București Reportaj Ultimele stiri

TRAP TRAP – brandul autohton inspirat din ecvestru

Producătorul autohton de design vestimentar cu inspirație din ecvestru își extinde gama de produse odată cu lansarea noii colecții de eșarfe din mătase naturală 100%.
TRAP TRAP produce articole vestimentare și accesorii pentru femei, bărbați și copii, lansat acum aproximativ un an, cu pagină de facebook dedicată și magazinul online traptrap.ro.
TRAP TRAP este un brand Made in Romania, inspirat din pasiunea pentru ecvestru, un brand a cărui poveste se construieşte prin eleganță, echilibru, dar și libertate și originialitate. Din dragoste pentru cai și din dorința de a putea însuși o parte din noblețea acestora, au decis să aducă mai aproape de fiecare această lume prin intermediul unor piese vestimentare.
Preferința pentru esteticul de calitate i-a condus spre crearea primei colecții, compusă din tricouri polo și casual pictate manual în atelierele TRAP TRAP. Confecționate din materiale predominant naturale, croite după tipare de calitate care oferă mult râvnita senzație de confort, articolele vestimentare sunt concepute pentru a evidenţia atuurile celui sau celei ce le poartă, așa cum calul maiestos se acceptă cu mândrie și îşi afişează libertatea cu eleganţă şi nonşalanţă. Designul clasic, completat de inserții sport, inspirate de costumul ecvestru, este îmbogățit de pictura manuală realizată în atelierele TRAP TRAP de artiști talentați, care dau fiecăruia posibilitatea de a alege modelul personal, pe lângă piesele pe care le prezintă brandul. Piesele se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor de ecvestru, tuturor celor care preţuiesc şi admiră calitatea, lucrul făcut cu dăruire şi pasiune.
Povestea nu se termină însă aici, astfel că universul TRAP TRAP prinde contur în fiecare zi, iar fiecare lucru nou pe care îl gândesc şi îl creează vine să completeze dragostea TRAP TRAP pentru ecvestru şi pentru calitate. Așadar, dincolo de prima colecţie şi de tricourile pictate manual, s-au îndreptat către încă o dimensiune, aceea a picturii digitale, prin intermediul unor noi produse – eşarfele. Realizate din mătase naturală 100% şi inspirate din coama calului, cele 5 eşarfe au la bază cromatica ecvestră şi sunt dedicate femeilor încrezătoare, elegante, pentru care libertatea şi nonşalanţa deopotrivă se regăsesc în ceea ce fac, ceea ce simt, ceea ce transmit.
„TRAP TRAP, dincolo de a fi tributul nostru necontenit pentru cai şi minunăţia universului lor, este şi o reîntoarcere către lucrurile trainice, construite treptat, cu paşi fermi, egali, eleganţi. Simetria este cea care ne ghidează în tot ceea ce facem. Simetria timpului, a spaţiului şi a inspiraţiei din munca artiştilor noştri sau simetria gândurilor noastre, dinspre trecut în prezent. Tot la trap ne îndreptăm şi către viitor, împreună.
Nu ne grăbim încet, nu galopăm şi nici nu zăbovim. Pentru noi, formula nu e magică, e reală, e simetrică şi e prezentă – este bucuria de a savura lucrurile în timp ce se întâmplă, de a avea timp să învţăm din ele, să le asimiliăm şi să mergem mai departe. Nu ne grăbim, nu ne oprim. Mergem în ritmul nostru, în ritm de TRAP TRAP.”, mărturisește Alina Andreea Sluser, Fondator TRAP TRAP.
www.traptrap.ro
www.facebook.com/traptrap.ro/
 
 

Related posts

Autostrada Sibiu – Pitești, investiție de 3,34 miliarde de euro : A fost emis acordul de mediu, documentul care deblochează cel mai important proiect rutier al României

redactia

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași

Ligia Voro

CFR Călători negociază achiziţia a 100 de trenuri de tip ”Săgeata albastră”

redactia

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, aproape finalizat de Tirrena Scavi

Stefana Muresan

26 iunie 2020 – Ce vinuri bem în acest weekend, 3 vinuri pentru 3 seri. Recomandările lui Cătălin Păduraru, Preşedintele VINARIUM International Wine Contest

redactia

Topul angajatorilor privaţi din Mureş

Ligia Voro

Școală pentru copiii românilor întorși din Italia la Cluj, anunță consulul onorific al Italiei, Massimo Novali

redactia

Centru de testare a vehiculelor autonome la Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie și estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat

Stefana Muresan

S IMMO AG: Best result in company’s history

Ionut Oprea

CCIA Timiș, Climate-KIC Accelerator – program de finanțare de până la 45.000 de euro

Stefana Muresan

Fonduri europene pentru achiziția și montarea panourilor fotovoltaice

Ligia Voro

Pitech concepe softul pentru brățările de urmărire a deținuților din Elveția

Nora Dumitrescu

Google, primul Atelier Digital din România la Facultatea de Management în Producție și Transporturi Timișoara

Stefana Muresan

Building Permit obtained for the UP-SITE BUCHAREST project

Papuc Irina

Noul model de cooperare în afaceri din cadrul Alianței pentru sprijinirea competitivității și profitabilității companiilor membre

Papuc Irina

Apel către sălăjeanul de la Transporturi: “Începeți tunelul pe sub Meseș”

Nora Dumitrescu

Un arhitect mureşean, curatorul proiectului „Mnemonics” la Bienala de Arhitectură de la Veneția

Stefana Muresan

Semnarea contractelor la distanță în contextul răspândirii COVID-19

Ligia Voro

Office, Rezidențial, Retail, Industrial&Logistic – perspectivă 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Ionut Oprea

CCIFER decernează Premiile 2017 pentru inovație, antreprenoriat și responsabilitate socială

Stefana Muresan

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

Patronii din Maramureș vor să se pună bine cu finanțele

Nora Dumitrescu

Connect44 se extinde și a închiriat în total 1.000 de metri pătrați în Vox Technology Park

Papuc Irina

Leave a Comment