Lideri si afaceri

InterContinental Bucureşti are un nou Director General

InterContinental Bucureşti are un nou Director General în persoana lui Lior Bebera. Acesta îl înlocuieşte pe Stefan Frank, după mai mult de patru ani la conducerea hotelului, potrivit Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. Ca Director General, Lior Bebera răspunde de conducerea operaţională a hotelului şi de menţinerea unui nivel excelent al serviciilor oferite oaspeţilor. Sinonimă cu marca InterContinental, calitatea serviciilor susţine misiunea IHG de a crea “hoteluri pe care oaspetţi le iubesc” (“great hotels guests love”).
De naţionalitate germană, născut în Israel, Lior Bebera a trăit şi a lucrat în şapte ţări pe trei continente, precizează sursa citată. Dorinţa de a călători a apărut ca urmare a statutului de expatriat, călătorind între Germania şi Israel, în anii ’80, împreună cu familia, având astfel şansa de a interacţiona şi de a înţelege diverse culturi. Lior Bebera este un profesionist în domeniul ospitalităţii, cu experienţa internaţională, a cărui credinţă este să îi inspire pe ceilalţi să îşi dezvolte cariera, bucurându-se în acelaşi timp de ceea ce fac. Înainte de a veni la Bucureşti, Lior Bebera a lucrat în numeroase hoteluri InterContinental, precum InterContinental Berlin, David InterContinental Tel Aviv, InterContinental Kiev, precum şi la sediul central IHG din Londra. Anterior, a ocupat funcţia de Hotel Manager la InterContinental Malta, fiind responsabil de conducerea operaţională a hotelului, cu un rol important în strategia şi repoziţionarea hotelului în timpul procesului de renovare si după încheierea acestuia. În poziţia de European Operations Support Manager la IHG, Lior Bebera a făcut parte din Comitetul European de Experţi Food & Beverage, care a avut ca misiune crearea unor concepte, instrumente şi procese pentru hoteluri cu scopul de a creşte veniturile şi a îmbunătăţi performanţele în restaurante, baruri şi în domeniul organizării evenimentelor. “Cred cu tărie în cultivarea unor relaţii excelente cu colegii, oaspeţii şi proprietarii. Acestea sunt cele care, în ultimă instanţă, conduc la creşterea veniturilor şi creează o bună reputaţie hotelului. La InterContinental Bucureşti, mă voi concentra pe creşterea eficienţei, pe calitatea serviciilor oferite, pe creşterea vizibilităţii şi a a cotei de piaţă a hotelului, dar şi pe creşterea notorietăţii Bucureştiului ca destinaţie turistică şi de evenimente.” a spus, Lior Bebera, noul Director General al Hotelului InterContinental Bucureşti.

Related posts

Acoperire națională a aplicației Regista: peste 300 de primării și companii din România folosesc aplicația de registratură și managementul documentelor

Nicolae Pop

Stephan Braune, Clubul Economic German din Transilvania: „Este foarte posibil ca o parte din producția care se face în Asia să fie relocată în Europa, iar România poate profita de acest lucru”

Ion Surdu

Brașov: Premium Aerotec mizează pe o cifră de afaceri de 68 de milioane de euro

Stefana Muresan

Topul transportatorilor din Bistrița-Năsăud: BCVO Logistics, Aguaviva, Gazquez Transport și Filadelfia

Stefana Muresan

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

Maik Niewoehner, noul director al ContiTech România

Stefana Muresan

Metropolitan Life, schimbări strategice în echipa de management

Stefana Muresan

Fundația Orange donează 32.000 de euro către „Fondul pentru Vârstnici”

Papuc Irina

Publicitatea din zona de vest a țării şi evoluţia acestui sector

Transilvania Business

Fuziuni și achiziții în România: 19 tranzacții în primul trimestru al anului

Ion Surdu

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Alexandra Stoica: “Conceptul de work & living este în vogă la Cluj”

Stefana Muresan

Bistrița: Teraplast a cumpărat jumătate din Depaco

Stefana Muresan

Magnolia, bilant pozitiv in 2016

Ionut Oprea

Ralf Trautwein a lăsat Germania pentru agricultură ecologică în România

Stefana Muresan

11even Experiences Oradea va avea loc online, pe toată durata lunii decembrie

Traian Dan

RCB ELECTRO 97, investiție într-un nou spațiu de producție

Stefana Muresan

Bucharest Stock Exchange and MedLife awarded in Warsaw

Ligia Voro

Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) si-a ales noi administratori in Consiliul Director

Stefana Muresan

Cum afectează noua realitate economică managementul creditului.

În ritmul schimbării… Interviu cu Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group

Ionut Oprea

Extinderea Prezidiului și a Listei de arbitri din cadrul Curţii de Arbitraj de pe lângă AHK România

Ionut Oprea

Creștere de 13% pentru AdePlast

Stefana Muresan

POZITIV TB: Raluca Voivozeanu – CEO Priaevents: “Comunicarea trebuie să continue”

Ligia Voro

Leave a Comment