Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

România la Târgul de Turism Vakantiebeurs Utrecht (Olanda)

În perioada 10 – 15 ianuarie 2017, se desfășoară la Utrecht (Olanda), cea de-a 47-a ediție a târgului de turism Vakantiebeurs. Acesta este cel mai mare eveniment de profil din Benelux, atât din punct de vedere al suprafeţei expoziţionale, cât şi al numărului de vizitatori şi expozanţi. Adresat publicului şi specialiştilor, manifestarea reuneşte participarea profesioniștilor din domeniul turismului mondial.
Printre cei peste 1200 de expozanți, România este prezentă la ediția 2017 cu stand national, potrivit unui comunicat de presa al Autorității Naționale pentru Turism. Împreună cu Ministerul Turismului, la eveniment, vor participa reprezentanți ai tour operatorilor din România, ai campingurilor olandeze din țara noastră și ai companiei aeriene TAROM. La standul României va fi prezent și Consulul Onorific, Jan Van Putten, fost primar al orașului Putten timp de 32 de ani, personalitate care promovează constant România.
Vakantiebeurs este un târg cu tradiție, la care România a participat din anii 1970 până în anul 2010. După o absență de 4 ani, România a reluat tradiția participării la acest prestigios târg din 2015. Anul acesta, standul României are alocați 20 mp și se află în Pavilionul 10, al complexului expozițional destinat Europei Centrale și de Est.
România poate atrage un flux semnificativ de turişti olandezi, pe o gamă largă de produse turistice, pornind de la ecoturism, turism activ, agroturism, până la sejururi pe litoral și Delta Dunării, circuite culturale şi turism de afaceri. În ultimii ani, ţara noastră a fost inclusă în cataloagele a circa 25 de tour operatori olandezi. Pentru a putea menține țara noastră ca destinație favorită și a ajuta la creşterea vizibilităţii pe piața olandeză, prezenţa României la această manifestare este deosebit de importantă, potrivit sursei citate.
Participarea la acest târg de turism permite o amplă promovare și punerea în lumină a României turistice atât pe piaţa olandeză, cât și pe cea a Beneluxului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consum istoric de gaze

Articolul următor

8.617.500 de lei pentru cercetare la Centrul Medical Cardiomed

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

IRUM a fost vizitată de tineri

Fabrica reghineană IRUM a fost unul din obiectivele vizitate de tinerii din Rotary Youth Exchange District 2241 Romania &…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share