Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim PM – „Best Project Management Company of the Year”

In cadrul unei ceremonii fastuoase ce a marcat a 9-a editie a Galei Premiilor CIJ, care a avut loc la Hotel Raddison Blu din Bucuresti in data de 8 Decembrie, Optim PM a castigat pentru a doua oara consecutiv premiul „Cea mai Buna Companie de Project Management a Anului”. Acest al patrulea premiu reprezinta recunoasterea unei prezente puternice pe piata si diferenta pe care o face definirea companiei si respectiv a profesionalismului si muncii depuse de intreaga echipa Optim Project Management.
In 2016, Optim PM a continuat sa isi mareasca portofoliul, insumand in prezent 70 de proiecte, livrand cele mai importante proiecte imobiliare ale anului, consolidandu-si pozitia de lider pe piata de Real Estate si Constructii din Romania si din regiune.
Optim PM este mandra de realizarile sale din 2016, livrand toate marile noi centre comerciale ale anului: Timisoara Shopping City, Constanta City Mall – extindere, ParkLake, Veranda Shop & Stay, Piatra Neamt Shopping City si 3 complexe Cinema City. Compania si-a continuat implicarea in gestionarea constructiilor a proiectelor de retail, birouri si industriale, cum ar fi Aviatorilor 8, Oregon Park, Orhideea Towers, Sun Plaza, BB Offices, Galati Shopping City si noi competente in sectorul residential cum ar fi West Residential Park, Poseidon si GreenVista. Optim PM a fost implicata si in alte activitati importante precum proiectarea generala si autorizarea a doua dintre cele mai importante si mari dezvoltari industriale din Romania – Yildiz Entegre si AA – si a efectuat studii TDD pre-achizitii pentru clientii din domeniul Real Estate si Energie Regenerabila. De asemenea, a efectuat si servicii de raportari tehnice si de monitorizare a constructiilor pentru diferite banci in scopul refinantarii diverselor proiecte.
Optim PM este constant preocupata de a-si imbunatatii modul de livrare a proiectelor, ridicand standardul profesionalismului si ajutand industria constructiilor in a fi mult mai sigura iar cladirile sale mult mai eficiente, obtinand cele mai bune rezultate pentru fiecare client in parte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vitalis Consulting, 25% crestere

Articolul următor

EUROLOG la Bucuresti

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share