București Real Estate Ultimele stiri

Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager al P3

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a numit-o pe Emilia Bocan în funcția de Senior Leasing & Development Manager pentru România. Aceasta se va ocupa de toate aspectele care țin de închirierea și dezvoltarea celor 305.000 m2 ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din țară, precum și de noile proiecte de investiții ale P3 în România.
Emilia Bocan are 29 de ani și are o vastă experiență în real estate. Înainte să se alăture P3, Emilia a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania și patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcția de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcția de Senior Leasing Manager. În toată această perioadă Emilia a fost implicată în închirierea și managementul operațional a celor peste 300.000 m2 de spații de birouri și industrial din portofoliul Immofinanz, precum și dezvoltarea proiectelor industriale și de birouri ale investitorului în România.
“Suntem foarte încântați că Emilia s-a alăturat echipei din România. P3 își continuă creșterea, iar Emilia va juca un rol important în acest sens, alături de restul colegilor. Noi, la P3, apreciem în mod deosebit pasiunea pentru domeniul în care activăm și dorința de dezvoltare profesională. Emilia Bocan întrunește aceste calități, având cunoștințe solide ale pieței imobiliare precum și abilităti foarte bune de coordonare și managementul proiectelor”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.
“Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența și cunoștințele acumulate în domeniul logistic pentru a le oferi cele mai bune servicii clienților noștri, jucând astfel un rol activ în planurile de creștere ale P3. Mă bucur să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul proprietăților logistice, aflat în plină expansiune”, a adăugat Emilia Bocan.
P3 deține, în prezent, 305.000 m2 în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului si în imediata apropiere a șoselei de centură, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.
P3 este proprietar, dezvoltator și manager specializat în proprietăți logistice. Baza de active a P3 la nivel european cuprinde 163 de depozite construite la cele mai înalte standarde, cu o vârstă medie de 8,4 ani, totalizând 3,3 milioane de metri pătrați în nouă țări, și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,4 milioane de metri pătrați de spaţii logistice.
În România, P3 deține cel mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, achiziționat de la CA Immobilien Anlagen AG la începutul anului 2015, ce cuprinde în prezent 11 depozite cu o suprafată totală de 305.000 de metri pătrați.
P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți la cele mai înalte standarde de calitate, pe care le adăugă portfoliului său în continuă dezvoltare. P3 nu a vândut niciodată o clădire din portofoliul său.
Misiunea P3 este să ofere chiriașilor săi o experiență de primă clasă prin proprietăți logistice de înaltă calitate poziționate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.
Pe data de 7 noiembrie 2016, GIC, fondul suveran al statului Singapore, a semnat un accord definitiv pentru achiziționarea P3 de la TPG Real Estate și partenerul său Ivanhoé Cambridge. Tranzacția face obiectul aprobărilor organismelor de reglementare și se așteaptă să fie încheiată până la sfârșitul anului 2016.

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Apele de băut din Transilvania

Transilvania Business

Decarbonizarea economiei: provocare pentru România, oportunitate pentru ROMGAZ

Ligia Voro

Bosch construiește o fabrică în Simeria

Stefana Muresan

CBRE: raport Q1, cum au evoluat tranzacțiile și ce efecte ar putea avea pandemia

Papuc Irina

Ardealul Carei, cel mai mare pro­ducător de ulei vegetal cu ac­ţio­nariat românesc, vânzări de 30 mil euro la export

Stefana Muresan

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

Traian Dan

Un centru logistic se va construi la ieșirea din Brașov spre Sibiu

Papuc Irina

BNR a amânat colectarea contribuțiilor anuale la fondul de rezoluție bancară

Traian Dan

În aprilie rata șomajului în Satu Mare a fost de 2,85%

Gruita Ienasoiu

Străinii, cuceriți de un sătuc din vestul țării: „Toate casele sunt cumpărate, chiar şi de luxemburghezi”

redactia

Plan de angajare pentru românii întorși în țară din diaspora propus de ARCA

Traian Dan

Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier

Ligia Voro

Nuclearelectrica a semnat un contract de market maker cu BRK Financial Group

Ligia Voro

VGP: Publishes First Quarter 2020 Trading Update

Papuc Irina

Prețul unui litru de carburant, sub 5 lei. România are cea mai ieftină benzină din UE

Ion Surdu

Comunitatile de mame – pepiniera pentru noua generatie de antreprenori romani

Stefana Muresan

Telemeaua de Sibiu a obţinut protecţie naţională, producătorii vor fi certificaţi

Stefana Muresan

O româncă, în premieră, în echipa de conducere a Asociaţiei Europene de Robotică

Stefana Muresan

Familia Dîrjan a renunţat la Italia pentru a pune pe picioare o afacere cu lavandă în localitatea Fetindia din Sălaj

redactia

Auchan va transforma BTarena în spital de campanie

Nora Dumitrescu

Lista măsurilor fiscal-bugetare anunţate de ministrul Economiei

redactia

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons – „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

redactia

Prezența mai multor companii din Fortune Global 500 în CEE va crește cererea pentru spații imobiliare

Ligia Voro

Recolta Clujului, transferată la Bruxelles. Un târg cu vânzări de 600 de tone

redactia

Leave a Comment