Real Estate Ultimele stiri

Atos, client major in Openville

Compania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos pentru închirierea a 6.000 mp în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul multifuncțional Openville Timișoara.
Echipa Atos, lider european în domeniul serviciilor digitale, își va desfășura activitatea în ansamblul Openville Timişoara din al treilea trimestru al anului 2017, sediul găzduind, printre altele, și cel mai nou centru de expertiză în securitate cibernetică al companiei. Sediul din clădirea de birouri UBC 1 va avea o suprafață de 6.000 mp.
Construcția celei de-a doua clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a început în luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri și o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp. Proiectată în conformitate cu normele LEED, UBC 1 va dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Poziționarea în proiectul multifuncțional Openville va aduce numeroase beneficii angajaților din spațiile office, oferindu-le acces la multiple facilități: locuri de parcare, restaurante, cafenele, magazine, săli de conferințe, o gamă extinsă de servicii, parc, dar și promoții și discount-uri speciale.
Despre Openville Timişoara
Iulies investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în acest an. Printre companiile care au contractat spaţii în acest imobil, cu o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România şi policlinica Regina Maria.
Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu 7 clădiri şi o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va include peste 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.
Despre Atos
Atos SE (Societate Europeană) este lider în domeniul serviciilor digitale, cu venituri anuale de circa 12 miliarde de euro și aproximativ 100.000 de angajați, în 72 de țări. Având clienți în toată lumea, Grupul oferă servicii de consultanță și integrare a sistemelor, servicii de administrare și BPO, operațiuni cloud, soluții Big Data și de securitate cibernetică, dar și servicii de tranzacționare prin Worldline, liderul european în industria plăților și serviciilor de tranzacționare.
Cu o vastă expertiză în tehnologie, Atos colaborează cu clienți din sectoare de business diferite: Industria Apărării, Servicii Financiare, Sănătate, Industria Prelucrătoare, Media, Utilități, Sectorul Public, Retail, Telecomunicații și Transport. Compania se concentrează pe tehnologia de business care stimulează dezvoltarea, ajutând organizațiile să anticipeze viitorul. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informației al Jocurilor Olimpice & Paralimpice și este listat la bursa pan-europeană Euronext din Paris.

Related posts

tIMOn: Oferta de locuințe noi livrate anul acesta o va depăşi pe cea din 2008

Stefana Muresan

Mendola Fabrics, cel mai vândut brand de perdele şi draperii din România

Stefana Muresan

Banca Mondială, sprijin pentru proiectul autostrăzii Ploieşti-Braşov

Stefana Muresan

Vitacom Electronics, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

Restricțiile de călătorie în țările UE sunt actualizate pe o platformă creată de un clujean

Ion Surdu

POZITIV TB: Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner – „Unii ar spune că mai bine stai degeaba, decât să lucrezi degeaba. Noi vrem să fim alături de client, chiar dacă nu facem profit”

Ion Surdu

White Star Real Estate  a preluat Liberty Technology Park de la Fribourg Development

Ligia Voro

Publicațiile din Ardeal îl somează pe Boc să redeschidă chioșcurile de presă

Nora Dumitrescu

Ford Craiova estimează volume record de producție în 2020

Ligia Voro

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

Ligia Voro

Siemens a extins doua fabrici

Concursul Național de Inovație Tehnică și IT DaVinci, în Regiunea Transilvania

Ligia Voro

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

În ultimele 2 luni în Brașov vânzările de case și apartamente aproape s-au dublat față de prima parte a anului

Papuc Irina

Investițiile continuă: CBRE gestionează proiecte de construire și amenajări interioare de peste 80 milioane de euro

Papuc Irina

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: BASF creează chimie

Ligia Voro

Descoperă moda pentru bărbați din noul sezon, pe ANSWEAR.RO

Ligia Voro

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Papuc Irina

Noi soluţii Smart City la Alba Iulia: Senzori ultrasonici de parcare şi de alertă, pe stâlpi de iluminat

Stefana Muresan

Managerul Transilvania Agro Cluster, învins în bătălia pentru șefia USAMV

Nora Dumitrescu

Romsilva a demarat a doua campanie de împăduriri din acest an

redactia

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Traian Dan

ROMGAZ continuă să sprijine sănătatea. 1 milion de lei pentru SCJU Sibiu

redactia

Leave a Comment