Agricultura Sălaj

Sălaj: Silvania Gourmet, vânzări de 2,7 mil. Euro

Un producător din Sălaj produce mezeluri din vânat pentru a scăpa de competiţia produselor tradiţionale.
Producătorul de preparate din carne marca Silvania Gourmet şi Silvania Gusturi Bune Ardeleneşti din satul Crişeni, judeţul Sălaj, care operează sub compania Universal SA, a vândut anul trecut mezeluri de 12,5 mil. lei (2,7 mil. euro), în creştere cu 17% faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei, anunță zf.ro.
„Pentru anul 2016 discutăm de o menţinere şi stabilizare a cifrei de afaceri pe clienţii mari din reţelele internaţionale de magazine şi o creştere de 17% per companie datorită ca¬nalului de comerţ tradiţional. Principalii factori care au dus la creşterea cifrei de afaceri şi îmbunătăţirea marjei de profit sunt schimbările pe care le-am făcut asupra sortimentaţiei de produse şi rebrandingul imaginii produselor“, a declarat pentru ZF Andrei Pădurean, manager operaţional al companiei Universal SA, fiul proprietarului.
Potrivit site-ului oficial al Silvania Gourmet, produsele sunt construite pe un suport de materie primă preponderent din vânat sălbatic (crud uscate si fiert afumate 51%, italienești 98%), aspect care influențează valorile nutriționale, cât și conținutul de vitamine și minerale care se regăsesc în produse.

Related posts

Muncitorilor de la Silcotub li se verifică temperatura la poarta fabricii

Nora Dumitrescu

Sprijin de peste 525 de mii de lei pentru zootehniștii bihoreni

Traian Dan

Daniel Buda, deputat în Parlamentul European: “Am reușit ca în noul exercițiu financiar să obțin o creștere a subvențiilor fermierilor români”

Stefana Muresan

UNCAPI & Cooperativa Țara Mea: Prețurile alimentelor de bază în perioada Paștelui

Stefana Muresan

Friesland și Albalact, cei mai mari angajatori din industria lactatelor

Stefana Muresan

Specialiștii AgroTransilvania Cluster ajută fermierii în accesarea banilor europeni

Cramele Recas, credit de 1,8 milioane de euro pentru dezvoltare

Stefana Muresan

Investiții pentru reducerea ”amprentei de carbon” la Azomureș

redactia

Rețeta magiunului de prune Topoloveni, la o vârstă venerabilă

Ligia Voro

Dedeman a ajuns principalul acționar la Cemacon

Stefana Muresan

Noul Centru integrat de cercetare și dezvoltare în Eschbach, Germania, urmează să fie inaugurat în prima jumătate a anului 2022

Ion Surdu

Campania „Salvaţi istoria naţională, salvaţi Casa lui Iuliu Maniu!” la finalul anului 2018

redactia

Programului Tomate, prelungit până în 15 iunie; în Bihor – 190 cereri de finanțare

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca și-a completat patrimoniul cu o plantație viticolă de 65 ha în județul Sibiu: educație antreprenorială pentru un viitor punct turistic

Ion Surdu

Ministrul Agriculturii, la companiile care fac performanță în industria agro-alimentară din Satu Mare: „Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți”

Ion Surdu

Elite în business. Județul Mureș. MOȘTENITORII. Andrei Oltean, director de dezvoltare IRUM SA: „Pentru a avea produse competitive la nivel mondial, este nevoie de o muncă în zona de cercetare și dezvoltare”

Ligia Voro

APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

Ion Surdu

România are un nou produs protejat la nivel european: Telemea de Sibiu

Papuc Irina

Proiect academic de salvare a produselor tradiționale. Brânză folosită de peste 500 de ani

Stefana Muresan

10 milioane de euro mai mult pentru fermierii care vor să-și promoveze produsele: există două tipuri de acțiuni de promovare

Papuc Irina

Renașterea vinurilor din Podgoria Lechința

Stefana Muresan

O vacă bio din Sălaj dă 54 de litri de lapte pe zi

Nora Dumitrescu

Joi, 19 noiembrie –  „Romanian Food & Agribusiness Conference”, online  

Ionut Oprea

Valentin Mărginean sau noua revoluție verde a agriculturii mureșene

Stefana Muresan

Leave a Comment