Eveniment Sibiu Slider

Sibiu Feeric Fashion Week de 10

Ediția aniversară a Feeric Fashion Week va avea loc în 2017 între 15 și 23 iulie, la Alba Iulia și Sibiu. Timp de 8 zile, peste 50 de prezentări de modă, individuale sau în Galele Feeric de la Sibiu și Alba Iulia, vor încânta miile de spectatori, bloggeri sau influenceri din domeniul modei.
La cea de-a zecea ediție, Feeric Fashion Week merită cu prisosință cea mai mare notă în „catalogul” săptămânilor modei din Europa de Est.
Acum 10 ani, la Sibiu, Mitichi iniția un proiect menit să scoată în lumina reflectoarelor un domeniu puțin exploatat într-un oraș asaltat de evenimente culturale și sportive, moda. A început ca un proiect mic dar de la an la an s-a dezvoltat din ce în ce mai tare. Pasarela suspendată paralelă cu Podul Minciunilor a creat un cadru extrem de spectaculos, devenit rapid sinonim cu excelența în prezentările de modă din România. Pornit cu 3 designeri și 3 prezentări de modă în prima ediție, Feeric Fashion Week a ajuns cea mai importantă săptămână a modei, un loc de întâlnire pentru designeri de pe trei continente, jurnaliști de la publicații prestigioase din întreaga lume, tineri designeri români în ascensiune și personalități marcante ale modei din țară și din străinătate. „În cei 10 ani de zile, Feeric Fashion Week s-a transformat dintr-un eveniment de modă într-un adevărat fenomen. #FeelFeeric e pe buzele tuturor, s-a creat un adevărat val de entuziasm în social media pentru că, pe lângă aspectele tehnice, să le zicem, ale festivalului, Feeric e o mare familie, un eveniment deschis networking-ului, care leagă în fiecare an relații de colaborare în întreaga lume, pentru toți cei implicați în acest eveniment”, spune Mitichi.
Ediția aniversară a Feeric Fashion Week va avea loc în 2017 între 15 și 23 iulie, la Alba Iulia și Sibiu. Timp de 8 zile, peste 50 de prezentări de modă, individuale sau în Galele Feeric de la Sibiu și Alba Iulia, vor încânta miile de spectatori, bloggeri sau influenceri din domeniul modei. „În primul rând, echipa din spatele Feeric Fashion Week s-a lărgit considerabil și a depășit chiar și barierele Europei. Vom colabora pentru următoarea ediție cu oameni de modă din Argentina, din Statele Unite, dar și din Franța, Italia sau Malta”, mai spune Mitichi. Colaborările încheiate în timpul săptămânilor modei din Londra, Paris și New York vor asigura o prezență internațională și mai consistentă decât în edițiile anterioare, în special din partea jurnaliștilor de fashion din lume, Fashion News Life din New York, Vogue Italia, Schon Magazine din Londra, Peplvm Magazine și Le Fashion Post din Paris sau Backstage Collection din Los Angeles. „Vom avea invitați de pe trei continente, din peste 25 de țări. Am depășit toate barierele la care ne așteptam și putem spune fără îndoială că suntem un eveniment de renume internațional”, mai spune Mitichi.
Top-modelul parizian Dayana Reeves este imaginea ediției aniversare Feeric Fashion Week, fotografia reprezentativă fiind realizată de Oltin Dogaru în cadrul unui shooting ce a avut loc anul acesta la Sibiu.
În ciuda expansiunii festivalului la nivel internațional, Feeric Fashion Week continuă să încurajeze și să sprijine lumea modei din România. Tinerii designeri români beneficiază de multe facilități pentru a-și expune colecțiile într-un eveniment tratat pe larg în mai toată presa de specialitate din Europa. „O apariție în Vogue, de exemplu, este un succes remarcabil chiar și pentru un designer cu vechime în această meserie. Prin urmare, este cu atât mai important pentru designerii ce își prezintă colecții de debut în cadrul acestui eveniment, cum este cazul colecției Spoff, prezentată la Feeric Fashion Week 2016 și expusă internațional în Vogue Italia”, mai spune Mitichi, președintele săptămânii modei din România.

Related posts

Armata inteligentă de la Poli. Universitatea care cumpără bănci

redactia

Spitalul de Psihiatrie “Gheorghe Preda” din Sibiu va fi modernizat și extins

Ligia Voro

Director al Continental Sibiu, reales în fruntea Clubului Economic German Transilvania

Papuc Irina

Industria ospitalității propune soluții la criza forței de muncă din turism

Stefana Muresan

Real Estate & Construction Forum   

Ionut Oprea

Creștere de 13% pentru AdePlast

Stefana Muresan

Noul catalog de produse FMC este acum disponibil online

Ioan Sandor

Cel mai mare parc etnografic din România se extinde la 42 hectare. Investiție de 10 milioane euro

Stefana Muresan

Încep plățile pentru Programul Tomate

Traian Dan

Fermierii români din Transilvania vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Cluj-Napoca în 8 mai 2019

Stefana Muresan

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

Ionut Oprea

Marius Ghenea si Dragos Popescu vin la Baia Mare cu BusinessDrive

Stefana Muresan

Ultimul mohican al marii industrii clujene

Stefana Muresan

POZITIV TB: Ec. Teodor Giurgiu, președinte Federalcoop Satu Mare – “Criza a arătat cât de important este ca la produsele alimentare strategice să ne putem baza pe producția internă”    

Ligia Voro

New Holland prezintă noul său tractor alimentat cu gaz metan la Farm Progress Show

Ligia Voro

”Supraviețuitorul” Bear Grylls și fostul șef al ABC, speakeri la Oradea

Traian Dan

FOTO: Numărătoare inversă la Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș

Ligia Voro

Enterprise Europe Network în sprijinul IMM-lor

Transilvania Business

Ministrul Daea, vizită inopinată la Daracul de la Sadu, unul din puținele ateliere unde se mai obține lână

Stefana Muresan

NEPI Rockcastle confirmă continuarea proiectului Târgu Mureș Shopping City

Ligia Voro

Împrumut de 50 de milioane lei pentru CJ Bihor pentru finanțarea unor obiective

Traian Dan

Peste 300.000 de participanți la Gaming Marathon, cel mai mare festival online

Traian Dan

Două nume reunite întru istorie: Regele Mihai I al României și Pelikan

Ligia Voro

ADR Centru se implică în susținerea firmelor din Regiunea Centru

redactia

Leave a Comment