Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce buget a avut Sebeșul în 2016, municipiu în care se află cei mai mulți investitori din Alba, iar șomajul e aproape zero

Sebeșul are șomajul aproape zero, fiind municipiul din Alba unde se află cei mai mulți investitori străini și autohtoni, iar problema nu este lipsa locurilor de muncă, ci lipsa forței de muncă, potrivit Ziarului Unirea.
În 2016, municipiul Sebeș a avut un buget de peste 14,5 milioane de euro, mai exact 65.297.260 de lei (din care 9.221.390 de lei excedent al anului 2015 și anii precedenți), potrivit sursei citate.
Banii au fost cheltuiți pentru investiții în spital, unități de învățământ, asistență socială, acțiuni culturale, servicii de dezvoltare publică și fiind realizate și alte investiții necesare pentru comunitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

INS: Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut cu 14% în primele 11 luni din 2016

Articolul următor

Mega Image, în noul mall din Cluj

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share