Lideri si afaceri

Dräxlmaier crește capacitatea de producție

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier, care are 15.000 de angajaţi în fabricile locale, are în plan pentru următoarea perioadă creşterea capacităţii de producţie, anunță zf.ro.
Germanii deţin în România unităţi de producţie la Braşov (Codlea), Hunedoara, Piteşti, Satu Mare şi Timişoara.
„Piaţa auto este în creştere, iar comenzile pe care le avem din partea clienţilor noştri asigură nu doar activitatea curentă, ci şi pe cea din perioada următoare. Odată cu realizarea noilor investiţii, capacitatea de producţie a fabricilor din România va creşte în perioada următoare“, au declarat pentru ZF oficialii Dräxlmaier din România.
Comenzile contractate de fabrica Dräxlmaier din Piteşti au creat necesitatea extinderii suprafeţei de producţie prin închirierea unei noi hale de producţie. Este a treia hală externă pe care compania o închiriază de la demararea procesului de extindere, din 2015.
Sursa foto – ro.draexlmaier.com

Related posts

Topul transportatorilor din Bistrița-Năsăud: BCVO Logistics, Aguaviva, Gazquez Transport și Filadelfia

Stefana Muresan

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House

Ionut Oprea

Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru modificarea și completarea legii nr 227/2015 privind Codul Fiscal poate avea un efect negativ asupra economiei Românești, conducând la scăderea investițiilor străine și a creării locurilor de muncă

Ionut Oprea

Leave a Comment