Eveniment Slider

CEO Conference – Shaping the future

,,CEO Conference – Shaping the future’’ – evenimentul de referință pentru elitele mediului de afaceri românesc are loc la București, în data de 23 noiembrie 2016
Fie că vorbim despre companii listate, deținute majoritar de stat sau afaceri ale antreprenorilor, anul 2017 va aduce numeroase provocări companiilor românești. Economia în 2016 crește semnificativ, cu peste 5%, iar afacerile vor continua să fie robuste și în 2017. În timp ce unele economii avansate au în față volatilitate sporită și creștere economică mai scăzută, multe economii emergente cresc. Votul Brexit și alegerile recente din SUA par să semnaleze o creștere a valului de naționalism, cu efecte asupra comerțului și stabilității economice globale. Digitalizarea aduce cu sine oportunități enorme, dar și modificări dramatice ale climatului competițional.
În acest context, în care singura strategie viabilă este starea de alertă permanentă vis-à-vis de modificările globale și capitalizarea noilor oportunități de afaceri și investiții, Doingbusiness.ro organizează ,,CEO Conference – Shaping the future’’ – întâlnirea anuală a celor mai mari lideri de companii din România.
Evenimentul se desfășoară la București (Stejarii Country Club), miercuri, 23 noiembrie 2016. CEO Conference este o conferință anuală, exclusivistă (participarea se face doar pe bază de invitație) și reprezintă o platformă deschisă, mai puțin formală pentru dezbateri și relaționare de afaceri în care participanții se întâlnesc și discută despre: factorii care conturează mediul de afaceri acum; tendințele din economia locală și globală; motoarele creșterii economice și oportunitățile din perspectiva experienței și a relaționării de afaceri.
Conferința va fi deschisă de către Nenad Pacek – Președintele Fondator al Global Success Advisors și confondatorul CEMEEA Business Group, fost vicepreședinte al The Economist Group (Economist Intelligence Unit). Nenad Pacek va prezenta perspectivele proprii în ceea ce privește modificarea paradigmei Uniunii Europene și consecințele asupra economiei Uniunii, României și țărilor din Europa Centrală și de Est.
Nenad Pacek va fi moderator în prima sesiune a conferinței – Perspective macroeconomice, la care participă Cătălin Păuna – Senior Economist pentru România – Banca Mondială, Steven van Groningen – Președinte – Raiffeisen România și Board Member – Foreign Investors Council, Sorin Mîndruțescu – General Manager – Oracle Romania, Radu Crăciun – CEO – BCR Pensii și Vicepreședinte – Asociația Administratorilor Independenți. Speakerii invitați vor încerca să răspundă la întrebarea dacă semnalele mixte în privința economiei României transmit mai multă stabilitate decât putem percepe și dacă excesul de lichiditate și nivelul minim istoric al ratelor de dobândă reprezintă noua realitate a finanțării. Schimbările geopolitice aduc noi oportunități pentru piețe? Care sunt noile oportunități și responsabilități din punctul de vedere al afacerilor, inovației și antreprenoriatului – sunt subiecte cheie la care Nenad Pacek și invitații săi vor răspunde în cadrul CEO Conference 2016.
Cea de-a doua sesiune, dedicată digitalizării și creșterii economice, trasează rolul liderilor de companii în privința transformării digitale, regândirii strategiilor și a modelelor de afaceri și reinventării avantajelor competitive ale companiilor în economia digitală. Sesiunea va răspunde la două întrebări cheie: cum reacționează piața forței de muncă la digitalizare și la ce transformări să ne așteptăm pentru produse, servicii și interacțiunea cu clienții. În această sesiune, vor susține prezentări: Nenad Pacek – Președintele Fondator – Global Success Advisors, Vargha Moayed – Partener, Advisory Services Leader – EY România, Marius Persinaru – Country President Romania & Moldova – Schneider Electric și Daniel Pană – Country Manager – SAS România.
Cea de-a treia sesiune este gândită pentru experiența coaching-ului. Care sunt piedicile care îi opresc pe liderii de companii din a avea impactul pe care îl urmăresc? Mihai Stănescu – Executive Coach – RoCoach detaliază comprehensiv cele trei caracteristici pe care trebuie să le dețină fiecare lider de companie/ persoană cu funcție executivă: integritate, credibilitate, carismă.
Evenimentul “CEO Conference – Shaping the future” este organizat de Doingbusiness.ro. ,,CEO Conference reunește o componență unică de persoane influente la nivelul mediului de afaceri, consultanților, decidenților și reprezentanți ai instituțiilor de prestigiu naționale și internaționale. Conferința reprezintă astfel o platformă excelentă pentru discuții la nivel înalt și oportunități exclusive de afaceri pentru participanți’’, spune Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.
Agenda evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile aici: http://new.doingbusiness.ro/eveniment/CEO_Conference/CEO_Conference_-_Shaping_the_Future/31.

Related posts

Ambasadorul României în Franţa: Catedrala Notre-Dame din Paris “va renaşte”

Stefana Muresan

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Stefana Muresan

Cluj-Napoca va avea stradă smart şi va moderniza principalul bulevard pe bani europeni

Stefana Muresan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, prin Clubul Regal al Medicilor, organizează prima Conferință Națională a Asistenților Medicali

redactia

„Asociația Italiani in Bihor”, sare în ajutorul Spitalului Județean din Oradea

Traian Dan

Salonul Imobiliar Bucuresti, la Palatul Parlamentului

redactia

“Razboiul” pentru talente in HR

Transilvania Business

În primăvară va începe construcţia Uzinei BMW de la Debrecen

Traian Dan

Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești – conferință ONLINE

Ligia Voro

ADR Vest, seminar online pentru microîntreprinderi. Aflați despre finanțări

Ligia Voro

30 de taxe și contribuții la Fisc pot fi plătite cu cardul prin ghiseul.ro

Traian Dan

Primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova – Pria E-Commerce Online Conference 10 iunie 2020 de la 11,30

Papuc Irina

EnergoBit, nouă injecție de capital

Ligia Voro

Hirschmann România pregătită pentru noi proiecte

redactia

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

Ionel Albu

Se lucrează la racordarea drumurilor din incinta Aeroportului Oradea la DN 79

Traian Dan

Managerii de la BRD, Bitdefender, Bosch și Emerson explică la Cluj importanța dezvoltării rețelelor formale și informale

redactia

PRIAevents și RAC organizează conferinta Influencers and Ethics in Advertising în 2 noiembrie la București

redactia

Cum ne adaptam afacerea la un viitor incert? Un nou webinar din seria RETHINK STRATEGY: 10 iunie, ora 14:00

Papuc Irina

POZITIV TB: Adrian Cocan, manager Lăptăria cu Caimac – „Pentru domeniul agricultură și lactate va fi nevoie de o susținere directă”

Traian Dan

 A Global Exhibition on International Real Estate

Stefana Muresan

Intermodal hub: Zeebrugge – Oradea

Ionut Oprea

WORK IN MOTION. A workforce mobility conference: mobilitatea angajaților, un element cheie în strategiile companiilor

Stefana Muresan

Provocările României în aplicarea politicilor de mediu

Ligia Voro

Leave a Comment