București Real Estate Ultimele stiri

Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager al P3

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a numit-o pe Emilia Bocan în funcția de Senior Leasing & Development Manager pentru România. Aceasta se va ocupa de toate aspectele care țin de închirierea și dezvoltarea celor 305.000 m2 ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din țară, precum și de noile proiecte de investiții ale P3 în România.
Emilia Bocan are 29 de ani și are o vastă experiență în real estate. Înainte să se alăture P3, Emilia a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania și patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcția de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcția de Senior Leasing Manager. În toată această perioadă Emilia a fost implicată în închirierea și managementul operațional a celor peste 300.000 m2 de spații de birouri și industrial din portofoliul Immofinanz, precum și dezvoltarea proiectelor industriale și de birouri ale investitorului în România.
“Suntem foarte încântați că Emilia s-a alăturat echipei din România. P3 își continuă creșterea, iar Emilia va juca un rol important în acest sens, alături de restul colegilor. Noi, la P3, apreciem în mod deosebit pasiunea pentru domeniul în care activăm și dorința de dezvoltare profesională. Emilia Bocan întrunește aceste calități, având cunoștințe solide ale pieței imobiliare precum și abilităti foarte bune de coordonare și managementul proiectelor”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.
“Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența și cunoștințele acumulate în domeniul logistic pentru a le oferi cele mai bune servicii clienților noștri, jucând astfel un rol activ în planurile de creștere ale P3. Mă bucur să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul proprietăților logistice, aflat în plină expansiune”, a adăugat Emilia Bocan.
P3 deține, în prezent, 305.000 m2 în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului si în imediata apropiere a șoselei de centură, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.
P3 este proprietar, dezvoltator și manager specializat în proprietăți logistice. Baza de active a P3 la nivel european cuprinde 163 de depozite construite la cele mai înalte standarde, cu o vârstă medie de 8,4 ani, totalizând 3,3 milioane de metri pătrați în nouă țări, și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,4 milioane de metri pătrați de spaţii logistice.
În România, P3 deține cel mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, achiziționat de la CA Immobilien Anlagen AG la începutul anului 2015, ce cuprinde în prezent 11 depozite cu o suprafată totală de 305.000 de metri pătrați.
P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți la cele mai înalte standarde de calitate, pe care le adăugă portfoliului său în continuă dezvoltare. P3 nu a vândut niciodată o clădire din portofoliul său.
Misiunea P3 este să ofere chiriașilor săi o experiență de primă clasă prin proprietăți logistice de înaltă calitate poziționate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.
Pe data de 7 noiembrie 2016, GIC, fondul suveran al statului Singapore, a semnat un accord definitiv pentru achiziționarea P3 de la TPG Real Estate și partenerul său Ivanhoé Cambridge. Tranzacția face obiectul aprobărilor organismelor de reglementare și se așteaptă să fie încheiată până la sfârșitul anului 2016.

Related posts

Inginer în industria automotive, dar pasionat de lut și lemn. Cum un tânăr din Sibiu și-a finanțat atelierul cu fonduri europene

Papuc Irina

A1, Orăștie-Sibiu, se închide mâine pentru 24 de ore

Ligia Voro

Acord cadru pentru serviciile topografice si de cadastru privind imobilele din domeniul public si privat al Clujului

Stefana Muresan

CBRE: Crăciunul începe în noiembrie, odată cu Black Friday

Ionut Oprea

Anuarul de real estate al României, la Expo Real Munich 2017

Nicolae Pop

TeraPlast a încheiat un contract de market maker cu BRK Financial Group 

Ligia Voro

Banca Transilvania a intrat in top 500 cele mai valoroase branduri bancare din lume

redactia

EXPO REAL 2017: strong sector, strong show

Ionut Oprea

Turda, orașul din inima Transilvaniei care se transformă într-un oraș occidental!

redactia

Alexandru Giboi, nominalizat de șase agenții de presă europene drept candidat pentru funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Stefana Muresan

Un nou transplant de cord la Institutul Inimii din Târgu-Mureș

Stefana Muresan

Continental România, parteneriat pentru orașe inteligente și comunități susținute

Stefana Muresan

“Am simțit în mandatul meu de Guvernator sprijin, implicare, devotament și dăruire”

Ligia Voro

Peste 35 de milioane de lei pentru amenajarea a trei piațete în Oradea

Traian Dan

„Tax & Finance Forum București 2019”: Două zile de dezbateri despre tendințele fiscale românești și internaționale

Papuc Irina

Facilitec România vândută către Momentum Capital

Ligia Voro

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Acrobați, instalații de foc, decor autentic românesc și multe alte surprize la UNTOLD

Ligia Voro

UNTOLD 2018 – Ziua a 2-a

Stefana Muresan

Conexiunea Sălajului la Autostrada Transilvania va fi modernizată

Nora Dumitrescu

Cafea vândută în pahare comestibile în Zalău

Stefana Muresan

Coaliția pentru Dezvoltarea României, îngrijorată de noua Lege a dialogului social

Ligia Voro

STABLES, cel mai nou spațiu de co-working din Cluj-Napoca, deschis oficial

Ionut Oprea

People, Performance, Professionalism – Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Nicolae Pop

Leave a Comment