Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PRIA IT&C and Intellectual Property

Clujul devine pe 17 noiembrie locul ideal pentru a discuta despre inovație și investitii in IT, proprietate intelectuală pentru software, copyright, licențe, drepturi de autor, mărci, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, dar și cloud computing.


PRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj- Napoca– cel mai complet eveniment din Romania dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 17 noiembrie 2016, începand cu ora 9,30 la hotel Opera Plaza, sala Cristal, în Cluj-Napoca.

Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor de IT își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C Intellectual Property Cluj-Napoca, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitala si protecție IT&C din regiune.

 

Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C, Clujul fiind unul dintre cele mai importante centre economice si culturale din Romania care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani pe partea de IT&C și nu numai.

Traim intr-o era digitală, o eră a informației care este caracterizată prin trecerea de la revoluția industrială la revoluția digitală.  În zilele noastre, industria digitalizată  creează o economie globală digitalizată, high-tech, care influentează viața noastră de zi cu zi, modul de a învața,de a lucra, modul de alua decizii, de a ne verifica sănătatea, de a face investiții și tranzacții, simplificând de multe ori procesele și chiar scăzând costurile pentru producători, dar și pentru cumpărători.

 

Sectoare precum sănătatea, educatia, industria, telecomunicațiile, bancile și finanțele, agricultura și mediul, cosntrucțiile și imobiliarele, energia și multe altele sunt dezvoltate prin intermediul digitalizării.

Investițile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriase, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru gigantii IT și pentru antreprenori, iar aceștia sunt extrem de atenți la protectia investițiilor prin proprietate intelectuală – drepturi de șutor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.

În România, antreprenoriatul în industria IT&C ocupă un loc extrem de important. Din ce în ce mai mulți investesc în software, aplicații, antiviruți și altele.  

De aceea, proprietatea intelectuală este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situația economică, socială şi culturală a unei ţări și pentru protejarea investițiilor în tehnologie. Cercetarea şi inovarea, o componentă strategică pentru dezvoltarea economică și pentru progresul umanității este strâns legată de domeniul proprietăţii intelectuale.

Vrei să afli cum iți protejezi investițiile prin intermediul proprietății intelectuale? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.

PRIA IT&C Intellectual Property este de interes pentru manageri din companiile din sectorul IT&C din România, atât antreprenori, dar și reprezentanți ai companiilor multinaționale, pentru directorii juridici și consultanții juridici din cadrul companiilor private și de stat din România, pentru judecători, procurori și reprezentanți ai mediului universitar, ai autorităților și a presei de specialitate.

La conferința PRIA IT&C Intellectual Property lectori invitați sunt: Anca DEACONU  –  Director Direcția Brevete Invenție, OSIM; Cristian POPESCU  – Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații; Teodor BLIDARUS – Președinte, ANIS; Voicu OPREAN – CEO, ARIES Transilvania; Cătălin CEORT – Procuror Șef serviciu,  Ministerul Public, Serviciul de coordonare  a activității Ministerului Public în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală; Emilia BOTEZAN – Departamentul de Afaceri Internaționale și Investiții Străine, Primăria Municipiului Cluj-Napoca; Anca POPESCU – Sef Serviciu Electricitate-Fizică, OSIM; Daniel HOMORODEAN – CEO, Arxia / Memmbru în Consiliul Director al Cluj IT Cluster și un reprezentant al Ministrului Comunicațiilor și Pentru Societatea Informațională.

Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Contextul investițional în sectorul IT&C din România, protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente și design, OSIM-strategia dezvoltarii protecției proprietații industriale în România, Concurența și Proprietatea Intelectuală, licențele și drepturile de autor, obținerea unui brevet sau depunerea unei cereri de brevet, provocările pentru programele open source, legislația Europeană și naționala privind proprietatea intelectuală, protecția programelor de calculator – legislația actuală și provocări, aspecte privind reglementarea, transferul de tehnologie, concurentă neloială, drepturile și obligațiile, termeni și condiții pentru licențe pentru software, achiziții publice de software și cadrul legislativ actual.

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA IT&C Intellectual Property şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-cluj-napoca/    

Despre PRIAevents


PRIAevents – experţii tăi în evenimente! Noi aducem informaţii de ultimă oră şi trend-uri în business prin intermediul conferinţelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul tău.

Fie că doreşti ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents se focusează pe audienţe B2B sau B2C. Experţii noştri în evenimente vor şti să vă sfătuiască şi să vă propună cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferinţe cât şi online.

Dacă vrei să organizezi o gală, o conferinţă, un training, o competiţie sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poţi apela cu cea mai mare încredere la experţii noştri. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:
raluca.voivozeanu@priaevents.ro / 0744 584 661

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concluziile Supply Chain & Logistics Forum

Articolul următor

Real Estate & Construction Forum, ediția III

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share