Cluj Eveniment

Recrutari pentru fabrica Bosch din Jucu

Bosch organizează două târguri de joburi în judeţul Cluj. Compania caută persoane cu grad diferit de expertiză, în producţie şi în domeniul tehnic şi comercial.
Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează în judeţul Cluj două târguri de joburi, pentru a răspunde tendinţei de creştere a afacerii sale în domeniul producţiei de Soluţii de mobilitate.
Echipa Bosch, formată din specialişti în recrutare, va fi prezentă vineri, 18 noiembrie 2016, începând cu orele 09:00, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Dej, iar în data 25 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Gherla, începând cu aceeaşi oră.
Compania recrutează cu interviuri pe loc pentru poziţiile de operator-tehnician în producţie, disponibile în prezent în cadrul fabricii de componente electronice pentru industria auto din Jucu. De asemenea, specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment oferă consultanţă şi informare pentru cei interesaţi de posturile de ingineri de calitate şi de procese, ingineri planificatori de produs, şef de schimb, şef laborator de analize fizico-chimice, dar şi poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică. Pentru cei interesaţi de a se alătura echipei Bosch din Jucu care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează în fiecare marţi interviuri de angajare. Candidaţii se pot programa pentru susţinerea interviului la numărul de telefon 0799 099 090.
În fabrica din Jucu Bosch produce unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto. În 2015 şi 2016, fabrica de componente auto din Jucu a adăugat produse noi în portofoliul propriu, inclusiv componente pentru airbaguri şi sisteme de asistenţă la parcare pentru un plus de siguranţă şi confort.
 Bosch se implică în dezvoltarea profesională a angajaţilor săi
„La Bosch, acordăm întotdeauna o atenţie deosebită condiţiilor bune de muncă”, a declarat Boglarka Andrasy, managerul de resurse umane al fabricii din Jucu. „ Acest lucru face parte din filosofia companiei noastre de peste 130 de ani, în spriritul fondatorului nostru, Robert Bosch. Angajaţii Bosch beneficiază de un mediu de muncă modern, acces la tehnologie de ultimă oră şi programe de instruire de calitate înaltă”, a continuat Andrasy.
Doar în anul 2015, Bosch a oferit angajaţilor săi peste 2.500 de zile de instruire în ţară. Aproximativ 550 de angajaţi au avut ocazia să-şi extindă competenţele în locaţii Bosch din întreaga lume. În plus, 250 de studenţi şi-au început carierele în programe specifice dezvoltate în locaţiile Bosch din România. Pentru a răspunde cererii tot mai mari pentru dezvoltare profesională a angajaţilor săi, locaţia din Jucu a demarat construcţia unui Centru Multifuncţional, care va fi dedicat în special pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual. În plus, centrul va conţine săli de instruire pentru formarea studenţilor talentaţi şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor şi laboratoare noi pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare.
 
Bosch îşi sprijină angajaţii să îşi creeze o carieră remarcabilă
Angajaţii Bosch din Cluj beneficiază de transport zilnic gratuit organizat de către companie, accesul la cantina modernă din incinta fabricii, ce le oferă meniuri variate subvenţionate, dar şi de un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Astfel, angajaţii pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă.
De asemenea, compania este interesată să îşi menţină angajaţii în formă, de aceea a a creat programul „Be fit@Bosch”, ce oferă angajaţilor oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza saptamânal în mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca.
Angajaţii Bosch din Jucu beneficiază de servicii medicale în incinta fabricii. În cabinetul medical local un medic generalist oferă consultaţii opt ore zilnic, în timp ce un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.
 
De 130 de ani, Bosch a oferit angajaţilor săi din întreaga lume posibilitatea de a modela viitorul. Activitatea lor este condusă de inovaţii benefice, care îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor şi salvează resurse. Compania Bosch încurajează angajaţii săi să fie ei înşişi şi consideră diversitatea ca pe un punct forte. Aceasta le permite angajaţilor săi să găsească un echilibru sănătos între obiectivele profesionale şi personale, deoarece Bosch vede acest lucru ca pe un mijloc decisiv de promovare a creativităţii şi a satisfacţiei profesionale.
 
Oportunităţi de carieră în Grupul Bosch din România
Prin campania de recrutare intitulată „Let’s be remarkable” Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră remarcabilă într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional. Compania recrutează pentru toate cele cinci locaţii ale sale persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic şi producţie.
Printre poziţiile căutate de unităţile de producţie Bosch din Jucu şi Blaj se numără ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producţie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionări, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare, dar cu dorinţa de a învaţă. Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus, automotive, industrie conectată, analiză şi testare. Nouă divizie de Shared Services (BPO) din Timişoara, angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP, suport tehnic.
 
Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.200 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2015, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 272 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.
 
Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2015). Compania a generat vânzări de peste 70.6 miliarde de euro în 2015. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Bosch are aproape 55.800 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare în cele aproximativ 118 locaţii din lume. În 2015, Bosch a aplicat pentru aproape 5,400 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”
 
Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.
 

Related posts

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania

Stefana Muresan

A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria municipiului Turda, în valoare de peste 31 mil. euro

Stefana Muresan

Compania clujeană Masterfol, singura din Europa care a primit recunoașterea liderului mondial în aplicarea foliilor auto

Stefana Muresan

România, motor de creștere în 2019 pentru WDP

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Visit Cluj – an imaginary trail of landmarks

Transilvania Business

Cătălin Tănăsie, Salesforce Architect Verticala Digital Business Solutions (DBS), NTT DATA Romania: “Pentru mine e inovator să fac parte dintr-o companie care e interesată și de interacțiunea cu propriii angajați”

redactia

Familia Căpușan ridică un nou Grand Park

Nora Dumitrescu

Trei regionale din Transilvania – treceri de cale ferată cu covor antiderapant

Nora Dumitrescu

Vitacom Electronics face analiza mediului de business pentru tinerii antreprenori români

Ligia Voro

Dezvoltatorul Novis Plaza anunță: Corpul A – închiriat în totalitate!

Ligia Voro

Festivalul Italian la București, ediția 2016 „Aducem Italia aproape de tine”

Excelența e premiată la Cluj-Napoca și în 2018! „Premiile de Excelență”, ediție aniversară

redactia

Două companii IT clujene, în top 10 România

Nora Dumitrescu

Primăria Cluj-Napoca achiziționează alte 60 autobuze Mercedes, investiție de peste 13 mil. euro

Stefana Muresan

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

Trenchless Romania Awards 2017

Ionut Oprea

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Stefana Muresan

Săptămâna Belgiană 2017 la Cluj Napoca

Ionut Oprea

Cluj: Începe reabilitarea, cu fonduri europene, a Drumului Bistritei

Stefana Muresan

ADR Vest, seminar online pentru microîntreprinderi. Aflați despre finanțări

Ligia Voro

Gala Women in Economy 2020 premiază excelența în business

Ligia Voro

NTT Data România închiriază 4000 mp în centrul Bucureștiului

A. I.

Un nou tren cu peste o sută de asistenţi sociali români a plecat de la Timişoara spre Austria

Robert Bloancă

Leave a Comment