Bistrița-Năsăud Lideri si afaceri

Leoni- record de producție și noi angajări

Record de producţie în noua fabrică Leoni de la Bistriţa, anunță pagina de socializare a societății. Cei peste 2.000 de angajaţi care lucrează aici au reuşit, până în data de 10 ianuarie, să producă şi să livreze pentru noul model E-Klasse de la Mercedes Benz 200.000 de cabluri. Mai mult, în anul 2017 compania a debutat cu dreptul, deschizându-și porțile pentru noi angajați, site-ul oficial al companiei punând la dispoziția celor interesați mai multe joburi în cele trei fabrici din țară – Bistrița, Arad și Pitești.
„200.000 este cifra impresionantă care deschide orizonturile succesului în noul an pentru cei peste 2.000 de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în cea mai nouă locaţie Leoni – Leoni 4. 200.000 de cablaje la aproape un an de la debutul producţiei de cablaje pentru noul model E-Klasse. Colegii noştri au atins această performanţă. Până în 10 ianuarie, al Bistriţa au fost produse şi livrate 200.000 de cablajea auto pentru clientul Mercedes Benz. Îi felicităm pe colegii noştri, le mulţumim pentru implicare şi dedicare şi îi asigurăm de toată aprecierea noastră”, a transmis conducerea Leoni pe pagina sa oficială de Facebook.
Noua fabrică produce, pe o suprafață totală de 16.500 mp, cablaje pentru Mercedes Benz. Pentru proiectul BR 213, unul dintre cele mai avansate autovehicule pe care Mercedes le-a avut vreodată din punctul de vedere al tehnologiilor utilizate, Leoni are contract până în 2024.
În februarie 2015, firma Leoni a primit aprobarea Consiliului Local Bistriţa să înceapă construirea unei hale de producţie şi a unor spaţii comerciale pe strada Tărpiului, în zona fostului Combinat de Prelucrare a Lemnului (CPL). Capacitatea de producţie estimată – 26.000 de cablaje/lună. Investiția în noua hală de producție s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, din care 10 milioane de euro ajutor de stat, cu crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă.
”Decizia construirii noii locații a venit ca urmare a creșterii complexității și conținutului cablajului pentru noua generație E-Klasse. Datorită acestora, bordurile și implicit liniile de asamblare sunt mai mari decât cele folosite la actualul model. Avem procese noi cu echipamente de ultimă generație. Cel mai impoprtant este faptul că Leoni Bistrița, prin investițiile făcute aici, este un pilon central în strategia de dezvoltare pe termen lung a grupului. Am devenit Best in Class în procese de producție, resurse umane, IT, logistică, etc. Prin inovație și pasiune am ajuns la excelență”, spunea atunci Marius Cotor, Managing Director Leoni Wiring Systems Bistrița.
Un lider global
Fondată în 1917, LEONI este acum lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Mai mult de 77,000 de angajati, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 32 de țări pentru a menține și extinde poziția de lider global pe piață. Pentru a face acest lucru, Leoni se concentrează pe următoarele piețe principale aflate în dezvoltare: autovehicule și vehicule comerciale, industria și sectorul de sănătate, comunicații și infrastructură, aparate de uz casnic și electrice, cabluri și fire.
LEONI in România
Leoni are 11.700 de angajaţi la cele trei fabrici : Arad (a câştigat locul 1 pentru costuri și motivație în anul 2010 și locul 3 pentru costuri și motivație în anul 2013), Bistrița (care a devenit “Fabrica Anului” în 2010) și Pitești (care a devenit “Fabrica Anului” în 2009 și în 2013).” Divizia noastră de cablaje este reprezentativă în România și furnizează o gamă largă de produse pentru diverşi clienți. Este puţin spus că LEONI caută candidați talentați pentru diferite domenii profesionale. Mai mult decât atât, este datoria noastră să luam în considerare tinerii, cum ar fi elevii, studenții și absolvenții, pentru locurile de muncă de la fabricile noastre și să îi introducem în compania noastră, prin diferite evenimente și programe”, se arată pe pagina oficială a companiei.

Related posts

Berarii clujeni se adună în Bârlog. Ursus, reinventat la Cluj

Transilvania Business

Electrogrup Infrastructure, ofertă publică de acţiuni pe BVB

redactia

PRIA UNFAIR COMPETITION România 2020: live, 22 iulie

Papuc Irina

Refresh online pentru promovarea Romaniei

Asahi poate cumpăra Ursus, Timișoreana, Ciucaș

Stefana Muresan

CJ | Padel ajunge la Cluj – Primele terenuri din Transilvania

Lâna prelucrată în Bistrița și Sighet, folosită la izolarea termică a locuințelor

redactia

Volkswagen ID.4 – mobilitate sustenabilă cu tehnologie de la Continental

Nicolae Pop

„Vinurile Împăraților”, din nou pe piață

Stefana Muresan

COMM360: Reputația – greu de construit, ușor de distrus

Transilvania Business

11even Experiences Oradea va avea loc online, pe toată durata lunii decembrie

Traian Dan

Investiții străine în Transilvania: DS Smith vrea să dezvolte o stație modernă de tratare a apelor tehnologice

Ion Surdu

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania

Ligia Voro

Rețeaua Impuls continuă expansiunea

Stefana Muresan

Grupul Dan Steel Beclean țintește afaceri de peste 200 mil. lei

Stefana Muresan

SIXT Group România – creștere de 20% a business-ului și peste 20 de milioane de euro investiție în toate diviziile, în 2018

Nicolae Pop

Profitabilitatea Grupului TeraPlast a crescut cu 26%  

Ligia Voro

Predare de ștafetă la Rotary Club Turda și Câmpia Turzii

Stefana Muresan

Bosch continuă programele educaționale dedicate studenților și publicului pasionat de tehnologie

Stefana Muresan

Povestea de succes a Start Up Nation există și la Bistrița

Stefana Muresan

Încep lucrările pe “Drumul Bistriţei”, investiţie de 9,4 milioane euro

Stefana Muresan

Hochland România are un nou director general

Stefana Muresan

Podgorenii din Dealurile Silagiului. Crama Aramic

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House

Ionut Oprea

Leave a Comment