București Real Estate

IMMOFINANZ, contracte noi in Bucuresti

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, a semnat numeroase parteneriate noi și extinderi ale contractelor de închiriere pe segmentul office local începând cu luna iunie 2016, pentru suprafețe de peste 16.000 m2. Astfel, compania a atras chiriași noi și a extins acorduri pentru 11.500 m2 și a prelungit contracte existente pentru încă 4.500 m2, în șapte dintre clădirile sale de birouri clasa A din București.
„2016 a fost o perioadă de consolidare a operațiunilor noastre din România, atât pentru segmentul de birouri, cât și pentru cel de retail. Continuăm să investim în proprietățile noastre existente și suntem încântați să întâmpinăm noi chiriași, mulți dintre aceștia fiind jucători importanți în sectoarele lor”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România la IMMOFINANZ. „De asemenea, ultimele cinci luni au adus extinderi semnificative ale acordurilor cu partenerii noștri existenți, o nouă confirmare a eficienței strategiei noastre orientate spre chiriași”.
Printre noii chiriași IMMOFINANZ se numără grupul media Ringier, care va ocupa aproximativ 2.500 m2 în Iride Business Park, compania de producție TV Sinevizyon, care a închiriat peste 2.000 m2 în Pipera Warehouse și unul dintre principalii jucători de pe piața auto din România, care a semnat un acord pentru aproximativ 1.500 m2 în North Center. Alți parteneri noi ai IMMOFINANZ includ companii importante Tymbark, ND Medhealth și Sterling Cruise, în timp ce Q’s Inn, care operează deja o unitate in North Center, a închiriat încă un spațiu în Iride Business Park.
Mai mult, numeroase contracte de închiriere au fost prelungite și extinse. Chiriașul pe termen lung ING și-a extins suprafața închiriată în S-Park cu peste 1.800 m2, în timp ce unul dintre partenerii IMMOFINANZ de peste nouă ani, din sectorul pharma, a prelungit acordul de închiriere pentru 1.500 m2 în Iride Business Park. Mai mult, clădirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% în urma extinderii cu 800 m2 a suprafeței alocate chiriașului existent.
IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Related posts

B | Moxy No.2 for Milan!

Investitii mai mari pe piata imobiliara

Transilvania Business

Piața de Real Estate din România dă semne de maturizare. Ce înseamnă asta pentru retail, industrial & logistics, office & residential

Papuc Irina

Bosch pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj. Oportunităţi de carieră şi dezvoltare profesională

Stefana Muresan

Skanska sells office building in Warsaw, Poland, for EUR 98 M, about SEK 1.0 billion

Ion Surdu

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

Compania Astor-Valpet a împlinit 25 de ani

Stefana Muresan

Targ de Joburi si Cariere TransLogistica 2017

Ionut Oprea

Industrial Park Brasov, still expanding

Ionut Oprea

Studiu RE/MAX: Interesul declarat pentru zona Clujului, cu mult peste Bucureşti

Stefana Muresan

Clujul face jocurile la bursă. Radu Hanga, ales pe patru ani

Nora Dumitrescu

Kestral International deschide un birou în România

Ionut Oprea

Bratislava Property Summit 2017

Ionut Oprea

DTZ Echinox: 2016, an cu livrari record

Ionut Oprea

ALTEN deschide un nou centru de servicii la Iași

Ionut Oprea

Austriecii de la Austrotherm – a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Stefana Muresan

Consiliul Investitorilor Străini și-a ales un nou președinte

Ligia Voro

Ce propun noile ansambluri rezidențiale din Iași: locuințe smart, eco-friendly

redactia

SIXENSE: The digital 6th sense in construction

Ionut Oprea

ASF celebrează educația financiară în cadrul World Investor Week

Ligia Voro

World dignitaries celebrate a collaborative achievement

Ionut Oprea

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

JTRE has selected contractors for the Eurovea extension, including the first Slovak skyscraper

Papuc Irina

Tranzacții cu birouri de 164 de milioane de euro la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment