Real Estate Ultimele stiri

Atos, client major in Openville

Compania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos pentru închirierea a 6.000 mp în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul multifuncțional Openville Timișoara.
Echipa Atos, lider european în domeniul serviciilor digitale, își va desfășura activitatea în ansamblul Openville Timişoara din al treilea trimestru al anului 2017, sediul găzduind, printre altele, și cel mai nou centru de expertiză în securitate cibernetică al companiei. Sediul din clădirea de birouri UBC 1 va avea o suprafață de 6.000 mp.
Construcția celei de-a doua clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a început în luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri și o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp. Proiectată în conformitate cu normele LEED, UBC 1 va dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Poziționarea în proiectul multifuncțional Openville va aduce numeroase beneficii angajaților din spațiile office, oferindu-le acces la multiple facilități: locuri de parcare, restaurante, cafenele, magazine, săli de conferințe, o gamă extinsă de servicii, parc, dar și promoții și discount-uri speciale.
Despre Openville Timişoara
Iulies investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în acest an. Printre companiile care au contractat spaţii în acest imobil, cu o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi policlinica Regina Maria.
Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu 7 clădiri şi o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va include peste 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.
Despre Atos
Atos SE (Societate Europeană) este lider în domeniul serviciilor digitale, cu venituri anuale de circa 12 miliarde de euro și aproximativ 100.000 de angajați, în 72 de țări. Având clienți în toată lumea, Grupul oferă servicii de consultanță și integrare a sistemelor, servicii de administrare și BPO, operațiuni cloud, soluții Big Data și de securitate cibernetică, dar și servicii de tranzacționare prin Worldline, liderul european în industria plăților și serviciilor de tranzacționare.
Cu o vastă expertiză în tehnologie, Atos colaborează cu clienți din sectoare de business diferite: Industria Apărării, Servicii Financiare, Sănătate, Industria Prelucrătoare, Media, Utilități, Sectorul Public, Retail, Telecomunicații și Transport. Compania se concentrează pe tehnologia de business care stimulează dezvoltarea, ajutând organizațiile să anticipeze viitorul. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informației al Jocurilor Olimpice & Paralimpice și este listat la bursa pan-europeană Euronext din Paris.

Related posts

Două companii din Sibiu au început să producă măști, halate și capișoane. Spitalul din Sibiu a făcut prima comandă

Ion Surdu

Fabrica Terapia va angaja elevii direct de pe băncile școlii

Nora Dumitrescu

Rebranding la Recea Cristur. Bio Farm își schimbă denumirea

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Cluj County – The heart of Transylvania

Transilvania Business

New office property in Bratislava

Ionut Oprea

Aerotravel oferă turiștilor posibilitatea să-și anuleze gratuit vacanțele în Skiathos și Antalya

Traian Dan

Peste 35 de milioane de lei pentru amenajarea a trei piațete în Oradea

Traian Dan

Patronatele bihorene au lansat apelul: „Dreptul la educație la distanță”

Traian Dan

Nutechnologies – Primul HUB de printare 3D industrial din România

Transilvania Business

Primul showroom COS din vestul țării se deschide la Timișoara în cartierul ISHO

redactia

Producătorul de mobilă Simex din Sălaj, afaceri de aproximativ 7 mil. euro

Stefana Muresan

Burse Accenture pentru studenții din Târgu Mureș

Ligia Voro

Cea mai amplă ediție GoTech World din istoria evenimentului a reunit 10.577 de participanți într-un manifesto al digitalizării

Ligia Voro

Prima stradă de case pasive din România se construiește la Cluj

Nora Dumitrescu

2018 – Forum Real Estate Constructii Materiale si Servicii

Ionut Oprea

TRAMECO, Drum Asfalt și LEMACONS, reabilitează Şcoala nr. 11 din Oradea

Traian Dan

Trei măsuri de comunicare proactivă cu investitorii

Ion Surdu

Undă verde pentru „Autostrada Unirii”

redactia

Măsură unică în sistemul bancar din România: BCR a anunțat că va permite accesul clienților în unitățile sale doar cu programare

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] #TheRoadThatUnites is an NGO with the Authorities

Transilvania Business

Banii europeni vin să salveze comorile de la ansamblul daco-roman Tirighina – Barboși

redactia

Antreprenorul Mircea Bulboacă din Sibiu, afaceri de 100 de mil. euro cu constructorul CON-A

Stefana Muresan

Claudia Indreica: “Digitalizarea va reduce bugetarii, cu inserarea lor în mediul privat”

Nora Dumitrescu

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Robert Bloancă

Leave a Comment