Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colliers administreaza Stefan cel Mare Building

Compania de consultanță imobiliară Colliers International va oferi servicii de property management pentru proiectul de birouri Ștefan cel Mare Building, dezvoltat de Forte Partners în zona centrală a Bucureștiului. Cu acest nou proiect, portofoliul administrat în prezent de echipa Colliers International a depășit 250.000 mp închiriabili, creșterea per întreg anul fiind de 30%.
Ștefan cel Mare Building este amplasat la intersecția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Tunari, în apropiere de stația de metrou Ștefan cel Mare, la doar o stație distanță de Piața Victoriei. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 8.000 mp, desfășurată pe parter plus nouă etaje și este 100% închiriat, fiind livrat în toamna acestui an.
Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.
“În cei șase ani de activitate a departamentului de Real Estate Management Services, portofoliul administrat a crescut organic, astfel încât în momentul de față avem în administrare peste 250.000 mp, fiind compus majoritar din clădiri emblematice de birouri. Ștefan cel Mare Building completează perfect portofoliul nostru și ne bucurăm să lucrăm pe un proiect 100% închiriat încă de la livrare”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner si Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.
Clădirea Ștefan cel Mare a fost proiectată de la bun început drept o construcție durabilă, dezvoltatorul asumându-și investiții în sisteme performante, care scad consumul de energie termică și electrică. De curând, drept recunoaștere pentru eforturile de a livra o clădire ecologică, Forte Partners a primit din partea BREEAM certificarea ”Very Good” pentru proiectul Ștefan cel Mare.
„Suntem mândri de proiectul nostru, care de altfel a și fost desemnat cel mai bun proiect de birouri boutique în cadrul Galei CIJ și suntem convinși că va deveni un punct de reper în zonă. Avem încredere în echipa Colliers că va administra clădirea la cele mai înalte standarde de calitate”, a spus Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners.
Din portofoliul de birouri administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai fac parte proiectele: Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68 și Allianz Office Building Brașov.
Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIGI) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 16.000 specialiști care lucrează în 66 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 11 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager al P3

Articolul următor

Romgaz dă restart investiţiilor în energie?

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
0
Share