Real Estate Ultimele stiri

Atos, client major in Openville

Compania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos pentru închirierea a 6.000 mp în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul multifuncțional Openville Timișoara.
Echipa Atos, lider european în domeniul serviciilor digitale, își va desfășura activitatea în ansamblul Openville Timişoara din al treilea trimestru al anului 2017, sediul găzduind, printre altele, și cel mai nou centru de expertiză în securitate cibernetică al companiei. Sediul din clădirea de birouri UBC 1 va avea o suprafață de 6.000 mp.
Construcția celei de-a doua clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a început în luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri și o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp. Proiectată în conformitate cu normele LEED, UBC 1 va dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Poziționarea în proiectul multifuncțional Openville va aduce numeroase beneficii angajaților din spațiile office, oferindu-le acces la multiple facilități: locuri de parcare, restaurante, cafenele, magazine, săli de conferințe, o gamă extinsă de servicii, parc, dar și promoții și discount-uri speciale.
Despre Openville Timişoara
Iulies investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în acest an. Printre companiile care au contractat spaţii în acest imobil, cu o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi policlinica Regina Maria.
Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu 7 clădiri şi o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va include peste 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.
Despre Atos
Atos SE (Societate Europeană) este lider în domeniul serviciilor digitale, cu venituri anuale de circa 12 miliarde de euro și aproximativ 100.000 de angajați, în 72 de țări. Având clienți în toată lumea, Grupul oferă servicii de consultanță și integrare a sistemelor, servicii de administrare și BPO, operațiuni cloud, soluții Big Data și de securitate cibernetică, dar și servicii de tranzacționare prin Worldline, liderul european în industria plăților și serviciilor de tranzacționare.
Cu o vastă expertiză în tehnologie, Atos colaborează cu clienți din sectoare de business diferite: Industria Apărării, Servicii Financiare, Sănătate, Industria Prelucrătoare, Media, Utilități, Sectorul Public, Retail, Telecomunicații și Transport. Compania se concentrează pe tehnologia de business care stimulează dezvoltarea, ajutând organizațiile să anticipeze viitorul. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informației al Jocurilor Olimpice & Paralimpice și este listat la bursa pan-europeană Euronext din Paris.

Related posts

Primul hotel din România care acceptă plata cu Bitcoin

Stefana Muresan

Micii producători din Cluj s-au reunit în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Alba: Nouă pârtie, la Şureanu, în Munţii Sebeşului

redactia

Preocupări pentru adaptarea ofertei educaționale la Facultatea de Economie și Drept a UMFST Târgu Mureș

Stefana Muresan

Oportunități infinite pentru companiile din România

Ligia Voro

VGP începe dezvoltarea unui nou parc logistic în Brașov

Nicolae Pop

P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru 58.637 m2 în prima jumătate a anului 2020

Ionut Oprea

Investițiile Teritoriale Integrate. Experiența din Delta Dunării pentru viitoarele proiecte din Transilvania

Ion Surdu

Regina Maria susține start-up-urile din România cu abonamente medicale gratuite

Stefana Muresan

Învățământul dual, răspuns la criza forței de muncă

redactia

La Sibiu sunt căutați ingineri și operatori pentru Zona Industrială Vest

Stefana Muresan

KUKA Robotics și oamenii care lucrează în industria de robotică și automatizare în România

redactia

Brașov: Un leu din trei, în investiții în perioada 2018-2020

redactia

EXPO REAL opens another hall: NOVA3

Ligia Voro

Organizatorii de evenimente, librăriile și editurile primesc bani de la Guvern

Traian Dan

Frigonet Logistics a intrat pe piața de logistică și transport național cu temperatură dublu controlată, în urma unei investiții de 500.000 euro

redactia

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Stefana Muresan

Parcelele de teren din Innovation City, scoase la închiriat

Nora Dumitrescu

Cum arată primul complex spa din “capitala” Sălajului

Nora Dumitrescu

Frisbo oferă transport gratuit al stocului în depozite sigure pentru magazinele fizice afectate de măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus

Nicolae Pop

Studenții de la USAMV Cluj-Napoca “dau examen de licență” la Festivalul Alimentului

Ligia Voro

Premieră în România: Primăria Cluj-Napoca dotează Poliția Locală cu mașini electrice

Stefana Muresan

Orașele românești au adus România în clubul țărilor dezvoltate

redactia

În 2018 CBRE și-a păstrat poziția de lider pe segmentul spațiilor de birouri cu o cotă de piață de 24%

redactia

Leave a Comment