Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou program pentru IMM-uri – „România start up nation”

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va lansa două noi programe pentru mediul de afaceri: „România start up nation” şi programul de export, a declarat, pentru Mediafax, Florin Jianu, ministrul de resort.
„Cele mai importante două proiecte, pe lângă celelalte programe naţionale vor fi „România start up nation”, cu zece mii de granturi în valoare de 200.000 de lei per grant şi programul de export. Însă nu ştim bugetul. Programul de export va susţine internaţionalizarea IMM-urilor. Este un program prin care le dăm posibilitatea în mod direct să îşi construiască brand-ul, să facă cursuri privind internaţionalizarea, să participe la un târg în nume propriu, la o misiune de afaceri”, a declarat, pentru sursa citată, Florin Jianu, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.
Acesta a spus că, în prezent, se face o evaluare a programelor vechi pentru a se verifica dacă se va renunţa sau nu la vreunul dintre acestea. „Fiindcă dacă vom lansa „România start up nation” pentru start up-uri vor deveni un pic neaplicabile „SRL debutant” şi programul „Start”. Dar nu am luat încă o decizie în acest sens”, a spus Jianu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Autostrada Transilvania - se lucrează şi duminica, la -10 grade

Articolul următor

Sprijin cuplat pentru sfecla de zahăr

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share