Eveniment Slider

CEO Conference – Shaping the future

,,CEO Conference – Shaping the future’’ – evenimentul de referință pentru elitele mediului de afaceri românesc are loc la București, în data de 23 noiembrie 2016
Fie că vorbim despre companii listate, deținute majoritar de stat sau afaceri ale antreprenorilor, anul 2017 va aduce numeroase provocări companiilor românești. Economia în 2016 crește semnificativ, cu peste 5%, iar afacerile vor continua să fie robuste și în 2017. În timp ce unele economii avansate au în față volatilitate sporită și creștere economică mai scăzută, multe economii emergente cresc. Votul Brexit și alegerile recente din SUA par să semnaleze o creștere a valului de naționalism, cu efecte asupra comerțului și stabilității economice globale. Digitalizarea aduce cu sine oportunități enorme, dar și modificări dramatice ale climatului competițional.
În acest context, în care singura strategie viabilă este starea de alertă permanentă vis-à-vis de modificările globale și capitalizarea noilor oportunități de afaceri și investiții, Doingbusiness.ro organizează ,,CEO Conference – Shaping the future’’ – întâlnirea anuală a celor mai mari lideri de companii din România.
Evenimentul se desfășoară la București (Stejarii Country Club), miercuri, 23 noiembrie 2016. CEO Conference este o conferință anuală, exclusivistă (participarea se face doar pe bază de invitație) și reprezintă o platformă deschisă, mai puțin formală pentru dezbateri și relaționare de afaceri în care participanții se întâlnesc și discută despre: factorii care conturează mediul de afaceri acum; tendințele din economia locală și globală; motoarele creșterii economice și oportunitățile din perspectiva experienței și a relaționării de afaceri.
Conferința va fi deschisă de către Nenad Pacek – Președintele Fondator al Global Success Advisors și confondatorul CEMEEA Business Group, fost vicepreședinte al The Economist Group (Economist Intelligence Unit). Nenad Pacek va prezenta perspectivele proprii în ceea ce privește modificarea paradigmei Uniunii Europene și consecințele asupra economiei Uniunii, României și țărilor din Europa Centrală și de Est.
Nenad Pacek va fi moderator în prima sesiune a conferinței – Perspective macroeconomice, la care participă Cătălin Păuna – Senior Economist pentru România – Banca Mondială, Steven van Groningen – Președinte – Raiffeisen România și Board Member – Foreign Investors Council, Sorin Mîndruțescu – General Manager – Oracle Romania, Radu Crăciun – CEO – BCR Pensii și Vicepreședinte – Asociația Administratorilor Independenți. Speakerii invitați vor încerca să răspundă la întrebarea dacă semnalele mixte în privința economiei României transmit mai multă stabilitate decât putem percepe și dacă excesul de lichiditate și nivelul minim istoric al ratelor de dobândă reprezintă noua realitate a finanțării. Schimbările geopolitice aduc noi oportunități pentru piețe? Care sunt noile oportunități și responsabilități din punctul de vedere al afacerilor, inovației și antreprenoriatului – sunt subiecte cheie la care Nenad Pacek și invitații săi vor răspunde în cadrul CEO Conference 2016.
Cea de-a doua sesiune, dedicată digitalizării și creșterii economice, trasează rolul liderilor de companii în privința transformării digitale, regândirii strategiilor și a modelelor de afaceri și reinventării avantajelor competitive ale companiilor în economia digitală. Sesiunea va răspunde la două întrebări cheie: cum reacționează piața forței de muncă la digitalizare și la ce transformări să ne așteptăm pentru produse, servicii și interacțiunea cu clienții. În această sesiune, vor susține prezentări: Nenad Pacek – Președintele Fondator – Global Success Advisors, Vargha Moayed – Partener, Advisory Services Leader – EY România, Marius Persinaru – Country President Romania & Moldova – Schneider Electric și Daniel Pană – Country Manager – SAS România.
Cea de-a treia sesiune este gândită pentru experiența coaching-ului. Care sunt piedicile care îi opresc pe liderii de companii din a avea impactul pe care îl urmăresc? Mihai Stănescu – Executive Coach – RoCoach detaliază comprehensiv cele trei caracteristici pe care trebuie să le dețină fiecare lider de companie/ persoană cu funcție executivă: integritate, credibilitate, carismă.
Evenimentul “CEO Conference – Shaping the future” este organizat de Doingbusiness.ro. ,,CEO Conference reunește o componență unică de persoane influente la nivelul mediului de afaceri, consultanților, decidenților și reprezentanți ai instituțiilor de prestigiu naționale și internaționale. Conferința reprezintă astfel o platformă excelentă pentru discuții la nivel înalt și oportunități exclusive de afaceri pentru participanți’’, spune Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.
Agenda evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile aici: http://new.doingbusiness.ro/eveniment/CEO_Conference/CEO_Conference_-_Shaping_the_Future/31.

Related posts

„Research for UNITA” (Re-UNITA) – un proiect de două milioane de euro, câștigat de Universitatea de Vest Timișoara, în linia de finanțare deschisă de programul Horizon 2020

Nicolae Pop

O intervenție de doar 2% din PIB ar salva peste 2 milioane de locuri de muncă

Traian Dan

Bucharest Tech Week a conectat 23.615 pasionați și profesioniști cu soluții inovatoare și trenduri business avangardiste

Stefana Muresan

Continental: Tehnologia AllCharge face mașinile electrice să se potrivească la orice tip de stație de încărcare

Stefana Muresan

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

Strategul de milioane al Clujului

Stefana Muresan

Kozma Mónika, propuneri de proiecte pentru revitalizarea economiei județului Mureș

Ligia Voro

Curse spre Egipt și Turcia de pe Aeroportul Oradea

Traian Dan

50 de milioane de lei pentru lucrări de apă-canal în Municipiul Oradea

Traian Dan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Recomandare AZOMUREȘ – analizele de sol

Ligia Voro

Oradea va avea un Centru de excelență pentru învățământul dual

Traian Dan

Adrian Crizbasianu joins VGP as Country Manager Romania

Papuc Irina

Casa Sus Inima București – cazare gratuită pentru pacienții oncologici

Ionut Oprea

Primul autobuz hibrid a ajuns la Oradea

Traian Dan

De Longhi România angajează 60 de muncitori pentru fabrica de la Salonta

Traian Dan

BusinessMark: „Real Estate & Construction Forum”

Ionut Oprea

KARPATIA HORSE SHOW ÎMPLINEȘTE CINCI ANI DE CÂND ȘI-A DESCHIS PORȚILE SPECTATORILOR!

redactia

Undă verde pentru Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș. Se reiau zborurile de azi

Ligia Voro

Capitala Unirii, capitala business-ului. Noul val de antreprenori din Ardeal

redactia

10 Years of EMS FLOOR GROUP | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Finanțări de 1,6 milioane de euro pentru șapte orașe și municipii din Bihor

Traian Dan

Dr. Oana Taban, Fondator și Director General Dent Estet: “Strategia noastră este să menținem și în anii următori ritmul de creștere exponențială și consistentă față de competitori și față de evoluția pieței”

Stefana Muresan

Se lansează Programul Rabla pentru Electrocasnice

Traian Dan

Finanțare de 60 milioane lei pentru reabilitarea coridorului Nufărul-Cantemir

Traian Dan

Leave a Comment