Mureș Sanatate Slider

Servicii premium în medicina dentară, la Tomident

Adept al principiului potrivit căruia activităţile din domeniul medicinii dentare trebuie practicate doar de profesionişti excelent pregătiţi şi în condiţii impecabile, dr. Fehervari Tamas-Istvan, medic dentist certificat în implantologie orală, a deschis, recent, propriul cabinet de medicină dentară, implantologie şi radiologie dentară.
Botezat Tomident, cabinetul funcţionează într-un spaţiu foarte primitor, amenajat cu mult bun gust, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 10 din municipiul Tîrgu-Mureş şi dotat cu aparatură de ultimă generație, care oferă pacienților o gamă variată de servicii medicale de cea mai înaltă calitate în domeniul implantologiei orale și a imagisticii digitale. Practic, Tomident îşi propune să ofere servicii premium în medicina dentară, unele în premieră absolută pentru Tîrgu-Mureş, faima profesionalismului echipei condusă de dr. Fehervari Tamas-Istvan depăşind graniţele României şi ajungând la clienţi din ţări precum Olanda şi Belgia. Despre serviciile exclusiviste oferite, echipă și planuri de viitor ne-a oferit detalii dr. Fehervari Tamas-Istvan, într-un interviu acordat revistei Transilvania Business.
Care sunt serviciile pe care le oferiți pacienților și ce aduce nou Tomident pe piața serviciilor de medicină dentară?
În urmă cu câteva săptămâni, am deschis în Târgu-Mureș un cabinet de medicină dentară și implantologie format din două săli de tratament dotate cu aparatură şi unituri dentare de ultimă generație. Pe lângă manoperele de stomatologie generală, echipa noastră efectuează și intervenții de chirurgie minim invazive, care reprezintă o noutate în Tîrgu-Mureș. Chirurgia minim invazivă presupune inserarea unui implant în cel mult 30 de minute fără adăugare de os și fără alte intervenții care distrug țesutul fizionomic al pacientului. Lucrarea protetică se finalizează în doar trei sau maxim patru zile, protetica având misiunea de a asigura obținerea unei danturi echilibrate din punct de vedere funcțional și estetic. O altă tehnică revoluționară pe care noi o practicăm în cabinetul nostru este în domeniul endodonției. Vorbim despre un singur ac cu care lucrăm de la începutul până la sfârșitul tratamentului. În Mureș, sunt puține cabinetele care practică această tehnică. Totodată, ne ocupăm de profilaxie, ceea ce înseamnă igienizarea și albirea dinților cu kit de albire din materiale provenite din SUA. Albirea se efectuează într-un timp foarte scurt, de 20 de minute, fără lampă. Așadar, vorbim despre o tehnică simplă, rapidă și fără durere de albire fără lampă, acest produs având totodată și home kit. Pe lângă cele amintite, paleta noastră de servicii mai include tratamentul cu acid hialuronic, care se injectează în buze. În clinica noastră, deținem aparatură modernă de ultimă generație. Aparatul radiologic provine din Germania. Până acum, era mai simplu ca focalizarea razelor să fie pe un film analog, care era developat și să zicem scanat digital. Acum, cu senzorul digital avem o expunere de raze X cu 60-70% mai puțin, deci putem efectua într-o singură ședință de lucru două, trei sau patru radiografii la pacienți cu aceeași cantitate de doză de raze ca și cele convenționale cu film analog.
Putem spune că serviciile oferite sunt exclusiviste. Era nevoie ca un astfel de cabinet să apară pe piața din Tîrgu-Mureș?
Vorbim despre servicii premium în medicina dentară în ceea ce privește absolut orice aspect al acesteia. Locuitorii orașului obișnuiau să plece în alte orașe sau în străinătate pentru aceste manopere. În marile orașe, aceste tipuri de implanturi se realizează aproape zilnic. Spre exemplu, tehnica aceasta de implantologie elvețiană am învățat-o de la cei mai buni din domeniu, de exemplu, în Budapesta am un coleg doctor care inseră în jur de 15-20 de implanturi într-o singură zi.
Din câți medici este formată echipa? Știm că dumneavoastră ați dobândit o serie de competențe specifice în urma unor stagii de practică și a unor pregătiri intense efectuate în Occident cu specialiști renumiți din domeniu.
Echipa medicală este formată din trei medici și o asistentă medicală, un specialist în ortodonție, doi medici de stomatologie generală și subsemnatul, specialist în implantologie. Certificarea în implantologie am obținut-o în urma unei îndelungi pregătiri în România, Ungaria, Rusia etc.
Cum vedeți viitorul cabinetului în următoarea perioadă?
Împreună cu un partener de afacere din Olanda, administrator al unui mare lanț de farmacii, colaborăm în ceea ce privește turismul dentar și oferim pachete de servicii medicale pentru locuitorii Olandei, Belgiei etc. Practic, aducem și vom aduce pacienții aici să le oferim serviciile noastre medicale de la A la Z. Un argument ar fi că acolo sunt foarte scumpe implanturile. Aceștia vin în cabinetul nostru și beneficiază de servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri mult mai mici, în preț fiind incluse absolut toate necesitățile primare și secundare de care au nevoie pacienții.

Related posts

The Wine Book of Romania – Volumul II

Ligia Voro

“Greii” Europei, aduși la Cluj. Șansa agriculturii României: președinția UE

redactia

Working from home rankings before Covid. Now what?

Ionut Oprea

FOTO: Cetățenii germani au aflat care sunt oportunitățile din Regiunea Centru

Ligia Voro

România avea, anul trecut, 823 km de autostrăzi și peste 28.000 km de drumuri pietruite şi de pământ

Stefana Muresan

Forestierii solicită TVA 0% la lemnul de foc și 5% la lemnul pentru construcții

Traian Dan

Oradea va avea încă 16 stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice

Traian Dan

Going nationwide for the deals of the future

Ionut Oprea

Eldi reinventează reţeta bunului gust

Stefana Muresan

Diaspora se repatriază la Oradea

Traian Dan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: FMC extinde Evalio® AgroSystem în România

Ligia Voro

POZITIV TB: Ec. Teodor Giurgiu, președinte Federalcoop Satu Mare – “Criza a arătat cât de important este ca la produsele alimentare strategice să ne putem baza pe producția internă”    

Ligia Voro

SPEEDWELL: staying on the right path

Ionut Oprea

Prima conferinţă regională de HR sub umbrela HR WORLD – The Future of Talent, desfășurată la Cluj Napoca, un real succes

Stefana Muresan

Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Arad, dotată cu un aparat ultraperformant

redactia

Bucharest – skyline transformation 2025: The successful mix in real estate

Ionut Oprea

MS | Transilvania, raiul brânzeturilor de calitate (III) – Telemeaua de Ibănești

Transilvania Business

Villa Vinea, premiată cu aur pentru explozia aromată din vinurile sale speciale

A. I.

Prima de casare la Programul Rabla crește de la 6.500 de lei la 7.500 de lei

Traian Dan

Teraplast, credite de investiții și linii de creditare de peste 50 milioane de lei

Stefana Muresan

Un nou traseu Via Ferrata în Bihor

Traian Dan

Asociația Dăruiește Viață, Deloitte, Impact Hub și Junior Achievement Romania sunt câștigătorii Trofeelor CCIFER Business Challenges 2020

Nicolae Pop

Cum avansează lucrările pe lotul de 17,9 km, între Câmpia Turzii și Târgu Mureș

Stefana Muresan

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Stefana Muresan

Leave a Comment