București Eveniment

PRIA Competition Conference

PRIAevents, în parteneriat cu Consiliul Concurenței, organizează conferința PRIA Competition, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 28 Februarie 2017, începând cu ora 9,30, la hotel Hotel Sheraton, sala Platinum. Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, participă la acest eveniment important, alături de lectori importanti din mediul de business.

Concurența este un mecanism vital al economiei românești, Consiliul Concurenței având un rol foarte important pentru asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Astfel se încurajează eficiența şi inovația şi se reduc preturile. De asemenea, companiile sunt încurajate să ofere consumatorilor bunuri şi servicii în termenii cei mai favorabili.

În acest context, PRIA Conferences și Consiliul Concurenței vă invită, ca la fiecare început de an, să participați la primul eveniment complex și complet dedicat concurenței din fiecare an.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

Focusul este în continuare asupra luptei împotriva cartelurilor, a abuzului de poziție dominantă a companiilor in sectorul lor de activitate, a fuziunilor si achizițiilor, a concurenței neloiale.

De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejați de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri , dar si persoanele fizice.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Concurenţa – mecanism vital pentru buna funcționare a economiei noastre; Noutăți legislative în ceea ce privește concurența. Ce s-a modificat în decursul lui 2016 și ce modificări se preconizează pentru 2017?; Concurenţa în sectoarele esențiale ale economiei românești : bancar, asigurări, retail, energie, telecom, farma, auto, mediu etc.; Ajutoarele de stat – cum pot fi acordate acestea ? Care este rolul Consiliului Concurenței ?; Directiva europeană prin care consumatorii români ar putea fi despăgubiți mai repede, și care trebuie transpusă de statele membre până la finele lui 2016; Companii de stat – ce reglementări are Consiliul Concurenței în acest sens?; Concurența și achizițiile publice; Recomandări de bună practică; Directiva UE privind acțiunile în daună; Rolul consultanților pentru creșterea culturii concurențiale în mediul de afaceri; Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale ambasadelor și camerelor de comerț?
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-competition-2017/.

Related posts

513 produse agricole tradiționale atestate oficial

Transilvania Business

Curs postuniversitar de eficienta energetică, la UTCN

Transilvania Business

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Papuc Irina

Banat IT Autumn Barbeque 2017 – networking și distracție

Stefana Muresan

Transformări prin tehnologie: viitorii chiriași ai Equilibrium pot vizualiza virtual spații prin platforma Bright Spaces

Ionut Oprea

Dezbatere: legea publicitatii la medicamente

Transilvania Business

The Woman: O economie care crește durabil se poate face cu creșterea educației copiilor

Stefana Muresan

Două nume reunite întru istorie: Regele Mihai I al României și Pelikan

Ligia Voro

World Class, primul chirias in AFI Tech Park

Ionut Oprea

NRCC UNIVERSITY presents the Elevator Pitch, 17th March, Brasov

Ionut Oprea

CONNECTING PEOPLE Party&Networking la VIP Lounge Cluj Arena

A. I.

AFI Brașov Mall începe construcția cu 80% din spații deja alocate

Ionut Oprea

Recrutarea, retenția și dezvoltarea profesională a angajaților într-o perioadă de schimbări majore în industria de Outsourcing

Stefana Muresan

Optim PM: ParkLake Shopping Center primeste certificarea finala BREEAM “Excellent”

Ionut Oprea

Raport: rezultatele proiectelor imobiliare ale SIF Moldova

Ionut Oprea

600 milioane de lei, prima emisiune de obligațiuni nepreferențiale a BCR

Ligia Voro

Încă un expert confirmat la Conferința „Litigii pe Fonduri Europene”, București

redactia

CNR-CME, Electrica și ANRE, conferință despre energii din surse renegerabile

Ligia Voro

Studiu EnergyPal: Doar 14% dintre companii au un sistem de smart metering pe echipamentele principale

Stefana Muresan

Sectorul energetic și cel bancar, cele mai atractive pe bursă anul viitor

Stefana Muresan

Peste 12 ore, Energynomics organizează online Energy Strategy Summit 2020

Ligia Voro

BVB și SIBEX au fuzionat; România va avea o singură bursă

Stefana Muresan

Pria drones conference & exhibition

Ionut Oprea

Leave a Comment