Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asset, property si facility management pentru portofolii mari

ROFMA, cu sprijinul Coral Construct, organizează, marți, 29 noiembrie, workshopul “Asset, property si facility management pentru portofolii mari de clădiri”, la Hotel Sheraton București. Prin prezența activă la acest eveniment profesional participanții pot asimila, pe parcursul unei zile de lucru, informații concrete, clare și deosebit de utile creșterii expertizei și performanței în managementul companiilor.
“Constatăm cu satisfacție o relansare spectaculoasă, în ultimii ani, a pieței de Real Estate în România, concretizată prin realizarea unor proiecte de anvergură atât in capitală, cât și în aglomerări urbane precum Cluj Napoca, Timișoara, Brașov sau Iași. Până la sfârșitul acestui an, de exemplu, se anticipă atingerea unui volum total record de aproape 3 milioane mp spații de birouri moderne în aceste orașe, din care numai în București 2,3 milioane mp. Aceasta situatie „fericită” caracterizează, de fapt, toate segmentele imobiliarului, la nivel național, generând un justificat optimism în rândul profesioniștilor activi în property și facility management. Ne apropiem rapid de parametrii de performanță europeană, dar într-un nou context, think big”, explică președintele ROFMA, Richard Mocko.
La aceste dimensiuni ample, dezvoltatorii și proprietarii marilor investiții imobiliare sunt confruntați cu noi provocări care vizează nivelul de performanță, eficiența (dar și riscurile) în gestionarea cu succes a volumelor mari de active imobiliare, inovația managerială, optimizarea spațiilor de lucru sau calitatea serviciilor suport. Răspunsul adecvat la aceste provocări îl oferă specialiștii în property, asset și facility management.
Lectorii workshopului vor prezenta cele mai relevante aspecte din acest domeniu la nivel național și, mai ales, internațional, evidențiind experiența și direcțiile de evoluție, într-un cadru stimulativ pentru schimburi productive de idei și soluții eficiente.
Prezentările și dezbaterile se vor axa, în principal, pe următoarele direcții:

  • Strategii, direcții de acțiune și soluții în managementul performant al portofoliilor de proprietăți de foarte mari dimensiuni, industriale, de banking și office;
  • Necesitatea și soluțiile de benchmarking în managementul marilor portofolii
  • Intelligent-Enterprise Asset Management – soluții inteligente în managementul echipamentelor și mobilierului din spații de birouri

Profilul participanților: Dezvoltatori și propretari de ansambluri imobiliare, asset manageri, property și facility manageri, corporate facility manageri, top manageri ai unor firme de FM, alți profesioniști în domeniu.
Data și locul de desfășurare al evenimentului:
29 noiembrie 2016, începând cu ora 9.00, la hotel Sheraton Bucuresti, sala Colorado.
Tariful de participare: 79 Euro /participant.
Pentru membrii ROFMA, participarea este gratuită în limita a doi participanți/membru si 1 participant/membru partener.
Detalii, informații suplimentare,  înscrieri:
tel. 0733 732 358 sau 0745 787 678; email: cristian.vasiliu@rofma.ro sau valeriu.petrescu@rofma.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PRIA Oncology

Articolul următor

QBC 3 sold for around EUR 30m to Union Investment

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share