Slider Turism

Paralela 45, cifră de afaceri de 44 milioane de euro

Turoperatorul Paralela 45 a înregistrat o cifră de afaceri de 44 de milioane de euro în 2016, în creștere cu 6% față de 2015, și estimează pentru acest an o majorare a vânzărilor cu 10-12%, prin diversificarea ofertei pentru destinații din vestul Europei, în condițiile situației din Turcia, anunță profit.ro.
În 2017, compania își va extinde rețeaua proprie de agentii la Zalău, Focșani, Botoșani și Bistrița, iar la Brașov va deschide o a doua agenție. În același timp, va continua investițiile pentru vânzarea online, estimată să ajungă la un million de euro în acest an.
Alin Burcea, directorul general al agenției de turism Paralela 45, a revenit, la mijloul anului trecut, la conducerea Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), pe care a înființat-o în urmă cu 26 de ani, împreună cu alți cinci întreprinzători în turism, și a condus-o în perioada 1991-1993. Alin Burcea a fost secretar de stat în Ministerul Turismului între 2001-2002 și are o experiență de peste 30 de ani în domeniul turismului.

Related posts

Pregătire științifică și antreprenorială pentru viitorii farmaciști la UMFST Târgu Mureș

Stefana Muresan

Băile Herculane: Baie fierbinte în ciubăr şi tratament balnear pentru turiştii care merg de Paşti

Stefana Muresan

Biserica Sfântul Mihail din Cluj, reabilitată cu peste 4,7 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment