Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălaj: Silvania Gourmet, vânzări de 2,7 mil. Euro

Un producător din Sălaj produce mezeluri din vânat pentru a scăpa de competiţia produselor tradiţionale.
Producătorul de preparate din carne marca Silvania Gourmet şi Silvania Gusturi Bune Ardeleneşti din satul Crişeni, judeţul Sălaj, care operează sub compania Universal SA, a vândut anul trecut mezeluri de 12,5 mil. lei (2,7 mil. euro), în creştere cu 17% faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei, anunță zf.ro.
„Pentru anul 2016 discutăm de o menţinere şi stabilizare a cifrei de afaceri pe clienţii mari din reţelele internaţionale de magazine şi o creştere de 17% per companie datorită ca¬nalului de comerţ tradiţional. Principalii factori care au dus la creşterea cifrei de afaceri şi îmbunătăţirea marjei de profit sunt schimbările pe care le-am făcut asupra sortimentaţiei de produse şi rebrandingul imaginii produselor“, a declarat pentru ZF Andrei Pădurean, manager operaţional al companiei Universal SA, fiul proprietarului.
Potrivit site-ului oficial al Silvania Gourmet, produsele sunt construite pe un suport de materie primă preponderent din vânat sălbatic (crud uscate si fiert afumate 51%, italienești 98%), aspect care influențează valorile nutriționale, cât și conținutul de vitamine și minerale care se regăsesc în produse.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PRIA Competition Conference

Articolul următor

NRCC University – How to build a bullet-proof marketing strategy

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share