Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IMMOFINANZ, contracte noi in Bucuresti

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, a semnat numeroase parteneriate noi și extinderi ale contractelor de închiriere pe segmentul office local începând cu luna iunie 2016, pentru suprafețe de peste 16.000 m2. Astfel, compania a atras chiriași noi și a extins acorduri pentru 11.500 m2 și a prelungit contracte existente pentru încă 4.500 m2, în șapte dintre clădirile sale de birouri clasa A din București.
„2016 a fost o perioadă de consolidare a operațiunilor noastre din România, atât pentru segmentul de birouri, cât și pentru cel de retail. Continuăm să investim în proprietățile noastre existente și suntem încântați să întâmpinăm noi chiriași, mulți dintre aceștia fiind jucători importanți în sectoarele lor”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România la IMMOFINANZ. „De asemenea, ultimele cinci luni au adus extinderi semnificative ale acordurilor cu partenerii noștri existenți, o nouă confirmare a eficienței strategiei noastre orientate spre chiriași”.
Printre noii chiriași IMMOFINANZ se numără grupul media Ringier, care va ocupa aproximativ 2.500 m2 în Iride Business Park, compania de producție TV Sinevizyon, care a închiriat peste 2.000 m2 în Pipera Warehouse și unul dintre principalii jucători de pe piața auto din România, care a semnat un acord pentru aproximativ 1.500 m2 în North Center. Alți parteneri noi ai IMMOFINANZ includ companii importante Tymbark, ND Medhealth și Sterling Cruise, în timp ce Q’s Inn, care operează deja o unitate in North Center, a închiriat încă un spațiu în Iride Business Park.
Mai mult, numeroase contracte de închiriere au fost prelungite și extinse. Chiriașul pe termen lung ING și-a extins suprafața închiriată în S-Park cu peste 1.800 m2, în timp ce unul dintre partenerii IMMOFINANZ de peste nouă ani, din sectorul pharma, a prelungit acordul de închiriere pentru 1.500 m2 în Iride Business Park. Mai mult, clădirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% în urma extinderii cu 800 m2 a suprafeței alocate chiriașului existent.
IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Masquerade Ball 2016!

Articolul următor

Vitalis Consulting, 25% crestere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share