București Eveniment

Situația IMM-urilor si a fondurilor europene

PRIAevents organizează conferința PRIA SMEs and EU Funds – cel mai complet eveniment din România dedicat IMM-urilor și Fondurilor Europene în data de 15 decembrie 2016, începând cu ora 09.30, la hotel Sheraton București.
În cadrul conferinței se vor dezbate cele mai importante teme de interes pentru IMM-uri, iar cei mai buni specialisti în domeniu vor analiza situația IMM-urilor și a Fondurilor Europene, perspectivele pentru anul 2017, accesarea și absorbția Fondurilor Europene mai ales că din ianuarie 2017 se vor deschide mai multe programe.
Se vor prezenta oportunități și soluții de business destinate IMM-uriilor, iar antreprenorii vor discuta despre proiectele lor de success.
Vor fi dezbătute:

  • aspecte fiscale și legislative
  • oportunități de finanțare
  • soluții de business destinate IMM-urilor
  • programe dedicate și beneficii de asistență adaptate pentru activitățile IMM-urilor

În vechea perioadă de programare, în politica de coeziune a UE,  România a primit 15,5 miliarde de euro de la Comisia Europeană, la care se adaugă finanțare națională publică de 3,3 miliarde de euro.
Potrivit datelor, din acești bani europeni s-au finanțat proiecte pentru 2.898 de întreprinderi mici și mijlocii și 101 start-upuri.
În total, în urma investițiilor cu banii europeni din politica de coeziune, în România au fost create 35.000 de locuri de muncă, dintre care 13.228 de joburi în IMM-uri.
PRIA SMEs and EU Funds face parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea eveniementelor dedicate sistemului medical.
Se vor împărtăși noi concepte, cele mai bune practici, cunoștinte, experiențe, strategii și soluții, cu accent pe dezvoltarea și înființarea IMM-urilor, antreprenoriat, procedurile de accesare și de sprijin pentru accesarea Fondurilor Europene.
În cadrul conferinței PRIA SMEs and EU Funds veți beneficia de aflarea noutăților pentru Fondurile Europene, relevante pentru IMM-uri, perspectivele pentru anul 2017, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activități, evoluții, inovații și oportunități de investiții.
La conferința PRIA SME’s & EU Funds lectori invitați sunt:
Achim IRIMESCU – Ministrul Agriculturii; Dragoș Cristian DINU – Ministrul Fondurilor Europene; Cezar Radu SOARE – Secretar de Stat, Ministerul Dezvoltării Regionale; Reprezentant Ministerul Finanțelor ; Tudorel ANDREI – Președinte, Institutul Național de Statistică; Radu TIMIȘ – Fondator, CRIS-TIM; Dragoș ANASTASIU – Președinte, Eurolines Group / Președinte, AHK Romania; Sergiu OPRESCU – Președinte, al Consiliului Director ARB / Preşedinte Executiv Alpha Bank; Petru LUHAN – Director General, Humboldt Spirit SRL; Sergiu NEGUȚ – Associate Dean at Maastricht School of Management Romania; Reprezentant fond de garantare, precum și reprezentanți IT&C, Consultanți, avocați.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Fondurile Europene. Fiscalitatea; Strategia guvernamentală privind dezvoltarea sectorului IMM-urilor; Linii de finanțare nerambursabile și scheme de ajutor de stat pentru IMM-uri pentru 2017. Prezentarea programelor relevante pentru IMM-uri in 2017; Importanța predictibilității mediului fiscal. Efectele unui mediu fiscal imprevizibil pentru sectorul IMM-urilor; Surse de finanțare și soluții pentru IMM-uri; Produse de finanțare destinate IMM-urilor; Garanții pentru susținerea  planurilor de investiții ale IMM – urilor; Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) esențiale pentru dezvoltarea economică și bunăstarea socială; motoare pentru competitivitate și inovare; locuri de muncă și contribuția în cadrul circuitului economic, la dezvoltarea unor noi piețe și tehnologii; Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) esențiale pentru dezvoltarea economică și bunăstarea socială; motoare pentru competitivitate și inovare; locuri de muncă și contribuția în cadrul circuitului economic, la dezvoltarea unor noi piețe și tehnologii; Instrumente de finanțare ale start-up-urilor: credite bancare, micro finanțare, venture capital și private equity; Oportunitățile de internaționalizare a afacerilor, scalarea modelului de business și prospectarea de noi piețe; Povești de succes: Cum au implementat antreprenorii proiectele lor europene? Decizia antreprenorială; Analiza pieței, măsurarea avantajului competițional, găsirea nișei potrivite pentru o nouă afacere; Ce soluții propune mediul de afaceri pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor?
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
 
 
 
 
 
 

Related posts

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

Şcoala de Carte şi Meserii își deschide porțile

Ionut Oprea

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Conferinta ”Orase durabile – expertiza franceza”, pentru o dezvoltare durabila a oraselor

Stefana Muresan

Volocopter, the first industrial player to test their full-scale electrical air taxi in the Paris Region.

Ionut Oprea

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

Imobiliarium: Vizitatorii pot să vadă cu ochelarii VR casele și apartamentele de vânzare

Stefana Muresan

Bucureștiul și Brașovul, destinații recomandate de Forbes

Stefana Muresan

Bucharest – skyline transformation 2025 | Concept Structure: always close to the client

Ionut Oprea

SIF Moldova devine EVERGENT Investments

Ion Surdu

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Stefana Muresan

tIMOn: premieră pentru Arena Națională!

Stefana Muresan

ROMGAZ își desfășoară activitatea în condiții normale, în ciuda pandemiei

Ligia Voro

Bucharest- skyline transformation 2025 | Globalworth, nurturing the biggest business community in Romania

Ionut Oprea

Învățământul dual, răspuns la criza forței de muncă

redactia

Burse de peste 3.000.000 Euro la RIUF- The Romanian International University Fair

La 100 de ani de la înființare, Opera își deschide larg ușile și își dezvăluie cortina!

Ligia Voro

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Stefana Muresan

Superfood Company: Piața produselor de îngrijire a copiilor mici crește cu circa 5% în primul semestru din 2018

Stefana Muresan

BVB a implementat măsuri pentru ca activitatea să nu fie afectată de extinderea COVID-19

Ligia Voro

QS University Rankings 2018: UVT, locul trei în România

Stefana Muresan

WDP & Decathlon: a Romanian success story

Ionut Oprea

Hungary at MIPIM 2018, projects and investments

Ionut Oprea

Leave a Comment