București Real Estate

Colliers administreaza Stefan cel Mare Building

Compania de consultanță imobiliară Colliers International va oferi servicii de property management pentru proiectul de birouri Ștefan cel Mare Building, dezvoltat de Forte Partners în zona centrală a Bucureștiului. Cu acest nou proiect, portofoliul administrat în prezent de echipa Colliers International a depășit 250.000 mp închiriabili, creșterea per întreg anul fiind de 30%.
Ștefan cel Mare Building este amplasat la intersecția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Tunari, în apropiere de stația de metrou Ștefan cel Mare, la doar o stație distanță de Piața Victoriei. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 8.000 mp, desfășurată pe parter plus nouă etaje și este 100% închiriat, fiind livrat în toamna acestui an.
Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.
“În cei șase ani de activitate a departamentului de Real Estate Management Services, portofoliul administrat a crescut organic, astfel încât în momentul de față avem în administrare peste 250.000 mp, fiind compus majoritar din clădiri emblematice de birouri. Ștefan cel Mare Building completează perfect portofoliul nostru și ne bucurăm să lucrăm pe un proiect 100% închiriat încă de la livrare”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner si Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.
Clădirea Ștefan cel Mare a fost proiectată de la bun început drept o construcție durabilă, dezvoltatorul asumându-și investiții în sisteme performante, care scad consumul de energie termică și electrică. De curând, drept recunoaștere pentru eforturile de a livra o clădire ecologică, Forte Partners a primit din partea BREEAM certificarea ”Very Good” pentru proiectul Ștefan cel Mare.
„Suntem mândri de proiectul nostru, care de altfel a și fost desemnat cel mai bun proiect de birouri boutique în cadrul Galei CIJ și suntem convinși că va deveni un punct de reper în zonă. Avem încredere în echipa Colliers că va administra clădirea la cele mai înalte standarde de calitate”, a spus Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners.
Din portofoliul de birouri administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai fac parte proiectele: Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68 și Allianz Office Building Brașov.
Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIGI) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 16.000 specialiști care lucrează în 66 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 11 ani.

Related posts

CTP câștigă premiile Best Warehouse Development and Developer și Dezvoltatorul Industrial al anului 2018

redactia

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

Ion Surdu

Secția de Neonatologie a Spitalului Universitar București, dotată de Salvați Copiii

Ligia Voro

Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

Stefana Muresan

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Stefana Muresan

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

Ligia Voro

Situația IMM-urilor si a fondurilor europene

Ionut Oprea

Creștere accelerată a prețurilor apartamentelor în primul semestru – Cluj, Iași și Timișoara în topul scumpirilor

Stefana Muresan

Ionuț Țața, o viziune cu aparență futuristă despre smart city

Ligia Voro

Globalworth își extinde activitatea industrială în Arad și Oradea

Ion Surdu

Vastint Romania celebrated the opening of Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

AFI Brașov Mall începe construcția cu 80% din spații deja alocate

Ionut Oprea

CSR Overview

Ionut Oprea

PropTech România organizează în București primul hackathon de real-estate din Europa

Stefana Muresan

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

A. I.

Portland, bilant la 20 de ani

Ionut Oprea

SPACES deschide primele centre la București

Ligia Voro

Grupul BRD Société Générale a semnat acordul de finanțare pentru proiectul Record Park

Ionut Oprea

Bosch pariaza si pe casa inteligenta

Transilvania Business

myhive in Romania

Ionut Oprea

Speedwell, noua identitate: “Your city, your future”

Ionut Oprea

Deloitte România a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta birourile în clădirea The Mark

redactia

Portland, specificații tehnice avansate în J8 Office Park, în contextul COVID-19

Papuc Irina

Leave a Comment