Cluj Eveniment

HR Summit Cluj-Napoca – modele de urmat

HR Summit Cluj-Napoca se află pe agenda specialiștilor de resurse umane din zona Transilvaniei, reunind directori și manageri de HR, consultanți, traineri, coaches, reprezentanți media și ai mediului universitar, specialiști în Dreptul Muncii precum și din sitemul bancar și al sănătății.
De mai bine de 5 ani, Conferința de resurse umane HR Summit reușește să dezvolte comunități, să educe publicuri din ce in ce mai performante, să promoveaze networkingul, împărtașirea de cunoștințe și strategii utile și ușor adaptabile.
Comunitatea clujeană HR Summit se întâlnește pe 29-30 martie 2017, în incinta Impact Hub Cluj-Napoca, la o nouă ediție HR Summit Cluj. Tematica abordată este “Difficult times? SuperHeRoes are here!” și se pune accent pe modele de urmat, pe recunoașterea, implementarea trendurilor și oportunităților.
Noutatea adusă de HR Summit în anul 2017 constă într-o secțiune de workshop-uri dedicată exclusiv HR Managerilor și HR Directorilor. Pornim de la premisa că HR-ul este partner de business, iar astfel de workshop-uri devin o necesitate. Asemenea responsabilitate implică nevoia de trasare a strategiilor companiei, interacțiunea cu top managementul și cunoașterea filosofiei de business. HR-ul se axează pe activități strategice, la care se adaugă valoare economică, devenind din ce în ce mai mult un business maker. HR Managerul urmărește identificarea unor metode care odată aplicate, duc la creșterea veniturilor companiei și nu se limitează doar la obținerea unui buget satisfăcator pentru departamentul pe care îl reprezintă.
HR Summit – abordare practică a situaților complexe, dezbateri și knowhow internațional
Complexitatea conferinței este reprezentată de mixul de specialiști prezenți: Wouter Van Linden, HR Director KPMG Belgium, Alina Perrin, International HR Director L’Oréal, Oana Datki, SEE Managing Partner Consulteam.
Wouter Van Linden, HR Director KPMG Belgia, este alături de KPMG încă din anul 2005, ocupând  întâi funcția de Compensation&Benefits Manager, iar înainte de asta a activat în cadrul PwC în calitate de avocat. În prezent, se ocupă de strategia KMPG, precum și selecția personalului, dar și de departamentul de compensații&beneficii.
wouter-van-linden-hr-director-kpmg-belgia
Alina Perrin a absolvit L’Institut d’Etudes Politique la Paris, având o dublă specializare în relații internaționale și resurse umane. Este alături de L’Oréal încă din anul 2003, iar pe parcursul carierei sale a progresat în interiorul acestei companii, ocupând poziții de Product Manager, HR Manager L’Oréal România, HR Director L’Oréal România, HR Director Luxury Products Division L’Oreal Italia. În prezent, Alina se ocupă de pilotarea 360° a unei populații la nivel mondial, ocupând funcția de International HR Director L’Oréal.
alina-perrin-international-hr-director-loreal
Oana Botolan Datki este SEE Managing Partner al companiei Consulteam. Oana are o colaborare de peste 9 ani cu grupul Consulteam, dintre care ultimii ani în postura de antreprenor. Unul dintre cele mai provocatoare proiecte este studiul salarial, studiu care este realizat anual, la nivel global și care acoperă majoritatea industriilor. Oana dezvoltă concepte și proiecte de consultanță, dezvoltare și training. În ultimii 19 ani, Oana a activat în organizații internaționale, dobândind o experiență vastă în domeniul vânzărilor, al consultanței și al trainingului.
oana-botolan-datki-see-managing-partner-consulteam
Despre Conferința de Resurse Umane HR Summit
Conferinţa de resurse umane HR Summit reuneşte în fiecare an peste 400 de specialişti şi manageri de resurse umane. Detalii despre speakeri şi înscriere găsiţi pe site-ul oficial al evenimentului www.cluj.hrsummit.ro.
HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri:  Touristica.

Related posts

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

Muzeul Etnografic din Cluj va deveni multisenzorial cu bani din nordul Europei

Nora Dumitrescu

Conferința Națională “BUSINESS to more BUSINESS” ajunge la Ploiești

HR Summit Cluj-Napoca 2017: concluzii și idei de pus în practică

Stefana Muresan

Remus Lăpuşan şi Nicolae Minea, numiți administratori ai Transgaz pentru următorii patru ani

Stefana Muresan

Tahaab Rais, invitatul special al Workplace Safety Forum

Ionut Oprea

„Tranzacțiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale și de business într-o perspectivă 360 de grade” are loc pe 19 noiembrie la București

Papuc Irina

Presiuni pentru construirea ocolitoarei Someș Express

Nora Dumitrescu

Spaniolii de la Cikautxo se extind și fac noi angajări la Câmpia Turzii

Stefana Muresan

Leading solutions for future proof buildings

Ionut Oprea

Soluția Air Up Ventilator, dezvoltată de la Cluj-Napoca, primește suport financiar în Future Makers

Ligia Voro

Philips va oferi ecografii gratuite în Transilvania

Nora Dumitrescu

Ce vezi, ce testezi, ce inveti la Bucharest Technology Week 2017

Stefana Muresan

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW 2018 – Trei zile de competiție, aventură și dischis pe Domeniul Cantacuzino de la Florești!

redactia

Primarul Clujului: centura metropolitană, gata în 2023

Nora Dumitrescu

Clujul devine in 16 mai 2019, pentru al 2-lea an consecutiv, gazda celei mai importante conferințe dedicate concurenței: PRIA Competition Cluj-Napoca

Stefana Muresan

MARTIN GARRIX, PENTRU PRIMA DATĂ LA UNTOLD

Intalnirile europene din Transilvania la UTCN, 14 – 16 martie 2018

Stefana Muresan

Canadienii de la Bombardier, cifră de afaceri de peste 17 mil. euro, în creștere cu 27%

Stefana Muresan

Univers T din Cluj Napoca, locul I în Topul Național al Firmelor

Stefana Muresan

Mâine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Stefana Muresan

Autostrada Transilvania, aproape de granița cu Ungaria

redactia

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Stefana Muresan

Leave a Comment