Bistrița-Năsăud Lideri si afaceri

Leoni- record de producție și noi angajări

Record de producţie în noua fabrică Leoni de la Bistriţa, anunță pagina de socializare a societății. Cei peste 2.000 de angajaţi care lucrează aici au reuşit, până în data de 10 ianuarie, să producă şi să livreze pentru noul model E-Klasse de la Mercedes Benz 200.000 de cabluri. Mai mult, în anul 2017 compania a debutat cu dreptul, deschizându-și porțile pentru noi angajați, site-ul oficial al companiei punând la dispoziția celor interesați mai multe joburi în cele trei fabrici din țară – Bistrița, Arad și Pitești.
„200.000 este cifra impresionantă care deschide orizonturile succesului în noul an pentru cei peste 2.000 de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în cea mai nouă locaţie Leoni – Leoni 4. 200.000 de cablaje la aproape un an de la debutul producţiei de cablaje pentru noul model E-Klasse. Colegii noştri au atins această performanţă. Până în 10 ianuarie, al Bistriţa au fost produse şi livrate 200.000 de cablajea auto pentru clientul Mercedes Benz. Îi felicităm pe colegii noştri, le mulţumim pentru implicare şi dedicare şi îi asigurăm de toată aprecierea noastră”, a transmis conducerea Leoni pe pagina sa oficială de Facebook.
Noua fabrică produce, pe o suprafață totală de 16.500 mp, cablaje pentru Mercedes Benz. Pentru proiectul BR 213, unul dintre cele mai avansate autovehicule pe care Mercedes le-a avut vreodată din punctul de vedere al tehnologiilor utilizate, Leoni are contract până în 2024.
În februarie 2015, firma Leoni a primit aprobarea Consiliului Local Bistriţa să înceapă construirea unei hale de producţie şi a unor spaţii comerciale pe strada Tărpiului, în zona fostului Combinat de Prelucrare a Lemnului (CPL). Capacitatea de producţie estimată – 26.000 de cablaje/lună. Investiția în noua hală de producție s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, din care 10 milioane de euro ajutor de stat, cu crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă.
”Decizia construirii noii locații a venit ca urmare a creșterii complexității și conținutului cablajului pentru noua generație E-Klasse. Datorită acestora, bordurile și implicit liniile de asamblare sunt mai mari decât cele folosite la actualul model. Avem procese noi cu echipamente de ultimă generație. Cel mai impoprtant este faptul că Leoni Bistrița, prin investițiile făcute aici, este un pilon central în strategia de dezvoltare pe termen lung a grupului. Am devenit Best in Class în procese de producție, resurse umane, IT, logistică, etc. Prin inovație și pasiune am ajuns la excelență”, spunea atunci Marius Cotor, Managing Director Leoni Wiring Systems Bistrița.
Un lider global
Fondată în 1917, LEONI este acum lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Mai mult de 77,000 de angajati, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 32 de țări pentru a menține și extinde poziția de lider global pe piață. Pentru a face acest lucru, Leoni se concentrează pe următoarele piețe principale aflate în dezvoltare: autovehicule și vehicule comerciale, industria și sectorul de sănătate, comunicații și infrastructură, aparate de uz casnic și electrice, cabluri și fire.
LEONI in România
Leoni are 11.700 de angajaţi la cele trei fabrici : Arad (a câştigat locul 1 pentru costuri și motivație în anul 2010 și locul 3 pentru costuri și motivație în anul 2013), Bistrița (care a devenit “Fabrica Anului” în 2010) și Pitești (care a devenit “Fabrica Anului” în 2009 și în 2013).” Divizia noastră de cablaje este reprezentativă în România și furnizează o gamă largă de produse pentru diverşi clienți. Este puţin spus că LEONI caută candidați talentați pentru diferite domenii profesionale. Mai mult decât atât, este datoria noastră să luam în considerare tinerii, cum ar fi elevii, studenții și absolvenții, pentru locurile de muncă de la fabricile noastre și să îi introducem în compania noastră, prin diferite evenimente și programe”, se arată pe pagina oficială a companiei.

Related posts

Super Black Friday la Nissa

Ionut Oprea

MedLife investeşte 5 milioane de euro în Ungaria

redactia

Călin Rotăruş, la conducerea Tailwind România

Stefana Muresan

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

Nicolae Pop

Levente Bara – fabrică de produse din miez de nucă, investiţie de 2,5 milioane euro

Stefana Muresan

Romsilva confecționează și vinde trăsura tip fast-food, unică în România

Ligia Voro

Drumul vinului în Bistrița-Năsăud, pregătit să primească turiști din toată lumea

Stefana Muresan

Made in Cluj, purtat la New-York și Los Angeles. Concepto – brandul românesc creat de două surori cu mașina de cusut a bunicii

Papuc Irina

SAP investește în accesul la tehnologiile IoT

Nicolae Pop

Cercetarea: Flexibilitate la Birou

Ionut Oprea

The Woman 2020. Panel mamă-fiică: Moștenirea constă în felul în care educăm generațiile viitoare de lideri

Nicolae Pop

MedLife investește 5 milioane de euro în Ungaria. Este prima mutare a unei companii româneşti din sectorul medical privat în afara țării

redactia

Chimcomplex a devenit cel mai mare exportator al României

Stefana Muresan

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

Stefana Muresan

Vânzări în creștere cu 3% pentru Praktiker în 2016

Stefana Muresan

Farmaciile partenere Benefica, și mai aproape de pacienți

Nicolae Pop

Județul Cluj oferă cele mai mari salarii din provincie în industria de Dezvoltare Software, cu peste 2500 de euro salariu mediu

Nicolae Pop

Cluj: Cosmetic Plant, afaceri de peste 10 milioane de lei

Stefana Muresan

Hotel și vilă din Brașov, scoase la vânzare cu peste 3 milioane de euro

Ion Surdu

Cristian Popescu, Partener, Popovici Nițu Stoica & Asociații participă LIVE la conferința PRIA Agriculture, despre exportul de cereale

Papuc Irina

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Startup-ul medical Oncochain, în căutarea unei finanțări de 200.000 Euro pe SeedBlink

Papuc Irina

Grupul Teraplast Bistriţa finalizează anul cu afaceri de peste 800 milioane lei, dublu faţă de 2017

redactia

Contracte de peste 20 mil. euro, cu finanțare europeană, semnate pentru Bistriţa-Năsăud

Stefana Muresan

Leave a Comment