Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Inaugurare TRC Park

Transilvania Construcţii S.A. inaugurează joi, 24 noiembrie, de la ora 14, prima parte a proiectului TRC Park Cluj în localitatea Jucu-Herghelie.Un proiect realizat într-un timp record, TRC Park Cluj întrunește toate caracteristicile necesare pentru un parc logistic Clasa A la ultimele standarde cu o eficiență energetică superioară.
Într-un cadru special amenajat de Corporate Office Solutions participanții vor avea ocazia să descopere mai multe despre proiectul început în luna mai 2016.
Reprezentanții companiei vor detalia stadiile de dezvoltare a proiectului și planurile de dezvoltare a companiei, alături de Mircea Timofte – Președintele Consiliului de Administrație Transilvania Construcții, Alexandru Bolog – Manager Parc Logistic, Andrei Timofte – Director General se va afla și directorul S.C. Tetarom S.A. – Viorel Găvrea.
Evenimentul de inaugurare din Tetarom III este un prilej de a detalia noile direcții pe care Transilvania Construcții și le asumă în calitate de dezvoltator. TRC Park Cluj este un exemplu concret despre cum avem capacitatea de a coordona un proiect de la început la final într-o perioadă scurtă de timp, 6 luni.
Printre firmele care au demonstrat încredere în serviciile oferite de Transilvania Construcții menționez eMag, DB Schenker, aceștia fiind primii care au optat să-și stabilească depozitele în TRC Park Cluj. – Andrei Timofte, director general Transilvania Construcții TRC Park este locația evenimentului. Extrem de bine conectată din perspectiva accesibilității, existând legături directe cu toate regiunile și beneficiind de transport, locația de top cu specificații clasa A este construită pe o suprafață de 80.000 de m². Prima etapă a construcției s-a derulat în perioada mai – decembrie 2016 și măsoară 17.000 de m², iar a doua etapă va fi finalizată anul viitor, totalul investiției fiind de 25 de milioane de euro.
Evenimentul este deschis publicului și oferă participanților o perspectivă asupra investiției care s-a derulat într-o perioadă concentrată de timp.
Transilvania Construcții este o companie de construcții, dezvoltări și investiții imobiliare cu o notorietate obținută în peste 60 de ani de activitate. Societatea s-a remarcat în piața clujeană prin activități de dezvoltare și administrare a proprietăților industriale și proiecte rezidențiale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea de Vest Timișoara - potențial de excelență internațională

Articolul următor

Atos, client major in Openville

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share