Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Shopping City Piatra Neamt, in portofoliul Optim PM

 Optim Project Management anunta ca un nou centru comercial a fost adaugat in portofoliu sau. Shopping City Piatra Neamt a fost deschis oficial de catre NEPI pe 1 Decembrie 2016, proiectul a fost dezvoltat intr-un timp record: 7 luni.
Optim PM si-a inceput activitatea pe santier in mai 2016, iar acest termen de finalizare a fost posibil datorita colaborarii extraordinare dintre cei 15 profesionisti ai sai si restul echipei de proiect. Optim Project Management a oferit servicii de Construction Management, Cost Management, Procurement, H&S si Dirigentie de Santier. In plus, Optim PM a fost responsabil si de proiectarea tuturor specialitatilor (arhitectura, instalatii si structura) si de gestionarea lucrarilor de amenajare pentru Cinema City.
Shopping City Piatra Neamt, cu o suprafata construita de 38.000 m2 pe 2 nivele, include o parcare exterioara cu 1.000 locuri, fiind usor accesibila datorita sensurilor giratorii create la cele doua intrari. Centrul comercial se ridica la cele mai inalte standarde si gazduieste magazine, o varietate de restaurante si cafenele, o zona de divertisment, precum si o terasa la nivelul acoperisului care ofera o priveliste spectaculoasa spre lantul muntos din jur. In acelasi timp a fost deschis si primul hypermarket Carrefour din regiune, urmand ca in cateva zile si Complexul Cinema City sa fie inaugurat, oferind clientilor 6 sali de cinema cu proiectii 2D si 3D.
 
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Situația IMM-urilor si a fondurilor europene

Articolul următor

Waters Romania is extinde suprafata in  Coresi Business Park

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share