Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TRAP TRAP – brandul autohton inspirat din ecvestru

Producătorul autohton de design vestimentar cu inspirație din ecvestru își extinde gama de produse odată cu lansarea noii colecții de eșarfe din mătase naturală 100%.
TRAP TRAP produce articole vestimentare și accesorii pentru femei, bărbați și copii, lansat acum aproximativ un an, cu pagină de facebook dedicată și magazinul online traptrap.ro.
TRAP TRAP este un brand Made in Romania, inspirat din pasiunea pentru ecvestru, un brand a cărui poveste se construieşte prin eleganță, echilibru, dar și libertate și originialitate. Din dragoste pentru cai și din dorința de a putea însuși o parte din noblețea acestora, au decis să aducă mai aproape de fiecare această lume prin intermediul unor piese vestimentare.
Preferința pentru esteticul de calitate i-a condus spre crearea primei colecții, compusă din tricouri polo și casual pictate manual în atelierele TRAP TRAP. Confecționate din materiale predominant naturale, croite după tipare de calitate care oferă mult râvnita senzație de confort, articolele vestimentare sunt concepute pentru a evidenţia atuurile celui sau celei ce le poartă, așa cum calul maiestos se acceptă cu mândrie și îşi afişează libertatea cu eleganţă şi nonşalanţă. Designul clasic, completat de inserții sport, inspirate de costumul ecvestru, este îmbogățit de pictura manuală realizată în atelierele TRAP TRAP de artiști talentați, care dau fiecăruia posibilitatea de a alege modelul personal, pe lângă piesele pe care le prezintă brandul. Piesele se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor de ecvestru, tuturor celor care preţuiesc şi admiră calitatea, lucrul făcut cu dăruire şi pasiune.
Povestea nu se termină însă aici, astfel că universul TRAP TRAP prinde contur în fiecare zi, iar fiecare lucru nou pe care îl gândesc şi îl creează vine să completeze dragostea TRAP TRAP pentru ecvestru şi pentru calitate. Așadar, dincolo de prima colecţie şi de tricourile pictate manual, s-au îndreptat către încă o dimensiune, aceea a picturii digitale, prin intermediul unor noi produse – eşarfele. Realizate din mătase naturală 100% şi inspirate din coama calului, cele 5 eşarfe au la bază cromatica ecvestră şi sunt dedicate femeilor încrezătoare, elegante, pentru care libertatea şi nonşalanţa deopotrivă se regăsesc în ceea ce fac, ceea ce simt, ceea ce transmit.
„TRAP TRAP, dincolo de a fi tributul nostru necontenit pentru cai şi minunăţia universului lor, este şi o reîntoarcere către lucrurile trainice, construite treptat, cu paşi fermi, egali, eleganţi. Simetria este cea care ne ghidează în tot ceea ce facem. Simetria timpului, a spaţiului şi a inspiraţiei din munca artiştilor noştri sau simetria gândurilor noastre, dinspre trecut în prezent. Tot la trap ne îndreptăm şi către viitor, împreună.
Nu ne grăbim încet, nu galopăm şi nici nu zăbovim. Pentru noi, formula nu e magică, e reală, e simetrică şi e prezentă – este bucuria de a savura lucrurile în timp ce se întâmplă, de a avea timp să învţăm din ele, să le asimiliăm şi să mergem mai departe. Nu ne grăbim, nu ne oprim. Mergem în ritmul nostru, în ritm de TRAP TRAP.”, mărturisește Alina Andreea Sluser, Fondator TRAP TRAP.
www.traptrap.ro
www.facebook.com/traptrap.ro/
 
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Leonardo aduce filozofia Lean în afaceri

Articolul următor

Situația IMM-urilor si a fondurilor europene

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share