Eveniment Timiș

Business to more Business la Timisoara

În contextul în care singura strategie viabilă de creștere a companiilor este starea de alertă permanentă a antreprenorilor vis-à-vis de capitalizarea noilor oportunități de afaceri și investiții și de modificările globale, Doingbusiness.ro organizează joi, 8 decembrie 2016, la Timișoara (Hotel Continental), începând cu ora 9.00, conferința Business to more Business – întâlnirea anuală a celor mai de succes manageri și acționari de companii din economia regională.
Conferința de la Timișoara încheie seria de evenimente Business to more Business 2016, care a debutat la Brașov, în 10 martie și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Ploiești, Constanța, Cluj Napoca și Oradea.
,,Conferința Regională Business to more Business s-a dovedit și în 2016 cel mai mare eveniment de afaceri reunind cateva mii de antreprenori și managerii regionali care au participat în cadrul celor 10 evenimente componente. La Timișoara, în 8 decembrie, suntem încrezători că vom reuși din nou să dovedim audienței că este un eveniment ,,obligatoriu”. Pe de-o parte vrem să transmitem cum văd specialiștii invitați de noi mersul economiei pe baza concluziilor trase în probabil cea mai completă sondare a sentimentului de afaceri la nivel național și pe de altă parte, să oferim soluții de consultanță financiară, fiscală, management performant și dezvoltare personală. Extrem de important de precizat este și faptul că vom avea o sesiune specială dedicată celui mai fierbinte subiect al anului 2016: digitalizarea, fenomen care aduce cu sine oportunități enorme dar și modificări dramatice ale climatului competițional’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.
Sesiunea plenară a conferinței de la Timișoara, moderată de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisă de Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business -Telekom România, care va informa audiența și va răspunde întrebărilor publicului în privința optimizării costurilor companiilor prin soluții adaptate, individualizate.
Bogdan Iacob –  Head of Mass Customers Sales – OMV Petrom Gas va arata audienței în ce fel optimizarea costurilor utilităților începe de la sursă.
Iar dacă după eficientizarea și optimizarea afacerii riscurile încă persistă, audiența va putea cunoaște modalitățile de transfer ale acestora prin soluțile oferite de Daniel Colita – Director General Adjunct Timisoara Safety Broker. Daniel Pană, Country Managerul SAS România, va demonstra că activitatea de analiză a datelor proprii ale afacerilor este la îndemână și poate fi folosită pentru interpretarea și îmbunătățirea performanței de afaceri. Cu alte cuvinte audiența va găsi răspunsul la întrebarea: ,,cum facem ca datele din interiorul afacerii noastre să producă rezultate pozitive pentru noi’’. Întrucât la nivel național principala problemă a prezentului imediat pare să fie deficitul forței de muncă și al forței calificate de muncă, Radu Stănescu – Managing Partner la 1tedjob va demonstra oamenilor de afaceri prezenți că angajările nepotrivite pentru companie pot fi foarte costisitoare, dar va arată și cum riscurile asociate angajărilor nepotrivite pot fi diminuate.
Angela Ene – Președintele Asociației Administratorilor Independenți va releva audienței aspectele fundamentale care determină creșterea performanței și valorilor companiei.
În cea de-a doua sesiune a Conferinței, dedicată transformării digitale și schimbării comportamentului consumatorului, Ciprian Jichici, Regional Business Director – Microsoft Romania va prezenta cele mai recente noutăți din tehnologia cloud. Sesiunea continuă cu soluții referitoare la generarea de oportunități imediate de vânzare, identificate de către Dumitru Ion – CEO Kompass România.
Prin sesiunea de dezvoltare personală (susținută de Elena Badea – Partner & Senior Consultant – Sfera Business), conferința de la Timișoara  se încheie cu prezentarea celor mai noi tendințe în comunicare și marketing.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici: http://new.doingbusiness.ro/eveniment/BUSINESS_to_more_BUSINESS/Business_to_more_Business%2C_Timisoara/22. Participarea este gratuită pentru primele două persoane înregistrate din cadrul fiecărei companii reprezentate la eveniment.
 
 
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online.
Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, BUSINESS to more BUSINESS, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.
Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.
 

Related posts

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Stefana Muresan

UE, ajutoare de stat în valoare de 377 milioane de euro pentru Airbus

Stefana Muresan

S-a lansat STEMsylvania, școala de vară care reunește zeci de elevi și profesori din Transilvania

Stefana Muresan

Nicio speranţă pentru timişoreni! Lucrările efective la centura sud de ocolire a oraşului încep doar în aprilie

Robert Bloancă

IMM-urile din mediul rural sunt sprijinite de guvern

Transilvania Business

Președintele României, față în față cu mediul de afaceri: 5 mesaje transmise de IMM-uri

Ion Surdu

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Ligia Voro

Conferința “Pro Business Together #3”

Ligia Voro

BUILD YOUR BUSINESS IN ROMANIA: Perspectives, Opportunities and Challenges for Investments

Ionut Oprea

Operațiile pe inimă la copii se vor relua la Timișoara

redactia

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Ionut Oprea

Record: Oradea a bătut recordul sumelor colectate în Orașul Faptelor Bune

Traian Dan

ADR Vest, seminar online pentru microîntreprinderi. Aflați despre finanțări

Ligia Voro

~Video 2

Constanta Port Container Day, conferinta la Cluj

Ionut Oprea

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

Startup-urile sunt invitate sa-si expuna proiectele la Techsylvania 2017

Tirdea Ionut

Internet & Mobile World devine go>tech world, casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est

Nicolae Pop

Elite Business Club Cluj 09 Mai 2018, Hotel Beyfin

A. I.

Fermieri din 10 țări vin la București în noiembrie, la RALF 2016

Alianță patronală importantă constituită la Cluj Napoca

A. I.

Hunedoara Business Elite, ca să ai un business de succes!

Stefana Muresan

Festivalul Usturoiului, trei zile de distracție și de aventură

Stefana Muresan

Leave a Comment