București Lideri si afaceri Ultimele stiri

Brandul ALISIA ENCO lanseaza colectia de pulovere cu motive traditionale romanesti

ALISIA ENCO, brandul de cămăși și îmbrăcăminte business dedicat femeilor în afaceri, sărbătorește Ziua Națională a României prin lansarea unei colecții de pulovere brodate cu motive tradiționale. Noile modele vestimentare completează colecția de cămăși cu broderie din gama ”Tradiționale”, lansată în 2015.
“Motivele tradiționale românești reprezintă pentru noi o sursă de inspirație, fiind detalii discrete, dar care adaugă un plus de eleganță ținutelor. Gama de cămăși brodate din colecția ”Tradiționale” se bucură de succes, atât pe piața locală, cât și internațională. Ne-am dorit să completăm această colecție cu pulovere brodate, inspirate din frumusețea motivelor românești. Noua colecție combină cu succes elementele folclorice cu sobrietatea ținutelor business specifice anotimpului rece”, explică Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO, despre motivația și sursa creativității din spatele acestei lansări.
Prin noua colecție de pulovere brodate, brandul ALISIA ENCO dorește să îmbogățească ținutele vestimentare purtate în mediul de afaceri, punând accent pe versatilitate și pe creativitate. Puloverele sunt brodate cu grijă, păstrând în același timp elementul cheie al brandului, asupra căruia nu s-a făcut nicio concesie – calitatea țesăturii. Toate cele trei modele de pulovere disponibile reprezintă o continuare a motivelor colecției de cămăși “Tradiționale”: hora, trifoiul și floarea de mai, de această dată, în ton cu sezonul rece.
Puloverele din noua gamă sunt confecționate integral din material natural de înaltă calitate – lână italiană de oaie. Modelele disponibile se găsesc în trei variante cromatice – roșu, bleumarin și crem și se închid cu nasturi, în partea din spate.
De curând, a fost lansat și blogul de fashion-business al brandului – EMPOWER by ALISIA ENCO. Blogul își propune să își inspire cititoarele cu informații despre lumea ALISIA ENCO și cu sugestii de ținute inspirate de stilul și produsele brandului, alături de tot ce trebuie știut despre cămăși, fashion, business, timp liber și locații deosebite.
Toate articolele create de brandul ALISIA ENCO sunt fabricate în România. În prezent, piesele vestimentare și accesoriile ALISIA ENCO sunt comercializate exclusiv online, pe www.alisiaenco.com. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.
Brandul ALISIA ENCO a fost fondat în anul 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, din dorința de a oferi tuturor femeilor oportunitatea de a se exprima fără restricţii, prin intermediul unor articole vestimentare creative. ALISIA ENCO oferă o varietate de articole dedicate femeilor în afaceri, elementul cheie al brandului fiind cămașa.
Colecțiile, articolele de îmbrăcăminte și accesoriile ALISIA ENCO sunt disponibile exclusiv pe www.alisiaenco.com.

Related posts

NRCC Economic Outlook 2017

Ionut Oprea

Producătorul de mobilă Ecolor din Jucu mizează pe o cifră de afaceri de 73 mil. euro

Stefana Muresan

Fermierii campioni la porumb siloz cu hibrizi Pioneer

Stefana Muresan

Gustare tradiţională din Bihor la Olimpiada culinară de la Stuttgart

Traian Dan

Miliardar chinez, cel mai mare acționar al Daimler – concern cu două fabrici în Alba

Stefana Muresan

World dignitaries celebrate a collaborative achievement

Ionut Oprea

Primul parc agroindustrial din Moldova, salvat de la eșec, devine pol agricol al regiunii. TransAgropolis, în plin proces de extindere

redactia

Protocol pentru sprijinirea de către Consiliul Județean Cluj a construirii Spitalului Regional de Urgență

Stefana Muresan

Ministerul Dezvoltării cumpără 56 autobuze electrice pentru Timișoara și Brașov

redactia

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Românii și italienii, cei mai ingrijorați de schimbările climatice

Ligia Voro

Fermierii vor putea sacrifica mieii de Paște și în ferme, în anumite condiții

Traian Dan

PiataProducatorilor.ro, prima platformă online deschisă micilor fermieri

Traian Dan

Cum s-a mărit suprafața României cu 1 miliard de euro, bani europeni

redactia

CTP wins ‘Best Warehouse Development and Developer’ and ‘Best Leadership’ awards in 2017

Ionut Oprea

Corina Crețu: Progrese în implementarea programelor operaționale în regiunea Nord-Vest

Stefana Muresan

Clădirea Primăriei Oradea va intra în reabilitare și va deveni atracție turistică

Stefana Muresan

Patru orașe din Transilvania vor avea reîncărcare pentru vehicule electrice

Nora Dumitrescu

AdePlast pregăteşte deschiderea de fabrici noi la Craiova, Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti

Stefana Muresan

Salvator de vieți, de meserie

Stefana Muresan

În Ungaria, la vama Petea – Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare.

Gruita Ienasoiu

Facultatea de Chimie a Universității Politehnica Timișoara se extinde cu două noi corpuri de clădire și va fi modernizată cu bani europeni

Stefana Muresan

Maramureșul și-a făcut entitate pentru gestionarea deșeurilor

Nora Dumitrescu

Leave a Comment