Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ryanair, noi recrutări

Compania aeriană Ryanair intenţionează să angajeze 100 de persoane pentru echipaje de bord, în perioada următoare, proces va include şi România.
Recrutarea se va desfăşura la nivel european şi se va realiza prin intermediul firmei Crewlink. Pentru România, compania low-cost va organiza sesiuni de recrutare pe 27 ianuarie, 15 şi 17 februarie, dar şi pe 3 şi 14 martie, în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, anunță capital.ro.
În toamna anului trecut, reprezentanţii companiei au declarat că ţinta este să transporte mai mult de 1,9 milioane de pasageri în România anul acesta, în creştere cu peste 30% raportat la 2016.
Denis Barabas a anunţat şi orarul de vară pentru Bucureşti, când se vor opera 13 rute, cu peste 100 de zboruri săptămânale. Orarul de vară 2017 Bucureşti include o nouă rută către Palermo, trei noi destinaţii de vară – Berlin, Bristol şi Timişoara, şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, care vor aduce 1,9 milioane de clienţi anual şi vor susţine 1.400 de locuri de muncă pentru Aeroportul Bucureşti.
“Vom opera un total de 13 rute dintre care patru rute sunt noi de vară. O rută nouă este Palermo, care va fi operată din martie 2017, respectiv continuarea operaţiunilor din această iarnă către Timişoara, Berlin şi Bristol. În total, vom avea peste 100 de zboruri săptămânale. Estimăm un trafic de circa 2 milioane de pasageri”, a spus atunci Denis Barabas, directorul de Marketing şi Vânzări pe România şi CEE al companiei.
Ryan Air operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Timişoara, Bucureşti şi Craiova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADR Vest prelungește termenul de depunere proiecte de către microîntreprinderi

Articolul următor

Analiza DTZ: piata de retail in tara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share