Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 1 milion de numere de telefonie, în rețeaua Digi Mobil

Digi Mobil, cel mai tânăr operator de telefonie mobilă din România, sărbătorește la început de an, peste 1 milioan de numere portate în rețeaua proprie a RCS & RDS, potrivit Digi 24.
Din octombrie 2008 când a fost lansat serviciul de portabilitate și până la începutul anului 2017 au fost portate în rețeaua Digi Mobil peste 1 milion de numere, provenite de la ceilalți operatori de telecomunicații de pe piața din România și astfel devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare, potrivit sursei citate.
Investițiile semnificative în dezvoltarea și extinderea continuă a acoperirii rețelei Digi Mobil 3G și 4G, tehnologiile de ultimă generație care au dus la îmbunătățirea calității serviciilor de voce și date mobile, dar și ofertele comerciale atractive ce răspund nevoii din ce în ce mai mare de trafic de date au avut un aport semnificativ la creșterea numărului de utilizatori din rețeaua de comunicații mobile a RCS & RDS.
„Succesul Digi Mobil se datorează în egală măsură eforturilor pe care compania le-a făcut constant, cât și utilizatorilor care au avut încredere într-un serviciu nou, aflat la început de drum. Avem certitudinea că vom îmbunătăți permanent serviciile mobile, investiția în tehnologia 4G fiind acum prioritară, astfel încât să ajungem la cât mai mulți utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual și susținut pentru creșterea capabilitaților rețelei, 4G fiind următoarea tendinţă importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susţinem fără nicio problemă creșterea de trafic a clienților actuali, precum și traficul noilor clienți care ne vor alege.” afirmă Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS, potrivit sursei citate.
Digi Mobil înregistrează în prezent peste 3 milioane de abonați, persoane fizice și juridice, în mai puțin de trei ani de la relansarea serviciului. În prezent, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populaţie, iar reţeaua 4G a atins pragul de 37%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arborele care îi aduce unui bistrițean 30.000 euro la hectar

Articolul următor

Sibiu: Smart Bill a depășit un milion de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share