privește consultanța fiscală, financiară și managementul performant, cât și în privința instrumentelor pentru accelerarea afacerilor. Conferința face parte din Proiectul Național Business to more Business care a debutat la Brașov, în 10 martie 2016 și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Ploiești, Constanța și Cluj Napoca.

“Doingbusiness.ro a conturat cea mai importantă conferință de afaceri anuală din România prin evenimente desfășurate la nivel regional. Este pentru a treia oară când venim la Oradea – o destinație de afaceri dinamică, educată și cu un apetit enorm pentru instrumentele și informațiile pe care le oferim antreprenorilor. Putem afirma că Business to more Business este evenimentul care nu trebuie ratat de antreprenorii români, acesta oferind setul de instrumente prin care își pot multiplica afacerile și mai ales profitul”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Sesiunea plenară a conferinței de la Oradea, moderată de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisă de Andreea Cramer – reprezentant al Telekom România, care va informa audiența și va răspunde întrebărilor publicului în privința optimizării costurilor companiilor prin soluții adaptate, individualizate.

În contextul dobânzilor minime istorice din România (deci a perspectivelor de creștere în perioada următoare), Miruna Răileanu – reprezentantul Coface România va prezenta beneficiile asigurării în gestionarea riscului de credit, iar Daniel Pană, country managerul SAS România va demonstra cum activitatea de analiză a datelor proprii ale afacerilor este la îndemână și poate fi folosită pentru interpretarea și îmbunătățirea performanței de afaceri, cu alte cuvinte – democratizarea activității de analiză a datelor.

În cazul în care participanții prezenți nu au reușit încă să cuantifice costurile angajărilor nepotrivite, antreprenorii din Bihor și județele învecinate vor avea la îndemână, nu numai un instrument de măsurare a acestora, dar și soluția limitării pierderilor cauzate de astfel de recrutări, prezentată de Radu Stănescu – managing partner 1tedjob.

Cele două workshopuri ale conferinței vor fi sustinute de reprezentanții partenerului Microsoft România – Net Brinel și de Liviu Sav – FCCA Director InfoCredit și Dumitru Ion – CEO Kompass România. Workshopul dedicat afacerilor din era digitală dezvăluie participanților care sunt serviciile de care antreprenorii deja dispun, deci la îndemâna lor, și fără costuri suplimentare, dar care nu sunt folosite la adevărata lor capacitatea pentru accelerarea afacerilor. Conferința se încheie cu provocările și soluțiile legate de accesarea fondurilor europene și cu soluții “obligatorii” în privința generării oportunităților imediate de vânzări.

Asociația Firmelor Bihorene (AFB) este co-organizator al Conferinței Business to more Business de la Oradea iar partenerii evenimentului sunt: Telekom Romania, Coface, Microsoft Romania, SAS Romania, 1tedjob, InfoCredit, Net Brinel și Kompass Romania. Ramada Oradea este partenerul logistic al conferinței.

Evenimentul este susținut prin parteneriate media de: AGERPRES, Calendar Evenimente, Revista CARIERE, Evenimente Biz, Jurnalul de Afaceri, MANPRES, PrBox.ro, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Manager Express, Transilvania Business, Investclub, ghidlocal.com, Inspire, Buzzjob, Forbes și Crișana. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-oradea/. Participarea este gratuită pentru primele două persoane înregistrate din cadrul fiecărei companii reprezentate la eveniment.

Conferința Regională Business to More Business va continua după Oradea cu evenimentul organizat la Timișoara în 8 decembrie 2016, iar în  noiembrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul de referință CEO Conference, unde vor fi invitați cei mai importanți lideri de companii din Romania si din strainătate. (detaliile aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/mcr-events/2015).

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, BUSINESS to more BUSINESS, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Related posts

UBB, prezentă din nou în clasamentele internaționale

Stefana Muresan

Fermierii Români vor fi prezenți la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România

Nicolae Pop

Messe München is expanding

Centrul Cultural German – 25 de ani de activitate

Stefana Muresan

#NOVEMBarh: 300 de arhitecți și invitați au pe 24 noiembrie un maraton de idei despre spațiile în care trăim

redactia

Neujahrsempfang 2016

Transilvania Business

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

A. I.

Cel mai ieftin abonament la Untold va costa 100 de euro

Nora Dumitrescu

Procentul Fondurilor atrase prin PNDR 2007-2013 a ajuns la 90%

Transilvania Business

Sinatra omagiat la Cluj prin 2 concerte aniversare de jazz

Transilvania Business

Schimbare în managementul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva

redactia

Cea mai mare conferință de branding a regiunii

Stefana Muresan

Exploatările de cărbune rămân în strategia energetică

Transilvania Business

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la PRIA Competition Conference, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 21 februarie 2019

redactia

Startup Europe Week Brasov 2018

Stefana Muresan

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

Primul cyborg oficial din lume vine la IMWorld 2017

Stefana Muresan

Lindab: tendinte globale care influenteaza viitorul constructiilor

Transilvania Business

Rethink Strategy – Continuity, Challenges and Opportunities WEBINAR

Ion Surdu

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Transilvania Business

Business to more Business

Transilvania Business

Despre provocările dezvoltării unui business de succes

A. I.

Peste 30 de designeri pe scena Bucharest Fashion Week

Avocatul Andrea Grigoraș participă la conferința PRIA Competition Iași 

Ligia Voro

Leave a Comment