Transilvania Business
Lideri si afaceri

Dräxlmaier crește capacitatea de producție

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier, care are 15.000 de angajaţi în fabricile locale, are în plan pentru următoarea perioadă creşterea capacităţii de producţie, anunță zf.ro.
Germanii deţin în România unităţi de producţie la Braşov (Codlea), Hunedoara, Piteşti, Satu Mare şi Timişoara.
„Piaţa auto este în creştere, iar comenzile pe care le avem din partea clienţilor noştri asigură nu doar activitatea curentă, ci şi pe cea din perioada următoare. Odată cu realizarea noilor investiţii, capacitatea de producţie a fabricilor din România va creşte în perioada următoare“, au declarat pentru ZF oficialii Dräxlmaier din România.
Comenzile contractate de fabrica Dräxlmaier din Piteşti au creat necesitatea extinderii suprafeţei de producţie prin închirierea unei noi hale de producţie. Este a treia hală externă pe care compania o închiriază de la demararea procesului de extindere, din 2015.
Sursa foto – ro.draexlmaier.com

Comentarii

Comentarii

Related posts

CJ | Padel ajunge la Cluj – Primele terenuri din Transilvania

Zece firme vor ocupa o treime din Parcul Industrial Bistriţa Sud

Stefana Muresan

Cum comunică departamentele de sales și marketing la nivel organizațional în 2019 și care sunt schimbările care ne așteaptă

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More